Kendi derdini anlattı ama beni ne merak etti ne bir şey çok üzüldüm bugün mesaj attım seni adam sanmıştım inşallah mutmutsuz bir hayatın olur dedim.
Nasıl davranmam gerekiyor çoğu erkek böyle artık sanırsam kötü mü olmalıyım?
Kendi derdini anlattı ama beni ne merak etti ne bir şey çok üzüldüm bugün mesaj attım seni adam sanmıştım inşallah mutmutsuz bir hayatın olur dedim.
Nasıl davranmam gerekiyor çoğu erkek böyle artık sanırsam kötü mü olmalıyım?
Sanaldan konuştuğunuz adamın iletişimi kestiği için üzgün olduğunuzu anlıyorum. Böyle bir durumda kendinizi yalnız ve reddedilmiş hissetmeniz normal. Ancak, bunun Allah’ın sizi sevmediği anlamına gelmediğini bilmenizi isterim. Allah, her zaman sizin yanınızdadır ve sizi koşulsuz sevmektedir. Allah’ın sevgisini hissetmek için, ona dua edebilir, Kur’an okuyabilir, ibadet edebilir ve hayır işleyebilirsiniz. Allah’ın size verdiği nimetlere şükrederek de onun sevgisini artırabilirsiniz. Sanaldan konuştuğunuz adamın neden umursamaz davrandığını bilemeyiz. Belki de kendisiyle ilgili bir sorunu vardır, belki de sizinle uyumlu olmadığını düşünüyordur, belki de başka biriyle ilgileniyordur. Bu gibi durumlarda, kendinizi suçlamayın veya değersiz hissetmeyin. Sizinle iletişim kurmayan birine bağlanmaya çalışmak yerine, kendinize değer veren ve sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirmeye odaklanın. Kendinize yeni hobiler edinin, ilgi alanlarınızı geliştirin, arkadaşlarınızla veya ailenizle konuşun. Kendinize güvenin ve sevin.
Değersiz hissettim dengesiz insanlar neden hep karşıma çıkar yoksa geneli mi böyledir?
Boşanmış kafası bunalım da olan adamdan ne bekleyeceğim ki hata bende bilmiyordum hiç
Cevap
4Cevap
Bence sizi seviyor öyle düşünmeyin her insan hata yapar
Engelledim yaa hâlâ sözlüğe yazı yazıyor hiç canı acımamış umursamamış biri Allah yoluma çıkarmasın daha
Adamın amacı zaten derdini anlatmakmış. Sen boş hayaller kurmuşsun
Galiba öyle keşke kötü olabilsem
Kötü olmana gerek yok. Senin hakkında hiçbir şey merak etmeyen kişilere karşı umut besleme yeter
Sohbeti güzeldi devam etsin istedim kimseye aşk beslediğim yok ama kimse beni dinlemiyor bende dinlemem bu kadar basit ama güvensiz hissettiriyorlar
Bak burada herkes seni dinledi daha ne istion
Sağol canım benim teşekkür ederim dinlemeyeni de hadi ordan etmek en güzeli
Yani zaten senin hakkında bir şey merak etmiyorsa sana değer vermiyordur. Boş yere öyle birine vakit ayırmanın bir anlamı yok
Eveet ama neden kalp felan atıyordu bu çok saçma sohbetin güzel diyordu böyle dengesizse benle sohbet etmesin zavallıca ben onu engelledim zaten. Güven hormonum mahvoldu Allah belasını versin inşallah en sevdiğinin canı yanar benim bir anlık canımı yaktı.
Ohaaa bedduayı abartıyorsun 🤣 kalp atması kötü tabi boş yere umutlandırmış seni
Hiçte abartmıyorum yok öyle o kadar güzel söz söyleyipte boşlamak Allaha varsa zaten kabul eder bu duamı yoksa zaten inancımı keseceğim zina yapacağım ben de kirli olayım herkes gibi olayım zaten öylesin seviyor o da
Saçmalıyorsun
islam inancında her erkekle kafana göre yazışman konuşman caiz olmayan bir şey zaten eğer soğuk davranıyolarsa Allahın seni sevdiğinden olabilir günaha girme diye sevmediğini düşünüyorum demen garip olmuş.
Her erkekle yazmışmıyoerum tek onlaydı üzüldüm vurdum duymaz kaile alınmayacak biri değilim saf ve temiz kalplisin demişti oysa kimse böyle bir kızı sevmiyor bunu anladım
Ne kadar süredir konuşuyorsunuz
Dün gece mesaj attı sonra akşama doğru bahane etti yazmamaya başladı bu hava grubu hep dengesiz kova burcu VS. Keşke o an kesseydim adi herifle iletişimi sohbet güzeldi sonradan bozuldu ne oldu bende anlamadım
Sohbeti güzeldi o da söyledi kesmeyiz dedi ama sanırsam dengesizmiş
😓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?