Güncellemeler
+1 yıl
Ters ters tepkiler verdi ve ben daha konuşmadım o adamla
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni a101de gördü kapının önünde pazar vardı o gün. Sırf benle konuşmak için gün içinde 3 kez geldi.
İlk geldiğinde pazara gitmeden Instagram istedi. Arkadaş oluruz dedi. Sonra akşam Instagramdan konuştuk. Benden kendi fotoğramı atmadı istedi. Ben atmak istemedim zaten gördün dedim. Görüntülü arayayım mı dedi hayır dedim ailemle yaşıyorum ve sen arkadaş olalım dedin ona göre davran dedim.
Kırıldım dedi. Bahane üretiyorsun falan dedi bana. Ben 19 yaşımdayım o 24.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırolardan kaç kaç. yazık amg size. en nefret ettiğim kesim şu pazarcı tayfa
Yok zaten bi kere konuştum onda da hep tersledim. Ne bilim pazarcılardanda sapık çıkacağını
La hepsi öyle onların. aşağılık kompleksli zırcahil çoğu. git kendini geliştirmiş kültürlü birini bul kendine. ben pazarda sırf egosu aşağılık kompleksi yüzünden bir kadına mal satmayan öküz gördüm. Minibüs ve taksicilerden farkları yok bunların. Kendini eğitmiş geliştirmiş bir erkek bul. bu kırolara vermeyin damacana zksin güzel kardeşim
Sağol valla çok haklısın. Bundan sonra kimle muhattap olduğuma dikkat edicem
Nerde kasiyersin sen? kapalı msın açık mı
Açığım. A101de kasiyerdim bıraktım bikaç gün önce
Bazı kasiyerlerimiz çok güzel oluyor. ah bir de abi demeseler :D Bir tane bimde vardıı ayarlıycaktım önce abi diyordu sonra hoşlandıgımı mı anladı bilmiyorum abi demeyi kesmişti ama fırsat bulamadım pek iletişim kurmaya onunla. Hala arada aklıma gleiyor. sonradan kapanmıştı
😅😅
Çok güzel sayılmazdı ama çekici geliyodu bana. uzun saçlı biriydi
küçük ya da saf görmüş faydalanmaya çalışmış gözünü aç akıllı ol
Kesinlikle öyle saf görmüş ahlaksız herif sırf esprisine gülünce neden yanlış anlıyor bu erkekler
Sevgili olmak istiyorum diye ısrar etti
Her önünüze gelenle konuşuyorsunuz sonra , peşimde bırakmıyor tehdit ediyor vs vs biraz dikkat edin ya hayatına aldığınız insanlara
Ya ben kasiyerim normal olarak müşterilerle iletişimim oluyor. Kendinizle karıştırmayın bana laf edeceğine hemcinslerine bak
müşterilerine iletişim olarak Instagramını veriyorsun bi sg ya
Arkadaş olalım dedi bende tamam dedim. Ama takip istediğini kabul etmedim hiçbi zaman. Sırf başımdan gitsin diye verdim yoksa asla yapacağım bi hareket değildi. Instagramım yok desem numaramı istemesinden korktum. Onunla uğraşamazdım. En azından Instagram istediğim zaman engellerim ya da silerim hesabımı başka zaman yazamaz
Valla sinir oluyorum müşterilerle diyaloğunuzu abartmayın zaman kötü erkekler daha kötü , herkezi kendiniz gibi sanmayın dikkatli olun sonra haberleri okuyunca üzülüyoruz.
Haklısın valla benim hatam milleti tersleyemiyorum ama ben konuşmasamda samimi bir Halim var ondan yüz buluyorlar
Bende pazarcıyım dede mesleğim 20 yıl yapıyorum bu işi daha bir gün pazardan ne kimseyle konuştum ne görüştüm meslek ahlakı denen bişey var çoğu esnaf zıvanadan çıktı artık çevremde var
Helal olsun senin gibi adama gerçekten meslek ahlakını falan bi kenara atsan yine de adam dediğin böyle ağır olur.. Tebrik ediyorum seni. Diğer türler zaten gevşek geliyor göze ve değerli bulamıyorsun. Nasıl olucam bilmiyorum ama Benimde kendime bi şekil kendime çeki düzen vermem lazımmki o şekil adamlarla karşıma çıkmasın.
Teşekkür ederim görüşün için sg için özğr dilerim🙏🙏 çok sinirlendim
Rica ederim sorun değil. Bende teşekkür ederim yardımcı olduğun için🙏
Pazarcılıkla ilgisi yokta. Niyeti farklı o yuzden
senden hoşlanıyor ya da ilgisi var demek ki.
Onun amaci farkli idi. Anlayamadin mi 😳
Hissettim. Sadece bi kez konuşup tersledim zaten. Amacı beni kullanıp atmak mıydı?
Ya ben çok saf görünüyorum nası düzelticem bunu
Direk engelle muhatap olma zaten her yerden engelle. Aynı hatayı yapma tekrari. Bazı insanlar sapkın olabiliyor dikkat et
Sen yüz vermişsin o da toplamis
Ne alaka bi espri yaptı güldüm. Bundan yüz bulacak kadar acizsiniz erkekler olarak. Ayrıca sizin beyniniz yok mu da yüz buluyorsunuz
Vermeseydin banamı sordun verirken Instagramdan konusurken yapılanların sonucu belli sanki başka biri yaomis gibi davranıyon beyin yoksunu bu kizlar
İnstagram verdim ama takip isteğini hiç kabul etmedim. Oradan daha rahat konuşup benden uzak durmasını dile getirdim. Mağazada konuşulacak gibi değildi böyle konular. Senin bi sürü beyin yoksunu hemcinsin olmasa biz böyle şeyleri soruyor olmazdık zaten
Esseklerin arasında gezersen o boktan sende korkarsın çorbagül
Ben a101de çalışıyordum slk herif. Sanki senin çok farkın var onlardan
Beni nerden taniyosunda hemen laf atiyon ücretsiz deneme tahtası seni
Hahhaa çok şükür senin gibi değilim çünkü bi kişinin bile sevgililik teklifini kabul etmedim bu zmana kadar. Olsa olsa Hemcinslerin ve sen ücretsiz deneme tahtası olursunuz. Kiminle olduğunuz kimden hoşlandığınız belli değil
Hoşlanmış işte senden ne var bunda
Ama sevgili olmakla ısrar etmesi normal mi. Daha adımı yeni öğrendi. Daha tanışma olmadan çok saçma ya sevgililik böyle bi şeyse uzak olsun bana
Aynen biraz acele etmiş evet hoşlanmadıysan konuşmak istemiyorum de o zaman sen de engelle gitsin ama hoşlanmıyor olmasaydın Instagram vermezdin bence
Yüz yüzeyken Dedimki ne için istiyorsun Instagramı dedim. Arkadaş oluruz dedi. Ben o yüzden verdim. Ki vermesem Instagram'ım yok desem numara isteme konusunu açar diye korktum rahatsız oldum
Hmm anladım keşke istemiyorum gerek yok diyip uzaklaşsaydin yanından dediğim gibi hoşlanmıyorsan da engelle gitsin rahatsız etmeye devam ederse de polise giderim falan de gözünü korkut bir şey olmaz merak etme
Sadece bi kez konuştum zaten ve böyle işlerle ilgilenmediğimi bana bu şekil yanaşmamasını dile getirdim baktım anlamak istemiyor bende tersledim anca öyle iletişimi kesebildim. İlk iş hayatımdı ilk kez böyle rahat rahat Instagram isteyen biri oldu. Artık tecrübe olur bana bi daha hoşlandığım biri bile olsa kolay kolay hesabımı vermem
Hmm anladım tamam iyi yapmışsın
Neden ilişki istemiyorsun peki merak ettim sadece
Çünkü doğru düzgün işim yok. Yaşım 19. Daha kendi paramı kazanayacağım bi işim olmadan ben yapamam mümkün değil. Bunu başarmam lazım ilk önce bunun için bütün çabam. Bu zamana kadar yapmadım. Ben yaparsam eğlencesine takılmalık olmaz sonuna kadar giderim