Çevrenizde herkese mavi boncuk dağıtan insanlar var mı? Bu insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? [mu nuk mı

Çevrenizde herkese mavi boncuk dağıtan insanlar var mı? Bu insanlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? [mu nuk mı

Ben zaten birini tanımadan sevmem ki kimseyi. yani ben güzellikten etkilenmem ya da fizikten. bir kadını sevmem için önce tanımam zaten konuşmam gerekiyor. yani karakteri nasıl? nelerden hoşlanır ya da nasıl biri bilmeliyim. bunun dışında zaten tanıyorsam ama kendini yanlış tanıtıp da aslında herkesle flört edebilecek bir tipse de uzak dururum zaten. yani benim için sevgi hoşlantı bunlar karşılıklı çekim ile olur. yani ikimizde birbirimizle çok iyi anlaşmalıyız ya da çok benzer olmalıyız. ama zaten arkadaş bile zor oluyorken tutup hoşlanmam kimseden
Napcam boncukları toplayacak halim yok bırakırım 😂
Aynen olması gereken de odur zaten.. 😅
Yani herkese müsait olan beni meşgul etmesin bi zahmet 😂
Kesinlikle zaman kaybı.. 😄
Ona olan ilgim tamamen azalır ve sonra ışık hızıyla soğurum. Asla onu kale almam böyle insanların benim için hiçbir değeri olmaz ve çok itici buluyorum.
Maşallah der geçerim 😂
Okadar mı sadece.. 😅
Al benden de o kadar işte.. 😅
Sen hiç dert etme ben anladım seni.. 🤣 Bence gayet zeki kadınsın ondandır o.. 😂
Rica ederim canım.. 😘
Rica ederim.. 😍
Cevap
7Cevap
Sevmeye başlamam bile. İnsanlar hep aynıdır, herkese mavi boncuk dağıtmaya yeni başlamamıştır, hep öyledir yani.
Boncuklarını tek tek toplar eline veririm. 😊
Peki ya sonra.. 😄 Devam mı edersin.. 😅
Tatlıkız bu sefer soruna bir cevabım yok üzgünüm
Sağlık olsun..
Gözümden düşer. Uzaklaşırım. En sevmediğim şeylerden biridir bu.
Başımda var hala birakamafigim egoist narsist biri.. ama seviyorum ayrıldık unutamayacak kadar aptalım hala gel dese giderim.. böylesi erkekleri asla aramayacaksın muhattap olmayacaksın ki insan yerine koyup cevap bile vermedi lan desin ayilar
Ne yapılabilir ki?😅 Kurduğum tüm hayallerin üstüne bir bardak su içer arkama bakmadan kaçarım.
Anında silerim biter gider.. O derece aşağılık bir insanla polemiğe bile girmem. Zamanıma ve nefesime yazık.. :D
Sevdiğim adam herkese mavi boncuk dağıtıyorsa sevdiğim adam olmaktan çıkar soğurum yani
Yolun açık olsun diyorsunuz. Üzülmenizde sıkılsanızda bir süre sonra iyi ki olmamış dersiniz
Elden bir şey gelmez ki, ayrılmaktan başka :D
çevremde sadece ailem var başkada kimse yok çünkü en dipleri bile gördüm
Hemen o kişiden uzaklaşırım
Direkt ayrılarak başımdan def ederdim bu belayı
İrtibati keserim
Belli eder öyle tipler kendilerini.
Tadım kaçardı ben de kaçardım
Ben onlar yazıyor ama ne yapayım
Mavi boncuğu almam 😂
Terk ederdim saygıyı kaybeden herşeyi kaybeder
Güle güle derimm
Soğurum.