Ben tat duyumu verirdim. Çünkü hayatın tadını onunla alırım zaten ve o da anana fazlasıyla yeter. 😇

Görme
Duyma
Dokunma
Tat alma
Koklama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hepsi feda olsun 😏
Ne şanslı adammış…🤔
Yine zor bir soru😆 duyu organlarım benim için önemli. Sevdiğim için en az önemli olanını yani tat almayı seçerdim. Diğerleri olmasa, sevdiğimin yanımda olması ve iyi olmasının benim için bir anlamı kalmazdı
Sanki kendi hep basit sorar 😂 birbirimizi düşünmeye sevk ediyoruz işte beyin jimnastiği gibi düşün 😂 en vazgeçilesi tat evet bence tat bu durumu görse istifa edip giderdi 😂
Teşekkür ediyorum 🧚🌸
Cevap
0Cevap
Ayy hiç bilemedim. Bi on gün hasta olup koku alamadım hayatımın en kötü günüydü. Görme duyma zaten olmaz. Dokunma bi nebze yakın geldi ama
Günaydın 😇 tat duyusunu ver gitsin dokunma olmadan yaşanır mı dokunmadan hiç bir şeye 😱😱
Dokunacaksın ama his olmayacak galiba ki ben temas bağımlısıyım 😂😂 yahu ben bu adamı neden değiştirmiyorum banane vermiyorum hiçbir duyumu o gitsin 😂😂
Tat alma diyim ya ne diyim bilemedim bu cok zor soru 😂
Zor sorarım 😂
Koku da olabilir 😂
Korona gibi yani 😂😂
Canım ülkemin Canım insanlarınin yarısı ya tat alma ya da koku almada sorun yaşıyor... hâlâ geçmemiş
Öyle vala bende de gitmişti de beş haftaya toparladım😂 ama koku giderse zaten otomatik tat ta gidiyor 😂
Aynen heee sen diyince farkettim
Geçti artık verdin yanıtı😂😂
Tamam hocam burun ya da tat jsjsjss
Çok şey istedin sen sıfır 😂😂
Lafta olsa ciğerim dalagım derim de bu 5 duyu organı sıkıntı oldu biraz ksjsjs
Allah sevgiline uzun ömür versin diyeceğim ama bu gidişle zor 😂😂
😂oda saçma sapan davranmasin da 5 duyu organına sahip çıksın
Bu kız milleti nasıl her olayda haklı çıkıyor ya anlatsana biraz 😂
😂Yüce yaradanin bize bahşettiği... faln filan😂
😂😂😂 manevi boyutu da bağladı pes vala pes 😂 adam öldü öldü burada hala haklı çıkma derdinde 😂
Oteki tarafta buluşalım sevgilim beni bekle orada 😂😂😂
Burun ederdim koku alsam ne almasam ne
Kokuyla bir tat ta gidiyor benden küçük bir kopya 😂
Evet evet. Gidiş yolundan puan vercem 😂😂
Hepsi de önemli herhalde tat alma derdim
En vazgeçilesi o 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?