Oyle kısa bir birliktelik yok öncelikle 4 buçuk yıldır birlikteyiz bir ay sonraya Nisan tarihi aldik aramiz iyi hersey yolunda ama adam yazmıyor isleri bu ara çok yoğun acik bitirmesi gereken bi yer var inşaat işçisi. Ama en azından bi günaydın yazabilirdi yazmadığı gibi girdi çıktı defalarca mesajıma bakmamış bile az önce attığım hikayeye de bakmış ben anlamadım beni unuttu herhalde napuyim soruyum mu aksama kadar bekleyim mi😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Aksam yazarsa ne diyim sabahtan beri nerdesin diye azarlayimmi
Sevgilim sabahtan beri yazmıyor millet akıl verin?
Zorunda değil ki, bu kendi isteği doğrultusunda gerçekleştirdiği bir eylemden ibaret ne sevgiyi belirler, ne de ilgisizliği. Her sabah günaydın yazan kişileri de gördük...
Haklisin aslında normalde yazar zaten isleri cok yoğun bu ara ama ona rağmen ara öğünde yazardı en azından bugün daha hiç yazmadi kendimi kotu hissettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Azarlama tabiki, insanlık hali neden keyfi olarak yazmamazlık etsin adam 4 senelik sevgilisisin hem de.
Ve de nisanlancaz:( ama nebiliyim bi günaydın yazmaması
Zorunda değil ki, bu kendi isteği doğrultusunda gerçekleştirdiği bir eylemden ibaret ne sevgiyi belirler, ne de ilgisizliği.
Her sabah günaydın yazan kişileri de gördük...
Haklisin aslında normalde yazar zaten isleri cok yoğun bu ara ama ona rağmen ara öğünde yazardı en azından bugün daha hiç yazmadi kendimi kotu hissettim
Böyle ufak jestlere alışmayın.
Söylediğim gibi jestten ibaret. Birkaç ay sonra hiç yazmamaya başlar, o zaman da sevmediğini mi düşüneceksiniz?
Bir kaç ay sonra evli olacağız zaten dusunmem oyle bisey
aynı şeyleri yaşamak sıkılmıştır. bende de olmuştu.
Sikilsa niye evlensin iyide evlilik yolundayız bi günaydın yazmak zor mu
o zaman seni cepte görüyordur.
yazmaya gerek yok diyordur. ya da aklı başka yerde
De ki bana mesaj at yoksa bu ilişki biter
Akşam konuscam
Güzel
merakta kalma belki bir yerde Bayilmiştir
Ne bicim insanlarsınız bunun sakasi mi olur
Yazmak istemiyor bence
Sanmıyorum
Sana yazıyor mu?
Normalde yaziyor tabi ki bugün böyle oldu
O zaman seni seviyor
Azarlama düzgünce konus
Ne diyim
Mesajlarina yanit vermemesini sor hani neler yaptın bugun iste o kdr yogun bir tempoya soktu seni de
Bekle bekle
Hemen ayrıl
4 buçuk yıldır ayrılmadık hiç. Simdi niye ayrılıyım
mesaj atmıyorsa ayrılmalısın
işi vardir
Isi de olsa yazardi ;(