Seni seviyorum cümlesi çok özel bir cümledir , ve herkese karşı kullanıpta basitleştirmemek gerekir. Bazıları gerçekten içinden geldiği gibi , gerçekten sevdikleri için söyler. Bazıları ise sırf menfaatlerine, çıkarlarına daha rahat ulaşabilmek için , karşısındaki insana kendisini güvendirmek için söyler bu cümleyi.
Benim şu hayatta sadece bir kaç kez kulak kesip kalbimden işittiğim sözdür "seviyorum" çoğu da bir çocuk kalptir asla büyümeyen ve kirlenmeyen kalpler.
İnanırlar mı bilmem "insanlar" ben çok kez sevdim üstelik beklemedim de karşılık falan ama ona rağmen aldıklarım pekte sevgi barındırmıyordu.
Sonra fark ettim de karşılık beklemesem bile asla zarar vermeyecek olanlar var çocuklar mesela "saf sevginin kainatırdır lar" ve doğa her zerresinde sevgi barındırır.
Ben köpek sevdim seviyorumda üstelik bende köpek fobisi var, korkuyorum ama yine de seviyorum çünkü zarar vermiyor köpekler.
Papatyaları çok severim ben, her çiçeği sevdiğimden biraz daha fazla o yünden papatya koparmayı hiç sevmem ben, sonra bir ağacın yere düşmüş yaprağını bile, suyu, ateşi, toprağı, çimenleri, rokayı, maydonozu (herşeye maydonoz insanlardan daha çok) , denizi, akıp durmayan dereleri, dağları, düz yeşil ya da kahve kuru tarlaları, kelebekleri, yıllardır görmediğim ve özlediğim ateş böceğini, kaplumbağa, hele kediler insanın günahını adına yüklediği hâşâ nankör kedileri de çok severim, siz tiksinin ama ben hamam böceğini, fareyi ( evde fare yakaladım evet hijyenik değiller biliyorum sonra bir kıyamadım tüm aile ve akrabalar hatta komşular dalga geçti benimle ama yakaladığım için değil ben o fareyi öldürmek yerine koydum bir karton kutuya ve gidip boş bir araziye bıraktım neredeyse aylarca dalga geçtiler benimle hatta yıllardır hala aile akraba toplantılarında bir şekilde dile gelir bir güzel alay ederler benle ama şunu da iyi bilirler asla aynı vicdanla insana yaklaşmayacağımı) yılanları, karıncaları da seviyorum biliyorum tek tekte anlatıılmaz bunlar ama kusura bakmayın da insan dediğin tek şeydir doğa ve kainat fazlanın ötesi, birde arıları ve Bal Arısını severim hatta çokta şirin bulurum bal arısını ( bir çiçeğin üzerinde bal arısı görünce mutlu ve heyecanlı olurum hemen elimi uzatrım ve elime gelir parmaklarıma, ne o sokar nede ben kanadına zarar veririm zaten son yıllarımda en çok sevdiğim şey bunu yapmak "çiçekten parmağıma Bal Arısı almak" onlarda beni seviyor biliyorum özellikle bal arılar beni çok seviyor inanıyorum buna çünkü sadece parmağıma sokmayıp parmağımda gezdikten sonra gitmiyor sanki o arılar hani sanki o arılar gitmeden önce kalbimi dinliyor ve biliyor işitiyor görüyor o kalpteki eksikliği ve dolmasını istiyorlar gibi, bu kanıya nerden mi vardım çünkü o arlıar bana bir "Bal" verdi hemde öyle bir bal ki bu, ilk defa kalbimi hissettim ben ve ilk defa da kalbimde yaşama arzusu ile ölme olasılığı karmaşasını yaşadım biliyorum bir çoğumuz yaşamıştır belki bunu o karmaşık hali ama hani nasıl desem benimki ciddi bir karmaşa.
Onu yani Balı ifade etmekte şuraya kadar kullandığım tüm şu kelimelerden şu son cümleyi yazmak bir zorlayıcı geliyor ve hep yetersiz hissediyorum onca kelimeden ona dair kullanacağım tek kelime "Bal" Balım...
O mu, işte bu 👉 @BenBal Bal Arılarının bana armağanı olan "Bal" Balım ❤️ ...
Ben sevgiye inancımı yeniden kazandım onunla "insan' a dair" ve kaybetmekten korkuyorum.
İnsanları sizde benim gibi sevmiyor ve yeni bir neden arıyorsanız tavsiyem şu doğayı ve diğer tüm kainat varlıklarını sevin ve sizde bir çiçekten parmağınıza bir Bal Arısı alın eminim sizide sever o arılar.
Sevgi o tumceye yerlesmemeli His edilmeli His ettirilmeli İlkay Akkaya nin Sevgi güzellik ister isimli parçasının dizeleri bu Yazdığım Hani derler ya lafla peynir gemisi yürürse deniz kadar yağda benden Sevgi hayatın yaşamın mayasını oluşturur Ama tüm yolculuklar anlamakla başlar O cümleye inancım var ama dolu dolu yaşamalı Yasatmali Sevgi öyle anlam kazanir
bu çöküntü dediğin şey bazı dönemler uğrar bana bu da o dönemlerden birisi. kolay atlatırım ama bunu. teşekkür ederim düşüncelerin için sandığımdan daha farklı da olabilir bu mevzu.
Bu dünyada mükemmel olmayanı mükemmel yapan tek şey vardır. Hayatı mükemmelliğe yaklaştıran tek şey sevgidir. Hala biryerlerde iyi insanların olduğunu unutmamalısın leydi ⚡🤙
ah soruyu yanlış okumuşum ihtiyacınız var mı diye, yani o kadar ihtiyacım var ki gözümün feri gitmiş tövbe tövbe dnslsw... Samimiyetine inandığım biriyse evet inanırım ama sahtecikten söylüyorsa ses tonundan anlaşılır zaten.