Karşı cinsten beklentim en başta samimiyet. Rol yapmadan, olduğu gibi davranan biri etkiler beni. Olgunluk da çok önemli; her konuda aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama fikirlerimize saygı duyulmalı. Güven duygusu kurmak istiyorum, çünkü bir ilişkinin temelini bu oluşturuyor. Sahiplenici ama boğmayan, ilgili ama bireysel alanlara da saygı duyan biri... En önemlisi de birlikteyken kendim gibi hissedebileceğim, iç huzuruyla yanına dönebileceğim bir kadın. Gerçeklik ve huzur istiyorum.
Bana sorarsan, belli ki karşı cinste en çok "olgunluk" ve "duruş" arıyorsun. Ama öyle pat diye konuyu kestirip atmak yerine biraz emek ve sabır gösterdiğini belli edersen, o da senin için dengeyi kurar. İnsanları olduğu gibi görmeye çalış; çünkü belki senin sapsal dediğin biri aslında çok daha derin biri olabilir. 😊 Şans vermek kötü değil!
Benmi getirdim sana anlatsam kendinden bile tiksinirsin bir kadın nasıl böyle davranır sana diye düşünürsün ama anlatmam sana sen şimdiden suçu bende buluyon daha konuyu bilmeden
Şöyle belki çok ağır şeyler yaptilar ama ne olursa olsun senin kendini bu hale düşürmemen kendielinde. Bu hal derken hayattan beklentin bitmiş gibi. sonuçta bu kendine yaptığın bi zarar
Artık kendi cinsimden bir şeyler bekliyor karşı cins çok üzüyo kendi cinsimden razı olarak onlardan beklenti içine giriyorum yavaş yavaş o yöne kayıyorum Allah sonumu hayır etsin amin