Parası için terk ettiğimi düşünüyor, çok mu kötü biriyim?

1 yıllık bi ilişkim vardı patronum erkek arkadaşımdı dükkanımız vardı çok güzel para kazanıyorduk her şey mükemmeldi sonra kumarda herseyini kaybetti en son da dükkanı batırdı devretmek zorunda kaldık.

Arabasını sattı, bi anda dibe battı aynı şekilde ben de, depresyona girdi hep negatifti evden çıkmıyordu ben hava almaya bile çıksam burnumdan getiriyordu gezip tozuyorsun diye kendisi bunalıma girdikçe beni de yıprattı ilişkiyi de. Eski eğlenceli hiçbirşeyi takmayan çocuk gitti sanki yerine başka biri gelmişti. İşe girdim başkalarının altında çalışmamı yediremedi çok seviyor çok kıskanıyordu ödü kopuyordu aklım başkasına kayar diye.

Zorla işten de çıkarttı, ailemin maddi durumu iyiydi bi süre ben ikimizi de idare ettim. Artık öyle bi hal almıştı ki evli gibiydik ailesine bile destek çıkar olmuştum iyice bunaldım. Kendini saldı üstü başı rezil halde geziyordu beni çok seviyor çok bunaltıyordu tüm hayatı bendim en son ayrı kalmaya dayanamıyorum evlenelim dedi.

Elinde avucunda hiçbir şey yok borçla evlilik yapacaktı. İstemedim şuanlık yapamam o şartlarda dedim iş yok güç yok sürekli içiyordu zaman geçtikçe iyice soğudum kendini iyice bıraktı artık yanına gidesim gelmiyordu çok aciz biri olmuştu anlamsızca artık iğrenmeye başladım. Hâlâ seviyor muydum bilmiyorum ama bi anda ilgiyi alakayı kestim en sonunda ayrıldık baya kötü durumda şu an ben kötü biri miyim battığı için terk ettiğimi düşünüyor aramızda çok farklı bi ilişki vardı moralim çok bozuk yanlış mı yapmışım?

Parası için terk ettiğimi düşünüyor, çok mu kötü biriyim?