Size göre erkeği çekici hale getiren özellikler nelerdir?

Size göre erkeği çekici hale getiren özellikler nelerdir?

Bence paradır kim ne derse desin. bu ülkede parasız erkeği gerçekten annesi bile sevmiyor hiç yani kızlara göre tabi çekici gelen şeyler de var iyi şeylerden bahsedecek olursam mesela Kendine güvenen erkekler, çekici bir duruş sergiler. Olumlu bir öz değer duygusu ve rahat bir tavır, karşı cins üzerinde çekici etki yapabilir. Empati gösterebilen, duygusal olarak açık ve içten olan erkekler, duygusal bağ kurmayı kolaylaştırabilir. Espri anlayışı ve zekâ, bir erkeği çekici kılan önemli unsurlardan biridir. Mizah duygusu, sosyal ilişkilerde önemli bir rol oynayabilir. Saygılı ve nazik davranışlar, erkekleri çekici kılan değerli niteliklerdir. Başkalarına saygı göstermek ve nazik olmak, olumlu bir izlenim bırakır. Tutkulu bir tutum, ilgi alanlarına olan bağlılığı ve hevesi gösterir. Bu da bir erkeği çekici kılar. Kararlılık ve hedeflerine odaklanma, gelecek konusunda güven verir ve başarıya ulaşma isteğini yansıtabilir. Empatik olmak ve iyi iletişim kurmak, ilişkilerde bağlılığı artırabilir ve çekici hale getirebilir. Kendine dikkat eden, kişisel bakımına özen gösteren erkekler çekici olarak algılanabilir.
Özellikle bi kriter sayamam birbirinden çok zıt erkekler de çekici gelebiliyor bana :D ama ses tonu, karizma vs, mizah anlayışı deli çılgın olması, özünde iyi biri olması vs bunlar da etken
bu nasıl bir kriter listesi :O
çok şey istiyorsun :P
Cevap
1Cevap
Ağırbaşlı, sert görünümlü kibar ve merhametli bir beyefendi oluşu..
hani böyle tek eliyle fıytt diye avuç içi ile direksiyonu çeviriyor ya kendinden emin😀 daha çekici ne olabilir 😀
Her gün yaptığım şeyin bu kadar çekici geleceği hiç aklıma gelmezdi 🤣
bana bakmayın bana kimseye çekici gelmeyen detaylar çekici gelir 😂
Başka neler çekici geliyor 🤔
leb dediğimde çorum diyebileni 😀 yani o derce zeki olanı , kitap okuyanı , ailesine saygılı olanı
Çok şey istiyorsun 🤪
ev araba lüks yaşam dersem çok mu kolaydı 😀
evet onlar kolay :P şaka yapıyorum bu devirde o da zor :D
Öz güven, uzun boylu oluşu, saclarin havaliligi , mizahı 😀
Havalı saç nasıl oluyor 🤣
Saç modelleri oluyor , o modellerin havalı gorüntüsü olan 😂
Çok açıklayıcı oldu 🤪
Fotoğraf atabilsem atarim da neyse berbere gittigin vakit sor sen 😂
Berber mi çok ayıp kuaför 😱 hatta saç stilistti 😱 sen daha iyi biliyor gibisin sen söyle 🤪
Akıl danisacagim., güvenle ona bırakıp soracağım bir erkek
Sen direkt kendini teslim edecek adam istiyorsun 🤔
kendinden emin Bakışı (jest ve mimikler) , kol damarları 🤤, erkeksi baymayan koku, saat
Sanırım ağırbaşlı ve kendinden emin tavırları ( ego değil)
Pozitif ve özgüvenli olması. Birde uzun boylu olması çekici geliyor.
Gitmiş george reyisi koymus ya 😂
Adam karizma şimdi bro :D hakkını yemeyelim :D özellikle de Ocean 11 filminden resmini aldım :D
Bana göre dünyanın en karizma erkeği bro.
Kız olsam direkt neyse 😂
hahah o kadar da değil bro :D
https://www.youtube.com/watch?v=kVTNMsVnM-g
Bu hayvanın filminde bile var ya o söz 😂
Hahahaha burada genelde güzel kadın resimleri olmaz mı sen de niye bodicilerin resimleri var bodi ile mi ilgileniyorsun :P
Kanka dur ya üstüme alınacam 😂😂
hahhha bro sen niye üstüne alınıyorsun :D
Kanka öyle bir yazmışsın ki laaann dedim 😂😂
hahah lan repliği yazdım :D
Biliyorum da bro gittim yüzümü gözümü yıkadım düşün bak 😂
hahahah uyku gitti desene bro :D
Uyku 1 haftadır pek yok bro 😂
Hayırdir bro
Efendi olması, onlar iyi ki varlar.
Efendi seven bir seni gördüm genelde fırlama tıp seviyorlar 🙃
Efendi sakin huzur versin yeter
Sesi kokusu tavurlsri mimimleri