Yeni tanımaya başladığın karşı cinsle ilgili hangi durum seni korkutur ve başlamadan bitirmene sebep olur?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni tanımaya başladığın karşı cinsle ilgili hangi durum seni korkutur ve başlamadan bitirmene sebep olur?

Beni flört ederken hiç bir şey korkutmaz çünkü ben duygularımdan emin değilsem zaten flört etmem flört ediyorsam da zaten kendimden eminim ve seviyorum demektir. karşımda ki kadınla da uyumluyum demektir. ama genelde insanları korkutan şeyler şunlardır Flört ederken en yaygın korkulardan biri reddedilmektir. Korku, karşı taraftan olumsuz bir tepki almak ve duygusal olarak yaralanmakla ilgili olabilir. İnsanlar, karşılarındaki kişinin beklentilerini karşılayamayacaklarını veya yeterince ilgi çekici olamayacaklarını düşünerek kendilerini yetersiz hissedebilirler. Flört ederken, doğru şekilde ifade edememe veya karşı tarafın gerçek duygularını anlamama korkusu yaşanabilir. Flörtün sonunda bir ilişki başlaması ve bu ilişkinin sonucu hakkında belirsizlik yaşanabilir. Toplumun ve çevrenin etkisiyle, flört etmenin doğru veya yanlış olduğuna dair toplumsal normlar ve baskılar korku yaratabilir.
Merhaba,
Flört ederken beni pek bir şey korkutmaz. Çünkü flört adı üstünde tanıma tanışma yani, canımı sıkacak bir şey olursa sohbeti keserim ki sohbeti de seven bir insan değilim. Flörtü de sevmiyorum...
Ama düşününce para göz olması, rahatsız eder soğurum. Niye korkuyorum ki niye korkalım, onu anlamadım! 😅
Senin var mı korkuların filan? 😅
Konuştuğun kişi potansiyel bir katil bile olabilir bu işin korku boyutu da var yani 😀
Tövbe tövbe yahu 😂😅Aklına neler de geliyor böyle 😅😂Hani erkeğim sıkıntı yok ama kızlar için haklısın dikkatli olun aman aman 😂😅
Katiller de sever bende severim suç ortağına da varım ben 😅ama kimseyi öldürmeyelim ufak tefek suçlar olsun 😅😂
Minnak suçlar olsun evet sevimli ufak tefek dkdk
Hihi 😂mesela arabaların alarmları vurarak çaliştirmak 😂binalara torpil atıp kaçmak 😂evlerin camına çamurdan top yapıp atmak 😂aklıma bunlar geldi djdjd
Çocuklar ile yumurta alıp arabalara atmıştık yoldan geçen geçen kış geçtiğimiz kış sjdjd
Böyle tatlı şeyler olabilir hem romantik hem sempatik yani neden olmasın 😅
Ben varım 😅Tabi ya 😅Aşkımla kaçarken kucağıma ya da sırtıma alır birlikte kaçarız hem spor olur aşk sporu 😅aşkım da yorulmaz
Çok tatlış olur bencede😅
Hemde çok 😅hayali bile güzel 😅aşk ile ne güzel olmaz ki
Ben bir kadının ilişki başında soğuk durmasını, geç cevap vermesini, bazen kısa cevaplar vermesini bile anlarım. Beni tanımıyordur test ediyordur haklıdır derim.
Ama alttan alta bana laf sokmasını, bir de bunu gülerek kamufle etmeye çalışmasını asla affedemem. Böyle konuşma derim devam ederse de maalesef orada sınır ihlali vardır
Biri sabaha dek uyumadan beni izlemişti. Ne zaman uyansam bana bakıyordu.
Uyandığımda yatağa kahvaltı getirdi. En sevdiğim şeyler.
En sevdiğim kitapları okuyup, filmleri izlemeye başladı.
Bu arada hiç cinsellik yoktu. Bir yıl boyunca benzer birçok davranış gösterdi.
Korktum, ayrıldım.
Bende korkardım haklısın
Cevap
32Cevap
Flört ettiğimin farkına varmak :D
Kaçmak için yeterli bir sebep😂
Kesinlikle 😃 ayaklarım totoma vura vura kaçarım
🤣🤣🤣
Her şey ilgisi bile korkutabilir😀
Bir anda ilgiyi kesmesi
Flört etmek demeyelim de, bi korkum da yok pek ama genel olarak yeni tanıştığım birinden beklediğim ilk şey samimiyet ve benim onu tanımam için harcadığım zamanı sabrı isteği ondan da görmek, eger ki gerçekten hakkimda güzel bir düşünceye sahipse,, ya da en iyisi kimseden fazla bir şey beklememek belki
İlk başlarda aşırı yüksek duygular ile. Gelirse korkarim... Ve cidden korktuğum gibi de oldu.. ne kadar yüksek gelirse o kadar yalancı, o kadar duygusuz be bir o kadar da iki yüzlü oluyorlar... onun için bir anda olan duygular endişe verir..
Flört ederken bir şeyden korktuğum yok flörtle ilişkimi kesmemin sebeplerini sayabilirim benimle ilgilenmeyen birinden direkt soğurum yoluma bakarım karşı cinsle iletişim halinde olan biriyle iletişimimi keserim sohbetini sevmediğim birini istemem
Enerjisinin düşük olması
Erkeklerle takılması
Fake olması
Büllüğünün olması
Belalı olması
Saplantılı olması 😂
Cinselliğe girmesi.. Yani başkayan ilişkilerde cinsellıkten yürümek aşırı itici bana göre. Hemen uzaklaşırım
başkalarıyla da fingirdiyor olması
seçenek olduğumu bilmek soğutur haliyle
Ben çok seven bir adamım sevgimin ziyan olmasından korkarım
Korkmam da saçmaladığımda mutlu olmaması falan tedirgin eder.
pek öyle korkularım olmadı ama zaman ne gösterir bilemem
Konunun başka yere kayması... aşırı kıskançlık... ilginin birden yok olması
Atatürk düşmanı olması, sigara içiyor olması beni korkutur. Direkt soğuyorum çünkü...😂
Hiç bir şey korkutmaz olursa olur olmazsa yol orada umrumda olmaz ne ederse kendine eder
İçine atan hiç konuşmayan , fark etmez diyen kadın.
Menfaat ilişkisi içerisindeysek herşeyi bırakırırım.
Aniden evlilik teklif etmesi yani yüksek perdeden kardeşim.
Sadece kızın flörtöz biri olup herkesle konuşma ihtimali korkutur
Hiç flört deneyimim olmadı flört etmekten bile korkuyorum
Ben daha doğru düzgün kız arkadaş yapamıyorum flört benim neyime bide ben flörte karşıyım abi sevgiliysen ciddiysen evlenirsin one öyle deneme tahtasımıyım ben bana asla yapılmasın
Aşırı derecede özel alanın ihlali
Hiçbir durum korkutmaz. Ya anlaşıyoruzdur ya da olmuyordur.
Evlilik moduna geçmesi eğlenceli olmayışı mekanlarda oturup kalkmasını bilmeyişi kişisel bakım bide açıktan yazamıyorum
Patates kızartmaması fritözün. 😃
😅😅
Fritöz aklıma geliyor hep. 😃
Farkettik onu 😅 kızartmasa napardık
Kızartmasa kötü işte. 😃
Gecen güzel olsun.
Teşekkür ederim senin de
Teşekkürler...
Kullandığı kötü herhangi bir kelime. Ya da dakika bir gol bir misali sanki 10 yıldır arkadaşmışızda öyle bir samimiyet varmış gibi davranması.
Ya o öyle değilde biri bana dudakların çok güzel çık benle dedi ben anlayamadan daha çocuk gitti
Çok üzerime düşülmesi sanırım sevmiyorum vıcık vıcık geliyor
Flörtüm olmadığı için şu an korkacak birşeyim yok
Flört edecek olmam bile korkutucu geliyor
ghosting'ten nefret edıyorum
yaranmak için kendini olduğundan farklı göstermesi
Bir gun biteceğini bilmek
Ondan erken aşık olmuş olursam
Hayat görüşü, temel düşünceleri ve olgunluğu
Duygularımdan emin olamamak
cinselliğe girmesi
sürekli foto istemesi
Kadının seri katil çıkması. 🤣🤣🤣
Psikopat olduğunu öğrenirsem korkarım
Karşı tarafın m@l çıkması...
Bakımsız olmasi
sürekli geçmişle ilgili soru sorması
Dickpic. Üzgünüm açıktan yazmaya utandım.
Kalbinde biri varsa bitirmemişse
‘’Zamana ihtiyacım var’’
Yapmacık hareketleri ve yalan söylemesi.
Flört etmeyi bilmiyorum the hug fu
Evlilik teklif etmesi
Kalıplara sıkışmış ise, direkt ret.
Sevgilisi olduğunu öğrenmem
Hemen buluşalım mi demesi
hemen cinsell iliskiye girmek istemesi.
Obje olarak görmesi 😅
Beni oyalaması.
Flörtümün olması...
Umut vermek
Yalan
Karşı cins