güzel bi kızsa hangi meslekten olmasını isterdiniz?
öğretmen
mühendis
hemşire
düz memur
doktor
öğretmen
mühendis
hemşire
düz memur
doktor
Merhaba,
Gelecekti eşim için herhangi bir mesleki beklentim yok. Çünkü mesleğin herhangi hatta zerre kadar önemi yok. Önemli olan helal kazancı olması, helal yoldan kazanması çalışmasıdır!
İnsanı insan yapan yaşadıkları bütünüdür. Meslek kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz, niye önem veriyoruz ki meslek mutluluk getirmez, meslek ile mutluluk olmaz!
Meslek sadece para getirir, kazandırır!
İlişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksini ispat edemezsiniz..
Diplomanın da önemi yoktur çünkü diploma insana kişilik ve karakter kazandırmaz...
İşi olsun ya da olmasın, benimle olsun yanımda olsun. Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene. Ben çalışır çabalar kazanır bakarım evime ve eşime...
senin kazandığın yetmezse ne olucak
Eşim destek olmak isterse destek olur çalışır çalışmak istiyorsa işin önemi yok ama çok çalışmasını kendisini yormasını istemem, yorulmasın aşkım 😅
Birlikte gezelim tozalım kamp yapalım tura çıkalım çok çalışınca saat olarak birbirimizi göremeyiz sevmem öyle
yani para olmadan da o dediklerin olmuyor ama
Benim param var ev var araba var motosiklet var 😅
En fazla 8 saat çalışabilir eşim ki o bile çok 5 6 sat en fazla çalışsın kadınlar narindir naif zayıf hemen yorulur
Cevap
2Cevap
Helal para kazandığı sürece fark etmez. Kendini geliştirmiş, kültürlü biri olmalı ama. Bu zamanda bilgiye ulaşmak kolay. Cahil kalmamalı.
Hemşire ve öğretmenciler gelir şimdi
hahahah onlar niye öyle ya
Doktor ve hemşire
Torbacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?