Soruma Hoş Geldiniz,
Ben hiç inanmıyorum, hiç alakası yok, böyle bir şey yok. Biri uydurmuş bunu, bir zamanlar inanırdım ama bir zamanlar işte... 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Ben hiç inanmıyorum, hiç alakası yok, böyle bir şey yok. Biri uydurmuş bunu, bir zamanlar inanırdım ama bir zamanlar işte... 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır inanmıyorum. Beni seveni ben sevmedim yeri geldi.. İnsanların yaptıkları belirler ne kadar sevileceğini. Maalesef herkes her haltı yiyip sonra da ben seni çok sevdim falan filan hikayesi okuyor. Seven insan elindeyken değerini bilecek. Değer karşılıklı olursa elbette sevdiği kadar sevilir insan ama değer tek taraflıysa o iş yaş..
Çok güzel düşünüyorsunuz 😅 Emeğinize sağlık katılıyorum.
maalesef öyle oluyor
Canları cehenneme 😅
Küçük Prens diyor ki gülünü diğer güllerden farklı kılan onu değerli önemli kılan ona harcadığın zamandır 😅
İnsan elindeyken yanındayken kıymet bilmeli iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit 😅
Tek taraflı canı cehenneme 😅
Teşekkürler.. 🤘🏻
EyvAllah 😅
Görüşme hoş geldiniz :D
aslında katılmıyorum çünkü bu ülkede nedense sevilen sevilmiyor ''sevilen sevilir'' yani iyiler değil hep kötü kişiler seviliyor. ama normali iki insanın da birbirini sevmesi ve güvenmesidir. ama işte gelin görün ki gerçek hayatta her zaman bu ilkenin tam olarak işlemesi mümkün değildir. İlişkiler karmaşıktır ve her iki tarafın da kişisel geçmişi, duygusal ihtiyaçları ve beklentileri vardır. Bu nedenle, bir kişi ne kadar çok sevgi ve özen gösterse de, karşılık görmeme veya beklentilerin karşılanmaması gibi durumlarla da karşılaşabilir. her ilişki farklıdır ve her iki tarafın da ilişkiyi farklı şekillerde algılaması ve ifade etmesi doğaldır. Bazı insanlar daha duygusal açıdan ifade ederken, diğerleri daha içten olmayan bir şekilde sevgi ve ilgi gösteriyorlar..
Hoş buldum Barış 😅
Sen de hoş geldin 😅
Bende katılmıyorum 😅
Canları cehenneme 😅
Sevilen seviliyor ama başka bir şekilde 😅🤣
Halı fleks gibi hal silker gibi beş dakikada yapılır hemen teslim edilir overclok makinesi görüşünüze geldi 🤣😅
Aynen öyle :D
EyvAllah 😅Ancak görüşte az kısa yorumda az uzun daha hoş 😅
Hayır bu söze inanmıyorum. Bu yüzden karşımdaki ne kadar sevilmeyi hak ediyorsa onu o kadar seviyorum. Nabza göre şerbet dağıtıyorum. Geçmişte bazı kadınları, (2 kadın) gereğinden fazla sevdim ve bunun ağır sonuçları oldu zamanla duygusuz birine dönüştüm. Artık herkes hak ettiği kadar benden değer alır.
Çok güzel yazmışsın, emeğine sağlık 😅
Bende inanmıyorum 😅 canları cehenneme 😅
Hak ettiği kadar sevmeli derim ama o da güzel olmuyor içimden gele gele olmadığı için ya hep ha hiç severim ben
Nabza göre şerbet hoşuma gitmiyor benimde ağır sonuçlar oldu ama NATO kafa NATO mermer 😅
En güzelini yapıyorsunuz 😅 gönlünüzce olsun
Teşekkürler.
Bu arada güzel sorular soruyorsun. İkidir denk geliyorum. Sonra görüşürüz.
Ricalar ve teşekkürler, sizin güzelliğiniz 😅 Gönlünüzce olsun, GörüşürüzZzzZzzzzzz 😅
Bu bir şehir efsanesi. hahah Sevdiğin kadar sevilseydin dünyada herkes sevdiğiyle olur ve mus mutlu yaşardı. Ben şuna inanıyorum. Bir ilişkide biri daha çok seviyor bence. Ya erkek ya da kadın. Kim daha çok seviyorsa o mücadele ediyor. ya da şöyle oluyor olabilir. biri sever diğeri onun sevgisine saygı duyar. Hoşuna gider ve onunla olmak ister. Varlığına alışmak , sevmek gibi yani. Birbirini aynı eşitlikte seven insan olduğunu sanmıyorum. yani bence biri daha çok seviyor.
Yok ya öküzün biri uydurmuş eskiden yoktu böyle bir şey kim söyledi ise canı cehenneme 😅Mal gibi kandım inandım 😅
Evvet kesinlikle katılıyorum ama yok işte mutlu bir çift yok denecek kadar az
maalesef öyle biri daha az seviyor ve biri daha çok az seven yönetiyor ilişkiyi lanet olsun
Çok güzel düşünüyorsun al benden de o kadar canım sıkıldı moralim bozuldu anasını satiym 😅
Bana öküz diyorsun yani hahah ben demiştim bu sözleri halbuki... aaa çok ayıp ama haha:D
Mutlu çiftler çok az evet. çoğu çıkar ilişkisi ve sahte ilişkiler maalesef...
Evet öyle oluyor. çok seven, az sevenin eseri oluyor... bu üzücü...
Bana bu konuda katılıyorsun en azından hahah teşekkür ederim. kimin ara sıra morali bozulmuyor ki. canını sıkma. aşklar yalan hahah komple yalan :D keyfine bak. kendini mutlu et :D
Yok sana demedim ya estağfurullah olur mu öyle şey 😅
Aman aman 😅
Aynen öyle hep şey derim günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor..
maalesef al benden de o kadar ama çok seven de bir yerden sonra patlar yani onunda bir canı var 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
Sağolasın 😅Yok aşk değil aşka laf yok kişiler yalan ve kişilerin aşkları yalan 😅
Olurrrr 😅sende ama 😅
Cevap
18Cevap
Hayır her zaman sevdiğin kadar sevilmezsin, bazen sever sevilmezsin bazen sevilir sevemezsin.
maalesef öyle bir kısır döngü var 😅
Canımız sağolsun 😅bizi üzenlerin canı cehenneme 😅
Aynen...
Yakışır 😊
Ohoo hayır tabii ki de benim o zaman baş üstünde taç edilmem lazımdı
Taç etmeyenler utansın 😅 Benimde kral olmam lazımdı 😅
Hiç bir zaman böyle bir şey söz konusu olamaz.. Her zaman bir taraf daha çok sevecektir..
Evet katılıyorum açık ve net maalesef 😅
Siz çok seven taraf olur musunuz 😅
Çok sevebilme potansiyelim yok ancak güzel sevebiliyorum.. 😅
Ne güzel abi 😅en güzeli valla çok sevmek bir boka yaramıyor zaten 🤣Hemde üzücü oluyor
Yakışır abi😅 Yapıştır gönlünce olsun 😅Bende çok güzel ve çok pis severim 😅
Mutlu günler dilerim
Hayır, hep bir taraf daha fazla sever
maalesef öyle oluyor lanet olsun 😅
Sen fazla seven taraf olur musun 😅
genelde öyle oluyorum :D
Vay anasını 😅Ne güzel ama bir o kadar da kötü 😅 Güzel çünkü bende öyleyim ama kötü çok canım yandı üzüldüm sömürdüler 😅
Hak ettiği kadar sevmeli derim bazen ama o da işime gelmiyor içimden gelmiyor
Sevdiğin kadar sevilmiyorsun bence
Evet abi kesinlikle katılıyorum 😅Lanet olsun ki öyle 😅
Her zaman bir taraf daha çok sever. Seven de hep daha çok yıpranır. Keşke bu söz gerçekten uygulanabilir olsa ve dengede olsa her şey
Evvet maalesef öyle oluyor 😅 Katılıyorum daha çok yıpranır 😅
Keşke öyle olsa ya 😅Of of of ne güzel olurdu 😅
Sen hangi taraftasın peki 😅
Bunca zaman yıprandık artık yıpranmayan taraftayım. Yıpratmak bana göre değil
Çok güzel 😊Hiç yıpranma inanırım yıpratmacağına 😅
Bende çok yıprandım yıpranıyorum yıpranıyorum 🤣 Yıpranıyorum 😅
Yıpratanların canı cehenneme 😅
Hiç alakası yok. Seveni döverler döveni severler.
burada dövmek biiip 😂
Bence de yok 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 Canları cehenneme 🤣
Ben sevdiğim kadar sevilmedim. Yani 10 da 1 i kadar sevilmedim diyebilirim. Narsist birine rast geldik. Çok zorladı beni. Hovarda yaşamda bize göre değil. Artık yalnız yaşıyorum. Memnun olduğumdan değil ama işte yaş geçti gibi artık
Yok be abi yaşın önemi yok. Rabbim güç kuvvet sağlık sıhhat versin. Şakira diyor ki 33 ten önce erkek kullanışlı değildir. Bende hiç sevilmedim canımız sağolsun ve gönlünce olsun abim😊
Hayırlısı bakalım
Sende sağolasın abi. Takma zaten abi aynen öyle amin inşAllah cümlemizin abim. Hayırlı akşamlar dilerim hoşçakal abi😊
Sevgiden ne anladığına bağlı. Sevgi dediğin şey bağımlı bir ilişkiyse zarar verirsin ve sevilmezsin.
Sevgi dediğin şey ne karşı tarafı yakacak kadar yakın ne de onu uzaklastiracak kadar soğuk durmaksa orada evet sevdiğin kadar sevilirsin
Sevgi basitçe ilgili olmak yanında olmak destek olmak onun için çabalamak 😅
İyi hoş güzel yazmışsın ama katılmıyorum 😅
Hayır, inanmıyorum. Her zaman bir taraf daha çok sever, daha çok yıpranır.
Bu söz daha çok sevip, yıpranan insanlar için bir teselli sözü niteliği taşıyor sanki.
Hımm müthiş çok hoş yazmışsın katılıyorum 😅 Teselli ettiği de yok çok boş çok saçma bir söz yani 😅
Hep yıpranan oldum ya siz 😅
İnsan yıpranan taraf olunca bu tarz sözler ancak depresyona sürükler
Aşk ilişkileri ile pek ilgilenmiyorum. Bu yüzden iki tarafta olmadım.
Aynen öyle vallahi. Ne güzel en iyisini yapıyorsunuz. Mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Bazen sevilirsin bazen sevilmezsin. O sevdiğin insana bağlı.
Evet haklısın katılıyorum kanki 😅 Orası da var şimdi yani de niye karıştırıyorsun ki 🤣
Lafta sözde herkes düzgün kanki 😅hiç kimse ben kötüyüm demedi demez hep ben onlar gibi değilim derler ben gitmem hep yanında olurum filan 😅 ben çok güzel severim filan 😅
Amin amin inşaAllah cümlemize her türlü 😅Hadi mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
EyvAllah kankiii🤣
İnanma zaten herzaman Bir taraf fazla sever ve bir ilişkiyi herzaman az seven taraf yönetir çünkü diğerinde hep kaybetme korkusu olur
maalesef öyle oluyor ama bu da bir yere kadar çok seven bir yerden sonra patlar yani 😅
Kim demiş o sözü ya 🙄 benim profilde de aynı söz var oraya katılmıyorum ... hayir sevdiğim kadar sevilseydim benim aşktan sarhos olmam lazımdı
Acaba kim ben değil 😅Bende katılmıyorum kesinlikle katılıyorum sarhoş olmam lazım ne hoş ne de sarhoş olamıyorum 😅
Canları cehenneme 😅
Canları cennete😀 babam hep oyle derdi
Latife ediyoruz zati 😅 Rabb'im herkese merhamet eylesin rahmet eylesin 😅Babanı karıştırma bu söz bizden bizlerden önce vardı 😅
Babam heryere karıştirim😀çünkü neden olmasın jsjsj
Keyfin bilir 😅 Babalara geldik desene 😅
https://m.youtube.com/shorts/CR4QuXUv4Qo
Akşam kardesime uyguladigim tarife... babam gelecek işten kalksana ulan babamın koltuğundan jsjsjsjs
Hehehe Rabb'im sağlık sıhhat versin İnci 😊
Yakışır 😅 Yapıştır ama yeni soruma gelsene ya😅
Fenomen ol artik 🙄
Ben istiyorum zati 😅ama zamanı var demek ki 😅
Pek inanmıyorum bir kişi dha fazla mutlaka sever hatta bi süre sonra ilişkiyi sürdüren tek taraftır oda bıkar ve biter
Kafam karıştı valla 😅evet bende inanmıyorum 😅evet bir kişi daha fazla sever😅lanetli son gibi of of of 😅
Öyle pikam umarım çok sevilen taraf oluruz be
Amin inşaAllah 😅benim pek umudum yok 😅ama inşAllah sen olursun
O denge sanki kuralamıyor. Bir taraf daha çok seviyor ve ne kadar çok emek o kadaf o kadar bağlanma 😀
Evet evet olmuyor o iş 😅 maalesef katılıyorum lanet olsun ki öyle ne kadar emek o kadar şey 😂İnsan şey olmasın yani 😂😅
Bağlanma sorunum olsaymis keşke 😅😂
Bağlanma sorunu genel hayatinda mi var 🤔😀
Yo hemen bağlanırım 😅keşke sorunum olsa bağlanmasam 😅😂
Himm o zaman bunun için bi psikologa gidebilirsin 😀
Yok ben deli değilim diyeceğim ama öyleyim de istemem ya bir de ona para veremem 😂
Belediyenin oyle imkanlari var , ayrica deli olman değil sadece bu durumuna tedavi olarak düşun. Nasil herhangi bir yerin agriyor doktora gidiyorsun tedavi oluyorsun , oyle bir şey 😀
Yok yok 😅yani varya sende Maviş latife ediyorum ciddi deli değilim yahu deli dolu çocuksu çılgınım 😅
Para verceme bağlanmam daha iyi 😅
Parayı duyunca bağlanmaktan vazgeçtim 😅
Latifeyi anladim da 😂 tepkimi biraz siradan vermişim , şimdi fark ettim😂Patan gitmeyecek yahu 😀Hastane ve belediyelerin imkanlari var git parasiz 😀
Aynen öyle oldu yani 😂Ya ben kendimi seviyorum böyle 😂Naz yapıyorum 😂😅İstemez istemez 😅😂Kalsın sgffshsjsj
Sevdiğim kadar değil onun yarısı kadar bile sevilseydim dünyada cenneti yaşamış olurdum. O laf tamamen yalan
Ne kadar üzücü ama dünyada cenneti yaşamış olurdum güzel keşke öyle olsa
Bende bir zamanlar benim sevgim en az İstanbul kadar büyük çeyreği kadar sevilsem yeter dedim ama büyük konuşmuşum çeyreği azı yetmiyor üzücü yorucu kırıcı oluyor
Hak ettiğim kadar sevilmek isterim artık😅
Bence de tamamen yalan 😅 boş konuşmuşlar lanet olası pislikler 😅
İlişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edeni görmedim
Zor değil aslında ama insanlar zorlaştırıyor kolaylaştırmak varken çok saçma 😅
Aynen öyle, her şeyi zorlaştırıyoruz. Hak ettiğimizden azını kabul etmemek lazım artık, zaten hiç de halim yok
Ben zorlaştırmayangillerdenim 😅
Öyle bir şey yok 😅
Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyininiz ve nefret ettirmeyiniz hadisi şerif 😅
Herkes herkes değildir yani herkes herkese benzese de 😅
Etmem artıkın 😅benim de yok hıh 😅
Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅
Umarım hak ettiğin kişiyle karşılaşırsın🌸
Amin inşaAllah cümlemiz🫡git demedim demedim aslında gitmenizi de istemem ama sıkmakta istemem😅
Sana giiit diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden diyorsun😅
Yooo 😅derim gitme kal konuşalım 😅 Ama her şeyi konuştuk hallettik 😅🤣Başka bir soruda başka şeyler konuşabiliriz 🤣😅bazen uzatacak bir şey olmuyor da 😅🤣
Ahahahha mutlaka denk geliriz😅
Denk gelmek çok basit valla 😅Soru bol profil açık 😅 Hoşçakal 😅
Oldukça mantıklı 😅
Öyleyimdir yani 😂Bak yeni soru çıkardım taze 🤣😂
Hayır bu söze inanmıyorum. Karşılıksız ve şartsız koşulsuz seven insanlar var. Mesela anne gibi, aile gibi, evlat gibi falan.
Bende bende bende 😅
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
Ben şartsız şurtsuz sevemem yani 😅
Hayır inanmıyorum çünkü çok sevdikçe suistimal edilebiliyorsun. Bu da yorucu, sinir bozucu ve bazen aptal yerine konmaktır.
Çok güzel düşünüyorsun kardeşim mükemmel nokta atışı 😅
maalesef öyle😅
Azdan az çoktan çok gider 😅
Kim kime iş koyuyorsa kendi payına düşenin hakkını veririz. 😂
Hayır bu her zaman geçerli değil
Evet abi bence de hatta her daim ben hiç görmedim 😅
Hayır inanmıyorum bu söze sevdiğin kadar sevilmezsin
Evet katılıyorum sana kesinlikle 😅
O kadar 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Alakası yok inanmiyorum çünkü doğru değil, ne az sevmek ne çok sevmek, güzel seve bilmek önemli
Kesinlikle katılıyorum, çok güzel düşünüyorsun 😅Hadi hayırlısı gönlünüzce olsun 😅
Amin, teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun her zmn🙏
Ricalar ve teşekkürler 🌸Amin inşaAllah Hoşçakal'ın
İnanmıyorum. Bu söz doğru olsaydı o kadar kişi üzülmezdi
Haklısınız katılıyorum 😅
Hayır inanmiyorum😂Seviyorum dediğin an kaybedersin
Ne güzel bende inanmıyorum 😅al benden de o kadar valla 😅Bu işte bir şeylik var ama anlamadım 🤣
Profil değişmiş 😅 Yakışmış ve hayırlısı 😅
Canımız sağolsun da 😅 Gönlünce olsun 😅 Mutlu günler dilerim ve serinnnn
Amin inşAllah he valla al 😅
Azdan az çoktan çok Fesfs 😅
https://m.youtube.com/watch?v=57ys_LyGFmo
😅😅
Alakası yok sevdiğim kadar sevilseydim bugün bu durumda olmazdım..:(
Çok güzel düşünüyorsun bence de her türlü ama üzülme üzme kendini 😅
Canları cehenneme 😅
Lanet olası pislikler 😅
🤗☺️
😊😊😊
Ben sevdiğimden çok daha fazla sevildim bu da samimiyetime bağlıydı bence
Allah Allah ne güzelmiş 😅 Samimiyetine bağlı değildi bence karşındakine bağlıydı 😅Şans 😅
O da var tabi ama bende güzel sevmiştim ilk başta o o kadar sevmiyordu
Hımm o da güzel 😅 peki ya sonra ne oldu
Sonrası bitti ne olacak 😄
Heheeh 😅😂
Hayırlısı bakalım gönlünce olsun 😂
Amin bakalım 🤷
Olur bakarız 😂 hallederiz 😅
Nasıl halledicez 😂
Bir şekilde yaparız ya sıkıntı yok rahat ol 😅
Bunlar birtakım uydurma laflardır 😂
Hiç sevilmeme ihtimali de var.
Heheeh 🤣😅 Yakışır kankime ne güzel söyledin yahu 😅🤣aynen öyle yani 🤣😅
Şimdi buraya görüşüne yorum yaptıkta yapmadık mı dedik 😅🤣
Evet orası da var 🤣😅
Eeee biz şimdi buraya niye geldik niye konuşuyoruz yani sonuç ne 😅🤣
Bunu izaha gerek yok. 😂😂😂
Evet 😅İzaha gerek yok ikimiz de yazdık oldu bitti 😅🤣Soruyu ben sordum görüşü sen attın 🤣😅
Herkesin tuttuğu kendine 😅🤣
Prensibimdir; az iş çok laf😂
Kanki tıpkı ben 🤣😅O kadar 😅🤣
Görüşürüz
O kadar 😂
Olur kankim görüşürüz 😅
Her türlü 😅dedik taammamm
Bundan asla emin olamayız ve bu söze inanmıyorum.
Evet emin olmak diye bir şey yoktur Mathilda 😅Bende inanmıyorum 😅
Mathilda nasıl sever 😅 Sevdiği kadar mı hak ettiği kadar mı 😅
Sevdiğin kadar sevilirsin öyle mi... köpek olduğumu gördü de bir gram vicdanı bile sızlamadı halime..
Vay anasını canı cehenneme lanet olası pislik sektör et üzülme 😊
Sıkma canını 😅 Gönlünce olsun
Sevdiği kadar sevilmez insan ağlamaa şarkısını armağan ediyorum
Evet öyle oluyor valla ama hangi ağlama şarkısı 😅
Onu da desen
https://m.youtube.com/watch?v=llflkaAP0vQ
Teşekkürler ve mutlu günler dilerim 😅
Pera unut beni dkskkd
Size de efenimmm mutlu sağlıklı huzurlu günlerrr
Olur 😅dinlerim 😅 Hoşçakal
EyvAllah 🫡
Ayrılamıycaz bak sen görüldü at
Peki nasıl istersen 😅
Hadi bayyyyy
Kesinlikle katılmıyorum.
Ne kadar çok seversen ve bunu belli edersen karşındaki insan seni cebinde olduğunu düşünür kaybeden sen olursun kimi seversen sev ama bunu belli etme
Mantıklı Selinn 😅 katılma zati bana katıl sen 😅
Çok güzel düşünüyorsun müthiş ifade etmişsin bende sana katılıyorum 😅
Ama belli etmezsek nasıl olcak o iş ilişki filan azcık belli etmek de lazım 😅
Karşıdaki kişi seni seviyorsa istiyorsa zaten bakışından belli olur göz temasından anlayabilirsin ama 3 sene boyunca bir tanışma süresi var gerçekten istiyorsan eğer
Tabi ki bakışlar göz teması yapılan ya da yapılmayan her şey belli eder aşkı sevgiyi ve nefreti hissizliği 😅
Sevdiğimiz kadar sevilmeyeceğiz 😅
Hak ettiği kadar sev gitsin Selin 😅
İnanmıyorum. Ben az seviyorum onlar çok 😄
En güzelini yapıyorsun yakışır valla 🤣Bende çok isterdim de mantık olarak ama içimden gelmiyor öylesi 😅
İçimden gıcık demek bile geldi yani 🤣😅
Demek ki onlar az sevilecek şeyler yapmış ben çok 😏
Hımm bak burasını düşünemedim 😅Ama dedim ya en güzelini yapıyorsun doğru olanı yapıyorsun 😅 olması gereken bu insanların hak ettiği bu yani 😅
Canları cehenneme 😅 Lanet olası pislikler 😅
Seni kazanan hiçbir şeyi kaybetmez
Seni kaybeden çok şey kazanamaz 😅
O kadar tamam mı 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Yok be kendini bir şey sananlardan değilim. Abartma,, beni kaybeden her türlü iyisini bulur 😄
Kendini bir şey sanma zaten Ece 😅
Sen bir şey değil çok şeysin😅
Çoktan da çok maşaAllah tü tü tü 😅
Görünen köy misali yok gerek kılavuza 😅
O kadar dedim yahu 😅
Kendini küçük görme 😅
Alçaltma yahu hakaret ediyorsun kendine😅
Abartmıyorum 😅Sen hafife alıyorsun 😅
Canları cehenneme 😅Bok bulur demek isterdim 😅🤣
Kesinlikle yalan😄 inanmıyorum kimse eşit düzeyde sevemez.
Evvet 😅Yalan dolan valla 😅 lanet olası pislikler 😅Saftım inandım kördüm çok kötü şeyler gördüm 🤣
maalesef öyle ya eşit olmuyor hani olsa ne güzel olurdu öyle düşünüyorum hayalimde 🤣
İnanmayın böyle şeylere bunlar ritüel 😄
İnanmıyorum artıkın canları cehenneme 😅Ritüellerin de canı cehenneme hiç sevmem 😅
Sen nasıl seversin sevdiği kadar mı sevebildiğin kadar mı hak ettiği kadar mı 🤣
Sevdiğin kadar kazık yersin gerçek bu 😄
Tövbe tövbe ne alakası var onu mu soruyorum ben şimdi 🤣Konumuz bu mu ama şey ama haklısın 🤣😅
😂 Anlata bildiysem ne mutlu
Evet evet her türlü de zaten ben bunları biliyordum biliyorum yani ama hiçbir şeye yaramıyor 😅🤣Ben uslanmam 🤣😅Niye gizlisin ki 😅🤣
Bizim aile aşiret o yüzden böyle iyi 😄
Aman aman aşiretler sıkıntı hiç sevmem 😅Doğudan kız almak çok zor çok pahalıya patlıyor 🤣
Fakirler batıdan kız almalı 🤣😅
Öyle diyorsan öyledir 😅
Huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅
Teşekkürler 🙏 sanada aynen uzak dur. Benden söylemesi
Ricalar ve teşekkürler hep durdum küçükken gençken 😅Çok farkediciyimdir yani 😅
Eferim 😂
Teşekkürler 😅Ben hep fakirdim hiç zengin olacağımı düşünmedim ne gerek var şimdi 😅
Ne demişler 😅 Yapamayacağın işe başlama 😅🤣
Yani
😂😂
😅🤣 Hoşçakalın 🤣😅
Bencede insan ne kadar sevgi verirse onun 10 kat daha azına layık görülür ne kadar az sevgi verirsen o kadaç çok sevilirsin lafı olsa kesin inanırdım
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum maalesef öyle 😅Mutlu günler
Alakası olduğunu düşünmüyorum. İlişkilerde dengesiz oluyor bu durum. Bir tarafın sevgisi daha ağır basıyor.
Çok güzel bende öyle düşünüyorum 😅Ve maalesef öyle 😅Mutlu günler dilerim
Yerine ve kisisine gore değişir ama oyle oldugunu sanmiyorum ben
Evet tabii yerine ve kişisine göre değişir her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir Ben de hiç sanmıyorum 😅
Asla inanmıyorum bu söze. Bir taraf hep daha fazla sever ve daha fazla zarar görür
Yakışır 😅Katılma zati 😅Boş söz yani 😅 maalesef öyle oluyor 😅
Sen hangi taraftasın peki😅
Bende artık çok seven tarafta olma bence 😅Hak ettiği kadar sevmeli yoksa hak etmediklerimizi görürüz ki gördük de 😅Of of çok sevsen de gösterme mesela iyi taktik 🤣
Keyfin bilir tamam mı 😅Ben seni düşünüyorum 😅Bende zaten taktik maktik sevmiyorum 😅Yapmam 😅Bende her türlü belli eder söylerim çok iyi düşünüyorsun ya 😅
Bende öyleyim de genel olarak üzücü oluyor bu durum 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
Valla en sevdiğim en çok istediğim türden 😅
Huzur ve mutluluğun tarifi misali benim için 😅
Tıpkı bensin mantığın canı cehenneme kalbim şahane 😅
Ah ah 😅O zaman ne desem 😅 Gönlünce olsun en güzelinden 😅Hak ettiğinden de daha çok 😅
Mutlu günler dilerim 😅 işteysen de kolay gelsin 😅Gitmek zorunda değilsin 😅ama sıkmak da istemem 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅Himm iyi ne güzel keyfine bak dinlen iyice 😅Evvet çalışıyorum ama şu an iş pek yok 😅Hava da güzel oh misss 😅
Yok yaw ben inanmıyorum kim dediyse yanlış demiş
Ne güzel 😅 Bende inanmıyorum boş konuşmuşlar valla 😅ama küçükken inanırdım 😅 Büyüdükçe öğrendim öğrettiler
Aman ya 🥴 nasıl çıkarıyolar böyle sözler😅 büyüdükçe daha iyi anlıyorum😅 insanların hepsi çıldırmış😱🤯
Bilmem aşka dair çok boş söz var 😅saçma sapan sözler 🤣
Bende bende ama şey bende çıldırdım çılgınım deli dolu 😅
Onların ki başka bir şey 😅
Büyüdükçe dertler sıkıntılar acılar hüzünler de büyüdü hiç güzel değilmiş büyümek
Bişey farkettim analizlerime göre çok maceracı , cesur ve pozitif bir insansın
Çok fark edicisiniz hanfendi 😅
Öyleyim desem ayıp olmazsa öyleyim demek istiyorum 😅
Ne desem bilemedim 😅
Açık öğretim sınavındaydım da ondan geciktim 🌸
Aslında bende daha fazlası var nasıl desem çok şey var her şey var tabiri caizse ben çok bok ederim çünkü bombokum elimden ne uçan kurtulur ne de kaçan 😅
Temsili ben 15. Saniye de 😅
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
İltifatların için teşekür ediyorum bayım 😅 sınava girmişsin Allah yardım etsin valla zor iş 🥲
Ricalar ve teşekkürler hanfendi 😅Amin inşaAllah cümlemize her daim üç kişi için giriyorum kaç gündür bunaldım usandım çok şükür sadece iki sınav kaldı 😅 Rahatladım 😅
Sen hiç soru sormuyon mu😅
İlk önce umarım hedeflerine ulaşırsın😅sen yaparsın bence😅birde baya geç yazdım uyumuşum kusura bakma ya 🥲 bu arada ben soru sormayı tercih etmiyorum soruları cevaplamak daha eğlenceli😅
Günaydın 😅 Teşekkür ediyorum 😅
Yapacağız mecbur söz verdik 😅hiç önemli değil canın sağolsun 😅
Bende cevaplamayı seviyorum en çok da soru sormak da güzel yoğun olduğum için birkaç gündür soramadım 😅canım sıkılıyor 😅
https://m.youtube.com/watch?v=57ys_LyGFmo
Bende sözlü mülakaat sınavına çalışıyorum 🥲ve benimde canım sıkılıyoo😖 ve şu an hava çok sıcakkkk😰
Rabbim kolaylık versin 🌸 Geçersin inşaAllah da sözlü mülakat kalkmadı mı yahu öyle diyorlardı😅
İstanbul'da Bahama sıcakları varmış salı gidecekmiş çok pis sıcak çok sucuk gibi oldum 😅
Biraz uzun hikaye ama kısacası şimdi 2 yıl ilahiyat okudum ve bitti mülakaat sınavına girmem gerekiyo çünkü manevi danışmanlık istedim manevi danışmanlık binevi din psikoloğu gibi bişey çok zor 😮💨😫ve şu an kafamın kenarlarından ter akıyo 😰çünkü hava çok sıcak yanıyorrrr içimmmm😖
Bayada uzun yazdım bune makale gibi
Hımm ne güzel maşaAllah sana😅
Çok severim benimde talebelerim vardı 😅
Oooo din psikoloğu on numara😅
Müthiş seçim 😅
Serin bir yer bul 😅bizim dükkanda oda gibi dolap var içine girip çıkıyorum 😅
Akşama doğru güzelleşiyor hava 😅
Çok güzel bence 😅yeni soruma da beklerim az önce çıktı fırından taze taze oh mis 😅
vay talebelerin vardı demek helal be pikachu 😅 inşallah en kısa sürede hedeflerimiz başarıya kavuşur 😅 ara sıra düzgün soru atta cevap verelim şurda 😌 her neyse haydi sağlıcakla kal kardeş🤓
Allah Allah 😅 sorularım çirkin mi ki 😅
Şaka ile karışık görsel yazılarım var maksat gırgır güldürmek için 😅
Amin inşaAllah 🌸
Sende sağlıcakla kal Hoşçakal😅
Bir dakka bir dakka soruların kötü değil çok zor sadece yanlış anlama
Hımm 😅olur daha kolay şeyler sorarım 😅 teşekkür ederim sevindim şimdi 😅
İyi sıkıntı yoksa terk ediyorum artık buraları😅haydi eyvallah 👋
Evet yok terk etme 😅 Başka bir soruda buluşalım görüşelim 😅 EyvAllah 😅🌸Güle güle
Aa ben bunu daha yeni gördümm
Hatlar karıştı
Canın sağolsun 😅 canın sağolsun 😅ama hâlâ yeni soruma gelmedin😅
Geliyorum hemen 1 dakka
Olurrrr 😅🌸acele etme yavaş yavaş 😅 Dikkat et
Bune bee annemle bile bu kadar uzun konuşmadım ben🤯🤯😲haydin eyvallah artık 😳😅
Heheeh 🌸 EyvAllah 😅
Hayır bence doğru değil
Bence de abla 😅İyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar 🖐️
EyvAllah 🌸
Hayır inanmıyorum 🐹
Bende bende 😅
Gönül işleri hiçbir zaman bir dengede durmaz. .
maalesef öyle ama canımız sağolsun ve gönlünüzce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim
Amin.. iyi akşamlar
EyvAllah
Bu söz yalan. Öyle bişey yok
Katılıyorum her türlü 😅
Yok öyle birsey bence
Evet bence de yok 😅
Yok katılmıyorum. İnsanlar nankör.
Evet katılıyorum kesinlikle 😅
Öyle olsaydı keşke 😅 hiçte öyle olmuyor
Keşke ya keşke 😅He valla of of of 😅
Mutlu günler dilerim 😅
İnanmıyorum kattiyen
Hehe bende bende bende 😅 Yakışır ne güzel 😅
Peki
EyvAllah, gönlünce olsun 🫡Hımmm Başka bir soruda görüşmek üzere 🫡 Hoş kal 😅
Hoşçakal
Olurrr 😊
Bence sevdiğin kadar üzülürsün daha doğru
Müthiş bir ince katılıyorum maalesef öyle 😅
Üzüldüğünden kat ve kat mutlu olursun inşaAllah 😅
İyi akşamlar dilerim
Sanada iyi akşamlar
EyvAllah 😊
Hayır kimi sevdiysem o kadar bırakıldım.
Valla al benden de o kadar yani lanet olası pislikler 😅
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilir gibi çünkü her an gidebilirler ve gidiyorlar 😅
Gidenlerin canı cehenneme 😅
Aynen goccumm benim
Giden kişide annesi istemediği için ana kuzusu yani kazanan benim wuuhhuu
Teşekkürler, aman aman hiç sevmediğim tip ana kuzusu anne kuzusu hayır gelmez 😅
Kurtulmuşşun
Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅
Amin sanada
EyvAllah 😅
Öyle sözlere inanmam
Ne güzel abi 😅 Yakışır
Sevdik noldu ebemizin dürrügünü gördük 😂
Aynen abi 😅Çok piz gördüm hemde çok 😅
Hak ettiği kadar mı seversin abi 😅
Eğer çok sevdiğin anlaşılırsa gidiyorlar … iyi falan değil bu kadınlar gösteriş duyguları..
Senin bi hatanı görüp unutmazlar bana aşık olsun ben bunu g.. gibi ortada bırakıp gitme huyları var..
Aynen öyle oluyor abi tecrübe ettim. Katılıyorum bence de iyi değil. Çok güzel düşünüyorsun abi 😅al benden de o kadar😅
Öyle olanların alayının canı cehenneme 🤣
hayır inanmıyorum
bu olsa herkes sevdiğini alır
Bende abi😅
Dimi ya 😅
Peki sevdiği kadar mı sevmeli 😅
inanmıyorum bi taraf hep daha az sever
Bence de abla 😅Hem fikiriz bu soruda 😅
Peki sen hangi taraftasın😅
valla ben ilk defa sevdiğim kadar seviliyorum :)
Çok sevindim abla, ne güzel daim olsun huzur ve mutluluğun 😅
Rabbim huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize dolu dolu yer yerinden oynasın tufan gibi tsunami gibi mutluluktan uçun 😅
Amin sağolasın
EyvAllah sende sağol abla 😅
Hayır bir taraf hep daha çok seviyor
Evvvet kesinlikle öyle 😅
Siz hangi taraftasınız 😅
Ben güzel seven taraftayım😌
Ne güzel 😅 Mantıklı 😅 Gönlünüzce olsun mutlu günler dilerim 🫡
Teşekkür ederim sizin de☺️
Ricalar ve teşekkürler eyvAllah 🫡
Doğru olsa insanlar aşk acısı çekmezdi herhalde 😂
Çok güzel düşünüyorsun mantıklı valla 😅bende zaten hiç inanmıyorum artık niyetim de yok 😅 canları cehenneme 😅
Yakışır 😅 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅
EyvAllah 🫡
Hayır tamamen yalan
Evet bence de peki sevildiğimiz kadar mı sevmeli?
Onu diyen şair ile görüşcem cehennemde anssn
Hehehe 😅bende valla canları cehenneme 😅 Güzel şeylere inandık ortada kaldık 😅
İnanmak istiyorum 😄
Bende çok inanmak istemiştim ama artık hani derler ya sevsen de inanmam 🤣onun gibi 🤣
Ne gerek var boş ver 😅
Sevildiğin kadar sev gitsin 🤣
keşke gerçek olsa ama değil
Evet keşke olsa ama değil maalesef 😅
O yüzden sevildiğin kadar sevmeli 😅
Zor ama imkansız değil 😅
Ben yapabiliyorum mesela ama mutlu olamıyorum o zaman içimden geldiği gibi sevemeyince canım yanıyor üzülüyorum 😅
Ya hep ya hiç severim ben 😅
EyvAllah, mutlu günler dilerim 😅 Gönlünüzce olsun 🫡
EyvAllah 🫡
keşke öyle olsa
Keşke valla 😅 Gönlünce olsun 😅
Hayır inanmıyorum
Bende 😅
Hihi 😅Yeni soruma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
Teşekkürler 🫡🌸
EyvAllah 😊
İnanmıyorum
Bende😅