BU KİSİ TAKINTILI Mİ ACİL CEVAP VERİN KAFAM ALLAK BULLAK?

Bir tanıdık araciligiyla aşırı ısrar sonucu biriyle tanıştırıldım bu kişiyle normal konusuyorduk konu aşk meşke geldi başında belirttim ben kesinlikle bulaşmak istemiyorum bu konuya istemiyorum arkadaştan öte bir şey olmaz anlayışla karşıladı böyle bı sure konuştuk geçen gün bana yazdı iyi olmadığını ve üstü kapalı şekilde int*har edeceğini söylediı inanmadım ama genede bu olan fikirden dönmesi için elimden geleni yaptım uzun uzun yazdım mesaja bakmadı aradım acmadi, dün aksamm yazdı sana bir şey demem lazım karnimda 10 dikiş var agrim sizim var aradım ısrarla dönüp dönüp aradım en sonunda açtı sadece iyi olmadığını ve yaşamak istemediğini söyledi sebebini bilmediğim için fazla bir şey diyemedim sıkıştırmama rağmen bu halde olmasının sebebini demedi genede konu ne olursa olsun böyle birşeyin çok yanlış olduğunu hiç bir şey için degmiyecegini anlattım 1 buçuk saat konuştuk konusmadikta sadece ağladı görüntüsünü açmasını söyledim ısrarla acmadi beni bu halde görmeni istemiyorum yarın konusuruz dedi sonra bana bir şey yazacağını söyledi seslide diyemem dedi mesaja geçtik sadece bana dediği gitme beni bırakma olanları bizi tanıştıran şahısa anlattım ben böyle olduğunu bilmiyordum dedi aynı şehirdeyiz oğlanla (hiç yüz yüze gelmedik) hastaneye gideyim dedim gitme dedi takıntılıya benziyor dedi kafam allak bullak oldu bu kişi napmaya çalışıyor bir insan sebebsiz neden int*har etsin bana neden sürekli beni bırakma gitme diyor onu sevmediğimi ve arkadaştan ötesi olmaz dedimi biliyor anlayışla karşılamisti başıma bela mi alıyorum ben napicam bir tavsiye verin lütfen.

BU KİSİ TAKINTILI Mİ ACİL CEVAP VERİN KAFAM ALLAK BULLAK?