Cinsellik veya para imkanlar için sevmeyen erkek car mi size. Bence yok benim hic basima gelmedi hepsi param ya da vücudum için asikti yanasti ce bunlari alamayinca direk gittiler kavga edip.
Gerçek sevgi ask nerede var?
Gerçek sevgi ask nerede var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bu soruyu anlamadım. Yani diyorsun ki, bir erkek beni beğensin hoşlansın sonra da aşık olsun. Cinsellik için olmasın bu. Tamam da seni ilk beğendiğinde vücudunu düşünecek ve seni isteyecek. Hoşlanınca sevgili olmak isteyecek. Aşık olursa ve sevgili olursanız da o hayal ettiği vücuda dokunmak isteyecek. Şimdi böyle biri kötü biri mi?
Hayır ne alaka cinsellik normal ama sadece cinsellik için değer vermesi kötü.
Ben birine sadece cinsellik için yaklaşsam, onunla gezmem, sürekli bir çok konu hakkında sohbet etmem, yemek yapmam. İnsan hisleri anlar diye düşünüyorum. Birisi benimle oynuyorsa da ayrılırım. Öncesinde de cinsellik yaşadıysam kahrolmam
Arkadaşım ben de bunları yapmadım zaten. Yani adam direk emek vermeden vakit geçirmeden sadece yatak ev seks muhabbeti yaptığı için eledim çoğunu ama tamtersi başta flört edip sonra cinsellik yaşadıktan sonra flörtü salıp hafî hep sevişelim diyen erkek de çok onlarla da bitirdim. Ayrıca kahrolmak ne lan. Ne kahrolucam. Ama insan sinir oluyor güveni kırılıyor. Bir çocuk vardı aylarca benle arkadaş flörttü tam öpüştük beni sevdiğini söyledi sevgilisi var çıktı. Şerefsiz yani annesi ile beni tanıştırmıştı bi de adi.
merhaba.. yanlış yerde yanlış insanlarla görüşüyor ve umut bağlıyor sun sanırım her gördüğün kişiliğe inanma bak gör ve tart senin için doğru kişimi diye... doğru insanı bulmakta senin elinde
Cevap
21Cevap
Yüregi olan insan yürekten seven insan parayıda cinselligide bi kenara bırakır adam gibi adam sever afedersiniz got baş oynatmaya gerek yok
Hanfendi paraya önem vermedim vermemde bi insanın guruyla oynamadım oynamamda insan olanı basımda gezdirrim insan olmayanıda üstünden gecerim
Elbette var, umarım sende gönlüne göre olanı bulabilirsin.
Bana para lazım değil süzgğn bir ilişki sohbet edilebilecek bir düzey olsun yeter haftada bir ya da iki her iki tarafıda doyurur ne yapcan sevgiliyi zaten
kızın parasından bana ney, para olayı çok saçma öyle aşağılık erkeklerde mi çok
Para avcısı erkek çok kızın evine parasına evine göz diken kullanmaya çalışan.
Hayır saçmalama attık devir değişti
Aynen işte ben de onu anlamıyorum ben hiçbirini sevmedim aşık olmadım yani hani kanka kalkacağı bi durum da yok. zaten hepsinin ilk flörtü ya da sevgilisi bendim p kadar ezikler mallar kız bulamıyorlar. Kimse bunlara bakmıyor hani mesela ortama giriyoruz herkes bana sarkıyor onlara bakan yok ona rağmen ben bunlarla olunca beni değersiz hissettirip cimri öküz oluyorlardı.
Sonra ben de ayrılıyorum sonra yine yalaka oluyorlar ne olur affet diye. Affetsem yine öküz.
Oha ya hiç öyle kız tanımadım ben veya hiçbir arkadaşım öyle değil. Bayılıyorum öyle kızlara ben babama anneme diyemezdim kimseye diyemem de şunu al bunu al diye.
Ama erkeklerin de oley bedavaya takılayım sömüreyim gideyim en ucuz çiçeği alayım hediyeyi alayom demesi beni delirtiyor. Ben demeden yapmalı ya da kalitesini yapmalı. Ucuza kaçan cimri erkekten nefret ediyorum.
Ama ne oluyor benim çevremdeki çoğu kız kullanıldı. Ben kullanılmadım mesela direk bitirdim ama çoğu arkadaşım yıllarca böyle pisliklerle ilişki yaşadı ya her şeyi kız ödüyordu. Her şeyi kızlara ödetip üstüne borç alıyorlardı. Kızlar da yeter artık diye ayrılıyordu.
Beni de kullanmak isteyen çok oldu işte fark ettim bunu başta ve direk kavga ettim git jigolo ol lan pislik dedim.
Ya bi kere bi erkeğin bana ayı gibi sarkıp mesela alman hesabı ödemesi direk deliriype beni. Ulan sen daha benim hesabımı ödemezken ben senle yakınlaşıp sevgili olur muyum aptal. Asla bir daha buluşmam yani.
Ay bana bunu sadece bir erkek yaptı. İşte kardeşim başta gayet cömertti sonra ilişki ilerledi sevgili olduk böyle ona gidiyorum ya bana market siparişi verip duruyordu ama kendi bana gelirken eli boş geliyordu ben de ağzına sı*tım baya işte yapamadı bi daha. Ya da son flört ettiğim çocuk mesela sana yemek ısmarlıycam diyip 25 lira lahmacun aldı sonra 100 liralık 2 kahveyi bana kitledi filan. Böyle.
Hani direk bana telefon al bana para ver demediler ama emin ol zaten durdurmasam yapsam onları da isterlerdi bunlar şiddet gibi doz doz. Başta ufal ufak başlıyor sonra arttırıyor işte sen yaptıkça ben de baştan direk kavga ettim ne münasebet lan ben senden istemiyorum oro spu jigolo dedim ikisine de.
boş ver. Öyle işte onursuz gurursuz tipler.
Yooo bizim yaşlarımız yakındı. Öyle çok fark olmadı.
Bi kankam vardı odtüde o da böyle bıkmıştı hep öyle kızlardan baktı ben güzelim zekiyim hem de para yemiyorum bana teklif etti ama reddettim çünkü o benim vücudumu istiyordu yani gerçekten beni sevmiyordu. Fedakarlık yapmıyor korumuyor destek olmuyor sadece vücudumu övüyordu. O da bok.
Ha yavşa utanmadan
:))) ee gorsellik onemli tabide hem para. Hem scinswllik icin yanasanta coktur :))
aşk sevgi zaten yok şimdiki aşklar sevgiler yatak olmuş
Yok zaten bu yüzden sen kullan ben artık böyle yapacağım beni de genelde cinsel yönden kullandılar sonra da o.. muamelesi
Ben de ilişki yaşarken kullanma odakli muamele yapıyorum parası ve performansına göre çünkü ne zaman sevgi dolu şefkatli olsam ya da ucuz direk üzüyorlar ondan ben ağızlarına sıçıyorum.
Ama üzücü işte ben sevgi istiyorum çünkü.
Konuştuk heralde seninle
Herkes aynı diyemeyiz 5 parmağın 5 i bir değil
Ask gecici sevginsaygi kalici bunu bilirim
Nasıl bir vücudaun olabilir ki
Ya iksiide sende yok eminim bu arada
Gercek ask ve sevgi var denk gelmemis size
kime ne sunarsan onu görür
Ne alaka be ben gayet zekiyim ve para cinsellik de sunmuyorum onlar istiyor. Ben de bitiriyorum. Saçma sapan konuşma.
😂😂 hepsi param ya da vucüdum için aşıktı yazmışsın, gösterme. cinsellik sunan sensin gibi bir cümle mi kurdum ben, hayır. Kendin kafandaki sorulara göre bana cevap veriyorsun, benim yazdığıma göre cevap ver. sana sen şunu veya bunu yaptın diyen oldu mu?
Evet çünkü dışardan imkanlarım belli fakir değilim ya da güzel olduğum da belli bu yüzden yaklaşıyor asıl ruhum ve karakterim için değil diyorum. Sunmakla ne alakası var aptal. Ben de bunun için geldiklerini gördüğüm için olmuyor zaten. Ben paramı veya vücudumu kullandırmadımda tüm ilgileri kaynnolıgor. Umarım aynısı başına gelir de o zaman da böyle boş boş konuşursun.
yazdığıma 2. kez yine cevap verilmemiş, üstüne aptal denilmiş hatta beddua edilmiş. kadın yine kadın 😂
Evet tabiki var hersey para veya bedenin degil
Tesadüflere saklı
Para değilde pompa sart
Var ama bulması zor
Çok zor evet birlaç arkadaşım buldu şişer mutluluklar çok seviniyorum onlar adına ama ben asla bulamıyorum.
Aslında maddiyat olarak belki kendi sınıfında biri olursa bunu düşünmez. İkinci durum ise biraz karakter meselesi onu da şans faktörü var
Aynen zengin olanlar ama karaktersiz oluyor genelde.
Buda doğru bi teori. İşin zor umarım gönlüne göre birini bulursun
Sağol
Hayır hiç te bile öyle değil
Neren için sevsinler
Herkeste aynı soru
Var ama para yok
filmlerde var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?