Bu kendinizede karşı tarafada acı çektirmek değil mi? (karşı tarafla ilgili olmayacak bir şey yok sizde gitmek istiyosunuz ama gitmiyosunuz ) bu kaçmak değil midir ama netlikte değil karşı tarafa haksızlık değil mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet dedigin dogru baska blursun ilerd3 bulabilirsen ona atarsin sabret
Teşekkür ederim 😞
Niye uzgunsun noldu
Kac aydir haftadir adim atmiyo uzun suredirmi
?
Bu meseleler işte maalesef
Atıyorda tam atamıyor net davranamıyor
Anladim ama uzun suremi yoksa yenimj yeniyse normal ne zamandir?
Yeni değil
Şahsen bende birazdaha zamana birakmak isteyebilirim, bazen karsi tarafin isaretini yanlis anlayabiliyorum
Ben sevdigme emin olamiyodum ya
Nasıl yani
Bilmiyom garip bi duyguydu 😂
Galiba o da öyle bir şey yaşıyor olabilir ama bana sorarsan ikinizde seviyosunuz
Aynen oda yaşıyo boyle bisey eminim
Ne olucak böyle yazık değil mi bana hayatıma kimseyi almadım
Sen at ilk adimi bisey kaybetmezsinki ya da cevresinde olan birisiyle konus onunla alakali
O adım attı ama gerçek bir adım atamıyor korkak
Nasıl bi adim atti
Aslında biraz karışık detaylı ama bi hata yaptı gerçek bir özür dileyemedi bile hatasını belli edicek şeyler yaptı ama dileyemedi ben acı çektim onunda üzüldüğünü hissettim ama bu seviyor olup diyememek gibi bişey neden yani bende kaldım öyle gitmeyi isterken
Yaşınız kac ve nasl bi hata yaptiki
En son adım kafeye davet etti ama o zaman griptim sonra r falan yaptı kaçak yani kafayı yicem
R nasil yapti ya 😂😂
Beni garantide sanıp başkasına tercih etti geri dönüceğini o da biliyodu bence ama dönemedi niye uğraşıyosun boş ver dersen o zaman her şeyin çok başıydı birbirimizi öyle tanımıyoduk bile o yüzden arafta kalıyorum
Baskasina tercih etti derken sevgilimi yapti ve yaptiysa birliktemi Şu an
Okey oynamaya çağırmış öyle çevirdi belkide gerçekti dkdjjd
Aynen değiller
Anlayamiyom şu an dur okey ne alaka wleolakdoaa
Öyle dedi yani
Sen istiyosan şey yazsana bana bi kahve sozun vardi tarzi bisey yaz ya da kafe borcun var yaz 😂
Dünden hazır ki zaten ama gerçek adım yok haketmiyor ya
Ya at bi adım ölmezsin benimkide boyle haketmiyo felan dediyse kafayi yerim psodpaslosw
Seninki diyosun işte seviyosun ne çektik sizden ya olmaz o gerçek bir atım atsın niye atamıyor ki niye yani kanka pislik manyak bak gıcık ya
Kanka yerine brzo yazmıştım
Biz düğünde karsilikli felan oyun oynadik ahshsjajdjnnssn ve benimki dedigmi yeni farkettim😂
Ya adımı sen at bisey olmaz cidden ya da boyle onun adim atabilcegi bi ortam ya da bi bakişma tarzi bi olay yasayin
Haketmiyor olmaz o da acı çekiyor bide öyle garip durum onun yüzünden niye yani niye sence gitti gençliğim ya
Ya adım at işte 😂😂 olumsuz bi tepki alirsan sende yoluna bakarsın en azindan aklinda olmaz
Sende ona benzediğin için verdiğin tavsiyeye bak o niye böyle yapıyor sıkıyosa söyle
Ya emin degil işte sevdigine ve belki nasıl acilcagini bilmiyo ya da reddedersn felan diye dusunuyo
Hiç böyle düşünmemiştim
Yani bak olabiliyo 😂
Ama özür dilemedi dilemesi gerekiyodu ondaki değerim bu
Niye ozur diliyo
Sevgili olduktan 3-4gün sonra beni terketti biz her şeyden önce yakındık arkadaştık birbirimize değer veriyoduk yani ben öyle sanıyodum sevgili olmadan önceki dönem var
Sevgili oldugnuz donemdemi vardi sizin
Sayılıyosa evet
Nasil sayiliyosa 😂
Dalga geçme ya tavsiye vericeksen dinliyorum
Ya dalga gecmiyorum sayılıyosa derken hangi dönem ve 3 4 gun cok kisa zaten
Son dönem işte sonda olduk
Kafeye cagirdigi siradami
Hayır önceden o sonraki hareketleri
Sen beni anlamıyosun
He ozaman tabiki ozur dilemesi lazm 3 4 gun sonra terk ettiyse
Hayır terketmesi evet ama biz yakındık ondan bekliyorum aslında çok kırıcı
Bekleme artk dilese dilerdi zaten sen sadece ya adım at ya da adım aticakmi bak biraz atmazsa yoluna bak takılı kalma
Sevmiyor demek ki dimi
Sen bilcen onu onu taniyan sensin hayir bilmiyorm dersen kendin adım at dene yani
Yaslariniz kac sizin
21 ben adım atamam fazla kırıldım
Tamam ozaman adım atmasını bekle atmazsada cok takilma yeter ama adım atıcak firsat ver yani goz goze felan gelmeye calis mesela bu tarz seyler sevdigini belli eden
İşte ondan korkuyorum beni görememesinin sebebi tekrar kırılıcak olma korkum güzel şeyler yaşamadım
Nasıl birisi oldugunu bilmiyorm o kisinin sana kalmis seyler bunlar ama ne olursa olsun takilmamaya bak sen
Elimde değil :(