Ben kendi kararlarım ve hayatımdaki kişi ile net olarak aldığımız kararları uygulayarak yönetiyorum. Dışarıya yansıtıp fikir almadım hiç.

Kendi kararlarımı uygularım.
Fikir alırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kendi kararlarım ve hayatımdaki kişi ile net olarak aldığımız kararları uygulayarak yönetiyorum. Dışarıya yansıtıp fikir almadım hiç.

Evet ben her zaman için ilişkimi kendi karalarım ile yönetirim başka hiç bir insan da karışamaz zaten kimseden tavsiye de almam. ama ben baskın kadın sevdiğim için sevdiğim kadının ilişkimi ve beni yönetmesini isterdim
Cevap
7Cevap
Başkalarının fikirlerinin sonuçlarını yaşayamam.. İlişkiyi ben yaşıyorsam, seçimlerimde bana ait olmalıdır..
İlişki iki kişiliktır 3 şahısların kararları düşünceleri ve karışmaları beni rahatsız eder. Sırf bu yüzden nişan atmıştım
Birlikteliğim olduğu dönemde ortak hareket ederdik ama dışarıdan fikir almakta fayda görüyorum yinede
İnsanları dinleme taraftarı değilimdir hele ki aşk ilişkilerimde bugüne kadar hiç tavsiye almadım düşünmüyorum da.
elbette
ilişki iki kişiliktir amca oğluna danışacak değiliz :)
Karşı tarafın kararları her zaman daha önemli benim için
Sakın fikir alarak ilişki yaşamayın, herkes iyi niyetli değil bazen bilerek olumsuz konuşan insanlarda var
Karşılıklı alınan kararlarla..
Elbette başkasını dinlemem
Olması gerektiği gibi
başka kimin kararı ile yöneticem
İlişki kurmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?