Eski sevgilisinin adını dövme yaptırmış birine bir şans verir miydin yoksa bunu sorun eder miydin?

Eski sevgilisinin adını dövme yaptırmış birine bir şans verir miydin yoksa bunu sorun eder miydin?

Merhaba,
Vücuduna eski sevgilisinin adını yazdırmış olan biriyle sevgili olmazdım diye düşünüyorum ancak çift dövmelerini de seviyorum ve denemek isterdim! 😅
Çift kıyafetlerini de seviyorum, aynı şeyleri benzer şeyleri giymek! 😅
Fakat belki üstüne başka şeyler de yapabiliriz. Bir ihtimal daha var her türlü, duruma göre değişir...
Evet çift dövmeleri güzel ama ayrılık olursa sıkıntı😅
Evlenince yapılır yapılabilir 😅hem şey kalıcı değil yahu kalıcı olmayangillerden 😅
Hint kınası filan farklı farklı oh mis 😅🤣
Ama düşündüm de ben kıskanır kendim yaparım yahu 🤣😅
Evet kalıcı yapılmaması daha iyi olurdu. Onu da kıskanmazsın be Altan yazık ahuya 😅
Nereye yapacağına göre de değişebilir 😅Ben yaparım ne olcak arkadaşlarım yapıyor yani 😅 öğreniriz 😅elimden her iş gelir yahu 🤣onu da yaparım bir tek iğne yapamıyorum 🤣😅
Sağlık ile de ilgilenirim her türlü djdjd
🤣🤣🤣 çift dövmesi yahu bileğe yaptır gitsin
He bak orası olur yani 😅🤣ondan bir şey olmaz 🤣😅😂
Olmuştum fark etmeden bana annemin adı diye yutturmuştu. Sonra bir ara bir arkadaşıyla otururken arkadaşı annesinin adını ağzından kaçırmıştı. Annemin iki adı var demişti sonra ben de saf saf hiç ihtimal vermiyorum başka bir şeye. Pislik beni eski sevgilisyle aldattı ben bunları evde bastım o şekilde öğrenmiştim. Hala düşündükçe sinirleniyorum. Bu travmadan dolayı olmam herhalde GHJGVGJKHÖKUILNOIO
Ama bundan önce sorsaydın sildirirse olur derdim.
Ben bunları yaşasam aşka küserdim haklısın yani
Oooo biraz fazla kendini kaptırmıştık, hayal dünyasında yaşamışlık ve çocukluk derim en başta. Eğer benle başladığında bunları söylemesi lazım. Söylemezse ben sorup öğrenirsem durum sıkıntı. Yapmış olabilir söyler gideriz değiştiririz sildiririz. Her şeyin çözümü var😂 bu aralar güzel zorlayıcı sorular geliyor düşündürüyorsun beni 😂
Düşün düşün iyidir 🤣
Canlı tutuyorsun beni 😂😂 ama sende soruların altına görüş yazsan da senin de görüşünü bilsek 😂
Yazayım. Eğer böyle bir şey varsa sildirecekse sıkıntı olmaz.
Aklın yolu birdir 😇 sildirmiyorsa biz onu sileriz 😂😂
Yani herşeyin çözümü var😂
Ama önce biraz kaos olsun ben kaos severim 😂 sonra çözeriz 😂
😂😂😂
Ya dünyanın sonu değil sonuçta. Bu hayatta herkes hatalar yapabilir. Bu çok doğal bir şey. Ben şahsen bunu çok dert etmezdim ama şart olarak o ismin silinmesini isterdim. Ondan sonra oturup tekrar konuşurduk zaten.
Cevap
33Cevap
İsmini sildirsin öyle gelsin
Evet ben sevgili olurdum tabi ki de önemli olan kalbinsen silmiş olması yani anlamı olmadıktan sonra o dövme sadece bir isimdir bu da benim için hiç bir anlam ifade etmez ben aşık olduğum kadının sadece gerçekten bana karşı sevgisine bakardım bu varsa kimin isminin yazdığı önemli değil ayrıca sildirmesi için de zorlamam tabi ki de acı çekmesini isteyecek kadar kıskanç değilim. kendisi sildirmek isterse sildirir sadece.. bu yüzden de benim için kısacası önemli değil bu konu
Bu benim için adım atmama, attıktan sonra öğrendiysem adımımı geri çekme sebebidir. İnsan birini sevebilir ancak sevgiliyken özellikle böyle şeyler yapılması kişinin sağlıklı olmadığını gösterir bana göre. Birini sevebilirsiniz, fakat o kişiyi hayatınızın merkezine koyarsanız gün geldiğinde o kişi sizin çok güzel yerinize koyar 😂
Bu tip insanları sağlıklı bulmuyorum cahillik mi aptallık mı bilmiyorum ama birinin sevgisini bu şekilde göstermesi bana göre yanlış ve orada onun adının yazması rahatsız edici bir durum olduğu için tercih dışı
Mahkeme kararıyla adımı değiştiririm olur biter 🤣 benim adım yazıyormuş gibi olur 🤣
Çok zekice 🤣
Zeka bizim işimiz 🤣
Şımardım 🤣
Şımarık 🤣🤣
Şımartanlar utansın 🤣
Sevgili adını dövme yaptırmak s@l@klıktır. Dolayısıyla s@l@k biridir yani ve ben s@l@k biriyle sevgili olmam
sildirme dye bir şey var. sen dua etki enişte bey ona vefat eden kız kardesımın adı veya annemin adı dememiş dürüst olmus :)
Ederdim, zaten bana çok boş geliyor böyle insanlar.
Evet, sildiririz ne olacak. Koldan sildirmek kolay, kalbi sildirdikten sonra.
Belli ki saplantılı aşık birisi gerek duymam başkası sevgili olsun
Bi anlik çılgınlıkla yazdırmıştir... ama sildirse fena olmazdi hani
Olurum. Sevmeyi biliyor. Adam gibi seviyor işte. Dövmeyi başka bir dövme ile kapatır tabi..
Pıçakla keserim o yerini aksi halde asla yanıma sokmam
Hayır olmam sildirsin öyle gelsin mümkünse bilmiyim de
Geçmişte yapmış olsa da birlikteliğimiz başladıktan sonra vücudunda kalmasını istemem, sildirmeli.
Hayır. Aklı benimle olmayanın bedenini yanımda istemem tabi ki
Adam öyle bir mühür vurmuş ki; 40 katır gelse çıkaramaz derim..
Çok çok özel bir kadın olmalı. Yoksa kesinlikle hayır.
Nişanlanıcam az kala görüntülüde gördüm göğsünde yazıyor ve tek şunu dedim yazıklar olsun dedim kapatı nişanı erteledim ve o üstünü kapatana kadar ne nişan ne evlilik ne buluşma asla sakladı benden ve Cahildim yaptırırken napa bilirim
asla. ayrıca çok kekoca bir hareket yani kimse benim ismimi de mümkünse dövme yaptırmasın. aşırı varotik
Sorun ederdim ya.. o zaman onu unuttuğunu kanıtlamak için ya o dövmeyi sildirsin ya da üzerine başka bir dövme yaptırsın..
Üzerine başka dövme yaptırırız kolayı var.. Ben kabul edemem başka birinin ismiyle gezen birini..
Sevgilisinin lafını yanlıslikla bile geçirse irite olurum benim için sildircek dahi olsa bu durumları kolay kolay atlatamam içimde
Damgalı eşek sevmiyorum.
Soğuk taş yine çok haklı 😅
Gün geçmiyor ki haksızım olayım sjsjs
Ayrıldıktan sonra başkaları ile konuşmaya başlayacak düzeydeyse ve buna rağmen dövmesini sildirmemişse kesinlikle hayir
O ne yahu kurbanda koyunların üzerine satılınca isim yazıyorlar. O gibi aynı. 😂
Önemli olan şu an ne durumda oldukları eğer dostça bile görüşmüyorlarsa... kız belkide hayatta dahi diildir bunlar çok detaylı konular
Silerse olabilir yahut beni yazarsa 😂
Hatayı hatayla tamir etmek olur😂
Akıllıysa yapmaz
Sevgi göstergesi dövme midir 😅
Kesinlikleee
Ben birinin geçmişini az da olsa göz önüne alırım ve vücuduna başkasının adını yazacak kadar sevdiyse o kişiyi bu beni rahatsız eder ama sizi bilemem
Sildirmesi gerekir eğer sildirmezse kesinlikle olmaz
yok olmam ayrılırım ısrar ederse terk ederim
Silinmediği sürece olmam
Hiçbir zaman kendime ait hissedemem
Cıkss, o dövmeyi sildirmesi gerekir
benimle olduktan sonra hala sildirmiyorsa sorun
Hayır, asla olmam.
Sildirmeli bana gelene kadar?
Bir çok sebepten asla
Saçmalık yapmazdım tabi ki
kazıtsın gelsin düşünürüz
Temiz olan temiz olana yakışır.
Kolay soru sorun ya. dd
🤣🤣 cevap bu değildi
Tabii ki olmam
Aptallarla işim olmaz.
İsmi sildirsin. Silemiyorsa unutmamıştır.
o içindede vardır
olmam
başka kapıya
aslllaaa
Olmam
sildirirse olur
Sildirmesi lazım
Evet neden olmasın onunda çaresi var sildirirsin
Ederim heralde
Etmem sonuçta benim yanımda
Tabiki Hayrrrrrrrrrrrrr
Hayır, hayır, hayır.