Eğitim & Kariyer Eşinizin hangi meslekten olmasını isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Akademisyen Zengin bir iş insanı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşinizin hangi meslekten olmasını isterdiniz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Fark etmez aşk önemli 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. Hangi meslekten olmasi beni alakadar etmez Evimize getirecek ekmek helal olsun umrumda degil , hangi meslegi çöpçü'de olsa , zenginde olsa umrumda olmaz. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı. Niye sadece iki seçenek var?Ben eğitimci olmasını istiyorum mesela. Ya da hekim, hemşire gibi sağlık çalışanı istiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Akademisyenler eğitimle uğraşıyor zaten sağlıkçı bir akademisyen bulabilirsin Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. Zengin olmak zamanımızda oldukça zor bir eylem zira ya dedeeden babadan kalacak ya da gayri resmi işlerAma Akademisyen olmak zeka ister ben de zeka sever olduğuma göre!!! 0 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl akademisyen de zaten iyi kazanıyor 30 k ile başlayıp artıyor çalıştığın kadar yani ikisi de zengin oluyor. d 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Helal kazansın en önemlisi. Sonra kendi grubumdan olabilir. Öğretmen veya akademisyen... 0 0 Yorumla
Batubey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Beni cidden seven biri olsun ne iş yaptığı önemli değil ben çalışır bakarım 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Zengin bir iş insanı ama şart değil çalışıp kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olmalı 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Ay napiyim akademisyeni, zengin olsun 😌💅 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 512 cevap paylaştı. Ben insanlığa bakarım mesleğe değil 0 0 Yorumla
MonaVeKocaları Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 221 erkekle evlendim. Önemli olan işi değil... 0 3 Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Neyi peki Yorumla MonaVeKocaları +1 yıl @baklava_dilimi karakteri önemli erkeğin 😊 Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Neyi önemli Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı. Eşi bulduk da mesleği kaldı 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 824 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 632 cevap paylaştı. Bilim kadını 🤭 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Is insani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fark etmez aşk önemli
Hangi meslekten olmasi beni alakadar etmez Evimize getirecek ekmek helal olsun umrumda degil , hangi meslegi çöpçü'de olsa , zenginde olsa umrumda olmaz.
Niye sadece iki seçenek var?
Ben eğitimci olmasını istiyorum mesela. Ya da hekim, hemşire gibi sağlık çalışanı istiyorum.
Akademisyenler eğitimle uğraşıyor zaten sağlıkçı bir akademisyen bulabilirsin
Zengin olmak zamanımızda oldukça zor bir eylem zira ya dedeeden babadan kalacak ya da gayri resmi işler
Ama Akademisyen olmak zeka ister ben de zeka sever olduğuma göre!!!
akademisyen de zaten iyi kazanıyor 30 k ile başlayıp artıyor çalıştığın kadar yani ikisi de zengin oluyor. d
Helal kazansın en önemlisi. Sonra kendi grubumdan olabilir. Öğretmen veya akademisyen...
Beni cidden seven biri olsun ne iş yaptığı önemli değil ben çalışır bakarım
Zengin bir iş insanı ama şart değil çalışıp kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olmalı
Sadece meslekle olmaz bence bu işler aşk lazım duygu lazım
bilgisayar yazılım tarzı bir mühendis olması
Ay napiyim akademisyeni, zengin olsun 😌💅
Dr, savcı, pilot
Ben insanlığa bakarım mesleğe değil
221 erkekle evlendim. Önemli olan işi değil...
Neyi peki
@baklava_dilimi karakteri önemli erkeğin 😊
Neyi önemli
Eşi bulduk da mesleği kaldı
Fark etmez
Diş hekimi 😂
Bilim kadını 🤭
Zengin bir iş insanı
Zengin
Zengin olması
Is insani
Olmaması tercihim