Sın görülmemde kapalı hiçbişey demedi tersanede calısıyo cok yogun haftasonuda calısıyo mesai kalıyo vs vs konuşamıyoruz telde sanki
Sevgili gibi degiliz tek wp konusma daha ona aldıgım tişörtü denememis bile aynı şehirdeyiz normalde ama o başka şehirde çalısıyo oyüzden sürekli orada yoğun oldugunu biliyorum bence anlayışlıyımda ama bu kadarı fazla bilerek bende kapattım son görülme mi
Sevgili gibi degiliz tek wp konusma daha ona aldıgım tişörtü denememis bile aynı şehirdeyiz normalde ama o başka şehirde çalısıyo oyüzden sürekli orada yoğun oldugunu biliyorum bence anlayışlıyımda ama bu kadarı fazla bilerek bende kapattım son görülme mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim sevgilim de okul açısından çok sıkı bir dönemde, devamlı sınavları için çalışıyor, hastanedeki staj defterini doldurmaya çalışıyor falan bayağı yoğun neredeyse başını kaşıyacak zamanı yok ama bana her türlü zaman ayırıyor, az zaman ayırmak durumunda kaldığında falan hep özür diler ya da öncesinden belirtir. seven erkek de böyle yapar zaten, ilişkini bir an önce gözden geçirmelisin
Sanki sinirini benden cıkarıo bazem
Soguk konsuo falan morsli bozullken yorgun ken
aşkım direkt ayrıl ya, uğraşmaya değecek birine benzemiyor hiç. toxic ilişkinin içinde olmak sadece sana zarar verir, uzaklaş hemen ondan
Yazmıcam o yazasıya kadar mesaj ve bana cok ters konustu saçımı boyatıcam falan dedim sarıy kaldırabilcekmisin dedi herkes kaldıramaz vs kırıldım
AY ŞAKA YAPIYORSUN
Cidden dedi
Niye kaldıramıyım falan dedim
ona neymiş saçından falan sen istedikten sonra her şey yakışır ayrıca bu yazmama işi çok sürerse direkt ayrıl adam olmaz bu maldan
ay bayağı saçmalamış ya sarı saç öyle ekstrem bir şey de değil yani
Bide diyoki ben doğal sarı severim ama ne biliyim ya full sarı dedi
Dedmkii aynen ombre falan yaptırdım bide biliyorum yani güzel oluyo hala bisiler dedi cok kırıldım asırı ve sinirlendim
Egolu biri
ay onun malligi o çakma sarışınların çoğu doğanlardan daha iyi taşıyor bi de istersen sadece bi tutam boyatırsın ona neymiş onun için boyatıyorsun sanki
Egosunu senden yukarda tutuyorsa ayrıl direkt ya benim sevgilim de aşırı kendini tanrı gören birisi ama bana gelince süt dökmüş kediye dönüyor
Beni ondan vazgeçemez mi sanıyo ki anlamadım
seni kendine bağladığını falan sanıyor herhalde veya şu love bombing, ghosting, gaslighting metodu ile bağlayacağını falan da sanıyor olabilir yakında kızım sen kafanda kuruyorsun denemeye de başlar
Aslında bağlandım biraz çabuk bağlanan biriyim
Gerçekten bilmiyorum yaa
Ay aşkım buna bağlanacağına git hamstera falan bağlan daha yararlı
aşikar bir şekilde sana zarar veren birisi, kendine yapacağın en iyi şey ondan uzaklaşmak olur
Abla bende tersanedeyim tersane ağır iş felakin çocuk karakterini bilemem
Doğru yani
Yazismaniznlazimdi tersaneyi bilirim çok yogun oluyo işleri nerde calisiyodu sevglin
Yalovada
Altinova tarafi herhalde biliyorum çınarcik tarafimi oturuyo yoksa merkezdemi