Ben 6 senedir yaşadığım hayata bakınca "Evet" inanıyorum diyorum. Kendimi nedense oldukça şanslı ve mutlu hissediyorum.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 6 senedir yaşadığım hayata bakınca "Evet" inanıyorum diyorum. Kendimi nedense oldukça şanslı ve mutlu hissediyorum.

Açıkçası Gerçekten inanmıyorum gün içerisinde de ve zaman içerisinde de buz gibi durumların gitgide biteceğini inanıyorum Yani artık öyle gerçek aşk sevgi vefakarlık kıymet bilen insan sayısı fazlasıyla azaldı, bunu sadece kadın açısından söylemiyorum erkek açısından da bu gerçeği görmek gerektiğini düşünüyorum çünkü biz erkek olarak hep kadınları suçluyoruz kadınlarda kendilerine haklı olarak bizi suçluyorlar artık insanların birbirine tahammülü kalmadı neden biliyor musunuz?
Çünkü insanlar haram helal günah yasak dini boyutunu ahlakına toplumunu örf adet vekililiklerini tamamıyla unuttu sadece izlediğimiz televizyon dizileri ve filmlerdeki gibi ya da sosyal medya mecralarındaki hayatlar gibi bir aşk istiyoruz ama öyle bir aşkını hiçbir zaman olmadığını da olmayacağını da düşünmüyoruz.
Gözlerimle görmeden ve kulaklarımla duymadan inanmam. Beni olduğum gibi kabul edecek bir gelin adayım bile yok. Benim düşündüğümü hal ve hareketlerinden belli ediyorlar zaten beni, benim düşündüğüm gibi görecek hiç kimse yok. Beni inandırmalısınız buna. Tek benim istemem bir şey ifade etmiyor aynı karşılığı sizden de görmeli, hissetmeliyim.
Tum kalbimle inaniyorum ama henuz karşılaşmadık
Ruh eşim bulduğuma tüm labimle inanıyorum
Cevap
18Cevap
Ruhumun eşsiz olduğuna inanıyorum..
Hayır ben inanmıyorum maalesef.. ama varsa da bir gün beni bulursa o zaman inanırım ama şu an kızların dış güzellik takıntısı yüzünden kızların sevmeyi bildiğine inanmıyorum
Evet benim ruh eşim ikizim ne dersen de işte var sayılıyorsa eğer.. @_elyise 😅❤️
@_Elyise ay güzelim o senin tatlı bakışın.. 😄
vardır elbet ama bulmak meseledir ve bazen bulmakta yetmez elde tutmak gerekir velhasıl çok zor iştir ömür tükettirir...
eskiden inanmazdım taki 190 kadın zengin Hintli cüce ile karakteri için evlendiğini duyunca gerçek aşın varlığına iman ettim
Varsa gelir bulur yoksa da önemli görmem her türlü hayatımdan zevk alıyorum
Ruh eşi, ikizi falan olduğuna inanmıyorum. Kafa dengi olur anca.
Öyle bir şey yok gerçek aşk sadece masallarda mevcut.
inanmiyorum ve inanmak istemiyorum. butun hayallerim yikildi çünkü ;)
Gercek aşk gerçekten ait olduğun insanlar var ama denk gelecek mi bilemedim
Zirve tek kişilik olduğu için ruh eşimin olduğuna inanmıyorum
İnanmıyorum türk kızları tarafından nefret ediliyorum türk kızları tarafından istenmeyen insan olmuşum banane
Ben buldum bu yüzden inanıyorum 🙂
Ama uzun soluklu olmuyor
asla inanmam öyle seylere
şimdiki aşk dedikleri 10 dkk yatak 😂😀😃
Aşk'a inanmıyorum ama ruh eşi olduğuna inanıyorum
İnandıracak biri çıkmadı hani aşk anlamında daha
Hayır inanmıyorum hikaye hepsi
Hayir
Hayır
İnanmıyorum
Evet inanıyorum
Bende inananlardanım