Sizce ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim?

güzel bir birlikteligim var henüz senemiz dolmadı fakat bayağı ilerledik sevgisinden asla şüphem yok birkaç kez kavga ettik sorunlar yaşadık fakat çözdük, çözemedigimiz tek şey sosyal medya takip ve takipçileri aslında bu denli takıntılı biri değildim fakat son zamanlarda psikolojimi olumsuz etkiledi ben sacmasapan insanlarin ona yazmasindan begeni atmasindan vs rahatsız oldugumu söylememe ragmen suclusu ben oldum toplu takipci kabul ediyor vs hicbirini tanimiyor belki sorun bendedir arkadaslar bilmiyorum o bunun gayet normal bi sey oldugunu belirtiyor ama olay artık takipci takip mevzusundan da cıktı benim rahatsız oldugum bi seyi defalarca dile getirmeme ragmen kayıtsız kalıyor ve bana ekstra üzgünlük olarak geri dönüyor ben sana rahatsız oldugunu belirttigin bi şeyi sorgulamazdım diyorum ama sonuc yine ayni kendimi anlatamiyorum galiba degersiz hissettiriyor bu bana onu cok seviyorum o da beni cok seviyor gayet bundan eminim ama bu konuda cılgına dönüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum konusup destek alip tavsiye alabilecegim baska kimsem yoktu buraya yazmak istedim umarim beni anlayabilirsiniz yanlis bi dusuncem varsa affola

Güncellemeler
+1 yıl
ben de daha az umursayan üstüne düşmeyen birine dönüşmeye karar verdim sanırım ona olan ilgim onu sıktı biraz kontrol etmeye calisacagim bu konuda kendimi galiba bende de suç var
Sizce ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim?