Aşk İlişkileri Böyle erkek var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Psikopat, dövmeli, yakışıklı Böyle erkek var mı? Cevapla Dövme Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Wporkazlm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu seni öldürür haber başlıklarında Kadın cinayeti işlendi deyip üst sıralarda alırsın sonra çıkıp derler Fatma için adalet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye öldürsün Yorumla Wporkazlm +1 yıl Hala neden öldürsün diyor Yorumla Soran +1 yıl Ama aşık olursa niye bana bişey yapsın Yorumla Wporkazlm +1 yıl :D :D t1ak geçiyor Yorumla
Sidelya96 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu yakışıklı mı? Şeytan’ın vücut bulmuş hali gibi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma görende yolda görsen korkarsın zanneder Yorumla Sidelya96 +1 yıl Kim Korkmaz ki? 😨 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dövmeli erkekler cok poncik olabiliyorlar yalniz ldkkdk. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle cidden var mı dövmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim yok dövmem Yorumla Soran +1 yıl Yaptır bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen yaptir :D Yorumla Soran +1 yıl Yaptırcam zaten ama sende yap ve saçını yeşile boya siyahsa saçın hafif kalsın yeşil-siyah sac cok güzel olur😂(ÖNERI) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok acik kumralim ben. yapmicam hicbirini jfjfjfjfj Yorumla Soran +1 yıl Yakışır diye ya:d Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu mu yakışıklı gece görsem hırsız var diye önce yere indirir sonra polis çağırırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim hayalet gibi Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Nasıl bir yokluksa buna bile yakışıklı diyon 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı ama knk Yorumla BlackLiterary +1 yıl Yoklukta olduğun için öyle geliyor sana 😂 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dayak yiyince de nasıl kurtulucam dersin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Dövmez niye dövsün Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Adı üstünde psikopat. E kendini bu tipe getiren başkasına ne yapmaz ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya engel olamıyorum ama Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Kanka nasıl bir göz zevkin var fotoya bakamıyorum midem bulandi Yorumla Soran +1 yıl Niye miden bulanıyo ya insan sonuçta Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. yeni cinayet haberi hayırlı olsun o zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne cinayeti Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yakışıklı harıc bana uyuyor 🥺 0 0 Yorumla
abdnurs Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bu adama yaz işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Keko... 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayko Cepkin var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu seni öldürür haber başlıklarında Kadın cinayeti işlendi deyip üst sıralarda alırsın sonra çıkıp derler Fatma için adalet
Niye öldürsün
Hala neden öldürsün diyor
Ama aşık olursa niye bana bişey yapsın
:D :D t1ak geçiyor
Bu yakışıklı mı? Şeytan’ın vücut bulmuş hali gibi..
Abartma görende yolda görsen korkarsın zanneder
Kim Korkmaz ki? 😨
dövmeli erkekler cok poncik olabiliyorlar yalniz ldkkdk.
Öyle cidden var mı dövmen
benim yok dövmem
Yaptır bence
sen yaptir :D
Yaptırcam zaten ama sende yap ve saçını yeşile boya siyahsa saçın hafif kalsın yeşil-siyah sac cok güzel olur😂(ÖNERI)
yok acik kumralim ben. yapmicam hicbirini jfjfjfjfj
Yakışır diye ya:d
Bu mu yakışıklı gece görsem hırsız var diye önce yere indirir sonra polis çağırırım
Abartma knk
Ciddiyim hayalet gibi
Nasıl bir yokluksa buna bile yakışıklı diyon 😂😂
Yakışıklı ama knk
Yoklukta olduğun için öyle geliyor sana 😂
Dayak yiyince de nasıl kurtulucam dersin
Dövmez niye dövsün
Adı üstünde psikopat. E kendini bu tipe getiren başkasına ne yapmaz ki
Bilmiyorum ya engel olamıyorum ama
Kanka nasıl bir göz zevkin var fotoya bakamıyorum midem bulandi
Niye miden bulanıyo ya insan sonuçta
yeni cinayet haberi hayırlı olsun o zaman