Kişilik & Karakter Ruh eşinizin olduğuna inanıyor musunuz? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ruh eşinizin olduğuna inanıyor musunuz? Güncellemeler1 yıl Soru nerdeyse gününü tamamlıcak süper soru seçiliyor teesüff ederim yani 😀 Ruh eşinizin olduğuna inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. İnanıyorum da genelde ruh öküzlerini buluyorum 🤦♀️😬 2 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Çekiyon demekki 😀 Yorumla 54srp 1 yıl Hemde nasıl 😬😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum. Benzer olunabilir o ayrı konu. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Henüz ruh eşime denk gelemedim. Aslan, yay, koçları piste alabiliriz.😂 1 15 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yok tutmadı ikiside 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Koçta tutmadı 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Ay kova da varmış Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Aaa sen koç burcumusun Yorumla Yaban00 1 yıl Terazi. burada bile farkediliyir be. Hepsinde aynı burçlar. Bizi unutmuşlar😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Terazi burcusun hammm 🙄 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet, Yorumla Yaban00 1 yıl Ama ham yok Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Niyemiş 🙄 Yorumla Yaban00 1 yıl Zehirliyim🤣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl En fazla ölürüz nolcak 🙂 Yorumla Yaban00 1 yıl Felç yapıyor., ya da tirlattiriyor Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Demirden korksaydık trene binmezdik 🙄 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 😊 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yolunu kaybetmiş olmalı 1 3 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kimm Yorumla helene1 1 yıl Ruh eşim Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Üçüde mi Yorumla
Linalinaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hayır inanmıyorum çünkü beni anlayacak bana denk bir insan yok 1 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl İnanıyorum da , boğa burcu mu karar veremedim 😂 1 0 Yorumla
Wicked00s Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet inanıyorum ama bu burç listesine göre değil. 1 0 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl @one_from_azerbaijan ma seni yaziblar😅❤️ 2 5 Yorumla one_from_azerbaijan 1 yıl İvit çünkü ben seninim🥰 Yorumla Inci_qasimova 1 yıl sa meni yazmiyiblar şikayet edicem😤😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl @one_from_azerbaijan burası çay bahçesimi ben seninim sen benimsin noluyor 🙄 Yorumla one_from_azerbaijan 1 yıl Məni tanımırlar yəqin😅Gələn dəfəyə düzəldərlər etdikləri səhvi 😄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl @one_from_azerbaijan sen meni taniyon mu 😀 Yorumla
Pembe_üyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saçma slk şeyler inanmıyorum öyle bi saçmalığa 1 3 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kim senin yavuklun 😂 Yorumla Pembe_üyeee 1 yıl Yavukluk yok 💅🏻 yamulttuklarım var Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Vay bee 😳 sert kadınsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet, nerdeyse bulsun beni artık 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Dayanamıyor musun artık Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet ama burçlardan bağımsız 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet inanıyorum 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. 3burcla da hic anlasamam 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ruhumun olduğuna bile inanmıyorum 1 1 Yorumla Cerenceylanınız 1 yıl 😅😅 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. inanıyorum da bulamıyorum 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnanıyorum da genelde ruh öküzlerini buluyorum 🤦♀️😬
Çekiyon demekki 😀
Hemde nasıl 😬😂
Hayır inanmıyorum. Benzer olunabilir o ayrı konu.
Henüz ruh eşime denk gelemedim. Aslan, yay, koçları piste alabiliriz.😂
Yok tutmadı ikiside 😂
Koçta tutmadı 😂
Ay kova da varmış
Aaa sen koç burcumusun
Terazi. burada bile farkediliyir be. Hepsinde aynı burçlar. Bizi unutmuşlar😂
Terazi burcusun hammm 🙄
Evet,
Ama ham yok
Niyemiş 🙄
Zehirliyim🤣
En fazla ölürüz nolcak 🙂
Felç yapıyor., ya da tirlattiriyor
Demirden korksaydık trene binmezdik 🙄
🤣🤣🤣
😊
Yolunu kaybetmiş olmalı
Kimm
Ruh eşim
Üçüde mi
Hayır inanmıyorum çünkü beni anlayacak bana denk bir insan yok
İnanıyorum da , boğa burcu mu karar veremedim 😂
Evet inanıyorum ama bu burç listesine göre değil.
@one_from_azerbaijan ma seni yaziblar😅❤️
İvit çünkü ben seninim🥰
sa meni yazmiyiblar şikayet edicem😤😂
@one_from_azerbaijan burası çay bahçesimi ben seninim sen benimsin noluyor 🙄
Məni tanımırlar yəqin😅
Gələn dəfəyə düzəldərlər etdikləri səhvi 😄
@one_from_azerbaijan sen meni taniyon mu 😀
Saçma slk şeyler inanmıyorum öyle bi saçmalığa
Kim senin yavuklun 😂
Yavukluk yok 💅🏻 yamulttuklarım var
Vay bee 😳 sert kadınsın
Evet, nerdeyse bulsun beni artık