AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
cefa da sefa her şartta birlikte olacağımıza birlikte hareket edeceğimizi söyleyebilir
Gerçekten gözlerinin içi gülüyorsa, samimiyse bence başka biseye gerek yok
Erkeğin annesi ikna edebilir kendisi edemez.
Evlenmek istemeyen biriydim uzun yıllar da düşünmezdim ancak eşimi taniyana kadar tanidim 8 ay sonra nisanlanip evlendim iyi ki diyorum ❤️ yani demem o ki oyle birisi karşına cikar ki yapmam dediğini yaparsin aşk için
Yas çoo kücük be yavrum
Allah mesut bahtiyar etsin darisi basima gari
Evlenmeyi isteyipte evlenemeyen ben gibi bahtsız biri yoktur sanırım
sen söyle seni nasıl ikna edebilirler?(bence çok kolay ikna olurdun) sadece kadınlara cevap verdiğinin farkındayım ama yine de şansımı deniycem
Çocuk olmucaksa kesin ve karşıda ki insan ev hayatında sorumluluk alıyorsa ev işlerine katkı sağlıyorsa öyle olur anca
Aşk evliliği için karşı tarafin sadakatinden yüzde yüz emin olmam lazım yani bu devirde çok ender bir ihtimal. Mantık evlilikleri her zaman daha iyidir bu yüzden. Almanya veya kanada vatandaşı olması yeterli
Bunca yasantimdan aldatilmadan sonra kimse ikna edemez
kıyamam
Öncelikle net ve güvenilir olmalı hemen küsmeyip çözüm aramalı
Like
Böyle erkek bulmak zor bir erkek bir bir kadından hoşlanmadığı halde neden rol yapar hiçmi vicdanı yok beter olsun diyorum bu tarz erkekler bir bahane üretip hemen küsüyorlar çocuk gibi bir yetişkin gibi çözüm bulmuyorlar
Valla bir şey diyim mi aynı dertten erkeklerde muzdarip aslında kadınların gereksiz bir şeyi bahane edip küsmeleri
Ben öyle biri değilim hiç hakketmedim sevmiyorsa yazmasın benim zaman daha değerli
Yaş kaç senin
32
Bekar mısın dicem gereksiz olucak ama öyleyse tanışalım olar bence ☺️
Pek beklentim yok ama evlenmek için cinsel geçmişi ve aile ilişkisi önemli
Peki ya sen?
Anlamadım
Senin geçmişin ve aile ilişkilerin nasıl?
Geç oldu istersen sonra devam edelim
Pek sorun değil, teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Bana her anlamda güven vermeli aynı zamanda saygısını korumalı be ilgisini eksik etmemeli
Kırııterlerime uygun olsa ikna olurum zaten
Bide dürüst olucak neyse o
Kahve içerken bir şiir okudu, yetti.
İkna olmak için bahaneye bakıyormuşum demek. )
Ona guvenebilmeliyim iyi bir insan olduğuna, iyi bir baba olacağına, beni ve ailemizi mutlu edebileceğine ve beni sevdigine inanıyorsam onunla hemen evlenirdim.
Çok bişey vaad etmesine gerek yok ben safım kanarım zaten. Beni sevdiğini benle ciddi düşündüğünü belli ederse. Birbirimize de her konuda uygunsak hemen ikna olurum
Çok güzelsin 🌺
Para bile beni ikna edemez bi insanın sadece kendisiyle değil ailesiyle kafa yapısıyla da başbaşa kalıyosun ve evlenmeden gerçek yüzünü göstermez insanlar korkunç çok korkunç kumar resmen
Boşanmama garantili dışında ikna olmam
ya da boşanma halinde 1 eski çorap bile almayacağının garantisini verirse Hiç bir kadına güvenmiyorum %99 iki yüzlü
Bir şey vaat etmesine gerek yok kendinden önce karakteri (iyi anlamda) geliyorsa zaten onunla her yola gidilir
Aynen öyle katılıyorum
Sevgisini paylaşacağı ve hep yanında olması. Gerçekten iyi günde kötü günde. Hastalıkta sağlıkta. Gerisi hallolur.
En anlamlı yorumu sen yapmışsın.
Edepli, güler yüzlü, geniş omuzlu, gülüşü ve gözleri güzel birisini bulursam basarım nikahı😏
Arkaniza bakmadan kacin arkadaslar sacmalamayin
Benimle ömrünü paylaşabileceğine herşeyin çıkar olmadığına ikna edebilmesi lazım, otururken yerken içerken her şey güzel ya sonrası?
Karşıma kaslı rüyama girebilen beyaz saçlı helixleri olan piercingli uzun boylu yapılı kıskanç hırslı bir anime erkeği çıkarsa
Yaş 27 oldu evliliğe ikna etmesi için ya kör kütük aşık olmam lazım ya da baya bı zengin olması lazım 😅😅
Hic kimse beni ben istemedigim surece ikna edemezz...
hem iç hem dış güzelliğini sevdiğim birisi karşıma çıkarsa evlenirim ama çok zor
tatlı kız cocugum olsunda beni herkes ikna edebilir
Seni her koşulda seveceğim sevgimi hissettirecegim ve istemediğin şeylerde seni zorlamayacagim
Bi ömür beraber olacağımıza iyi günde kötü günde ama zor bu zamanda
Karşılıklı birbirinizi seviyor ve yeterli saygı varsa evlenilir
İkna ile olmaz, çok zor artık güvenemiyorum kimseye sevgili bile olasım gelmiyor kimseyle
Teklif etmesi yeterli 🥹
Kuş kapanı
çok zor seyler ıstıyorsun
Hiç bir erkek beni evliliğe ikna edemez.
İdaalı
İddialı değilim öyle
Hayat ılgınc tabi su an ıcın normal bu fıkır
Olabilir ama öyle düşünmüyorum
İntiharın eşiğindeyim aw ne evlenmesi
gerek yok oyle seylere ya
Benim de kafam intihar etmekle kahve içmek arasında gidip geliyor
Ok tam kalbime gelmeli 😘
Saygı, güven, Allah korkusu olmalı
Sadakat ve anlayış yeterli
Hiç bir şeye gerek yok
Bana bi neden bana bi sebep Güven lazım
Sevmem buna yeterli olur
Kriterleri arşa çıkardık 🤦🏽
Ağırlığımca altın alırsa 😉😁
Köpüş almaya gideyek 🥺
Guvenilir olmakla
Ömrünü verse artık ikna olmam
Anladım cevabı ben 👋
İyi huylu olsun yeter
Tracy ya da Monicamı bulursam neden olmasın
* sene ikna edemez kimse
Halimden memnunum.
Hiçbir şekilde ikna olmam ne yaparsa yapsın
bunun adı aşk mı oluyor ticari birliktelik mi?
bir anlık gaza geldim
Hissettirmeleri yeter yakarım gemileri
Evlilik sözleşmesini kabul ederek
Bilmukabele
@Sadeşık aynen öyle Çünkü kavgalar hep mal mülk miras nedeniyle oluyor malı varsa onun olsun malım varsa bende kalsın olduki çocuk olur onlara bir gelecek kalsın aslında olay cimrilikten değil bilâkis karşılıklı güven için kimse malı için evlenen birisi ile olmak istemez ileride belki canına bile kast eder
Aynen katılıyorum sana
Araba alırsa bana evlenebilirim belki ahaha 😅😅
Yaşımız krmale erince
Seviyosam her turlu ederler