1 : Benim kadınım kafasını harama kaldırmaz. 2 : Sadece benden para isteyebilir. En yakın arkadaşlarından bile değil. 3: Kim ne hata yaparsa yapsın bana söylemek zorundadır. Ben de gidip ceza kesmekle yükümlüyüm. 4 : Birgün benden nefret bile etmezse bunu bana söylemeli. Ben çok güzel giderim ondan. O bile beğenir. 5 : Kimse benim kadınıma yan gözle bakamaz. Baktığı anda haberim olmalı. Ben de ona göre gurur duyup , sonra da bakanın gözleriyle , burnunun yerini değiştirmeliyim.
Karakterli olması ve gerçekten de sevmesi. Bir insan, karşı cinsle arasında güçlü bir duygusal bağ kurmak ister. Duygusal destek, anlayış ve samimiyet aşk ilişkilerinin temelini oluşturabilir. Karşı cinsten bir partnerin ilgisini ve ilgisini görmek, değerli ve özel hissetmeye yardımcı olabilir. Saygı ve ilgi, ilişkideki güveni ve bağlılığı güçlendirebilir. Karşı cinsten bir partnerden duygusal destek ve anlayış görmek, zor zamanlarda güçlü bir dayanak olabilir. Ortak ilgi alanları ve hobiler, birlikte keyifli zaman geçirmeye ve ilişkiyi güçlendirmeye yardımcı olabilir. İyi iletişim ve empati, partnerin ihtiyaçlarını anlamak ve duygusal olarak bağlantı kurmak için önemlidir. Karşı cinsten bir partnerin destekleyici ve yüreklendirici olması, kişinin potansiyelini ve kendine olan güvenini artırmaya yardımcı olabilir. Ancak, bu beklentiler kişiden kişiye değişebilir ve her bireyin kendine özgü ihtiyaçları vardır. İnsanlar, karşı cinsle ilişkide aradıklarını zaman içinde anlayabilir ve sağlıklı bir ilişki için açık iletişim ve karşılıklı anlayış önemlidir.
Bir beklentim yok kadınları gözümde fazla büyütmüşüm. Hayal kırıklığı. Sevgimi de saygımı da kaybettim artık genelenize. Çünkü genel olarak kendinize saygınız yok