karşı cins neler yapmalı neleri vermeli neleri vereceğini vaat etmeli

karşı cins neler yapmalı neleri vermeli neleri vereceğini vaat etmeli

Bu çok zor. Yani beni evliliğe ikna etmek. Şu an zaten öyle bir düşüncem yok. Sadece kariyerime yoğunlaşmalıyım. Ve bir gün gerçekten evlenmek istersem tam anlamıyla ona %100 güvenmeli ve kalbimi açmalıyım. o da aynı şekilde bana kalbini açtığında ve ruhunu verdiğinde bunu yapardım. Ve ikimizinde maddi durumu iyi olmalı ve ikimizde çalışmalıyız. Bu önemli bence. Ve en önemlisi baba figürü. Buna dikkat ederim. Yani baba gibi davransın demiyorum elbette. Hahah Demek istediğim şu yani davranışları mantıklıca, zeki, sözünün eri, akıllı, dürüst , iyi kalpli, sadakatli, düşünceli biri olmalı. Seni anlayan , gözlerine baktığında gerçekten seni sevdiğini anladığın, gözlerinin içini güldüren harika bir adam olmalı. Sevgiyi derinden hissetmeli ve hissettirmeliyim. Aynı zamanda yani becerikli olmalı. Herşeyin üstesinden gelebilmeli, çözüm odaklı olmalı.
Kısaca dünyada üzerinde tam anlamıyla öyle biri olduğunu pek sanmıyorum. Var ama nadirler... haha Daha önce öyle bir adama rastladım. Aşka inanmıyordum beni inandırdı... Buz gibi kalbimi eritti. Beni daha iyi yumuşak biri yaptı. hayata bakış açımı değiştirdi, olgunlaştırdı. Ama kariyerim önemliydi. İlerlemek zorundayım ve mücadele etmek. Evlenmek değil... Zaman yanlıştı ve belkide biz yanlıştık... Her ne olursa olsun yinede sevmek güzeldi.
Beni ikna etmek çok zor ancak içimde gerçekten bir şey hissettirirse o sıkıntımı giderirse tekrar hevesimi yerine getirirse olur onun dışında pek ikna olmam.
ben kendımı ıkna ederım ancak dıyorsun
Soğuk bakan bir insan değilim Ama insan kriterlerini tercih ettiği insanda belli özellikler olmasını istiyorum Ben hayatımda genelde mücadele etmeyi seven ve her zaman için zorluklarla mücadele etmiş bir insan olduğum için, hayatıma giren insanın neşeli pozitif bana neşe katacak hayatın güzelleştirecek insan olmasını isterim bir de benim annemin özellikle çok iyi anlaşmasını ve birbirlerine karşı sevgi içinde olmasını isterim benim abim evlendi evlenen iki sene oldu, yengenle o kadar büyük problemler yaşadık ki artık gerçekten özellikle belli bölgelerin kızlarından uzak duruyorum.
Ve benim evleneceğim insanın çalışan insan olmasını isterim kadınların Ben çalışmasını istiyorum şahsen evde oturup koca parası beklemek yerine kendi dillerini kendisi kazansın yeri geldiği zaman orta karşıya yeri geldiği zaman bir şeye ihtiyacı olmadan kendisi olsun istiyorum. İşte ufak tefek beklentilerin olduktan sonra beni engelliye ikna edebilirler Ama şu an için düşünmem.
Evliliğe ikna mı? Eğer ikna etmeye gerek varsa o evlilik hiç olmasın daha iyi. Ben kalkıp bir kızı evliliğe ikna etmem, o kız beni seviyorsa ve beni mantıklı biri olarak buluyorsa evlilik teklifimi zaten kabul edecektir. Kalkıp onu ikna etmek için vaatlerde bulunacak değilim. Vaatlerde bulunacak insanlar a da Allah akıl fikir versin diyorum
Cevap
73Cevap
Evlenmem için ancak birine aşık olmam lazım
Etmelerine gerek yok aşıksam bana aşık kadın varsa zaten evlenirim ben. yani kimse beni ikna edemez zaten. ben kendim istersem olur.
Düğün istemesin yeterli. Hele şu zamanda insanlar göbek atacak diye hayata maddi anlamda - 100le başlamanın mantığı yok. O parayla kıza ev alırım daha iyi. O parayla ona güzel bir tatil yaptırır, gelecek için yatırım yapacak kaynaklar ararım. Sevgi, saygıya birlikte biraz da akıl mantık eklersek zaten mutluluk kendiliğinden gelir. Evet gelinlik giymek vs bu güzellikleri yaşamak herkesin hakkı lafım yok ama günümüz gerçekleri göz ardı edilmesin. Sade bir nikah, güzel bir gelinlik, güzel bir foto çekimi yeterli bence.
Her genc kiz kucuk bile olsa bir dugunu hakeder. En azindan gelinlik giymek ister. Digerlerini de yaparsiniz ama oburunun telafisi yok.
bir şeyi itiraf edesim geldi. çok şatafatlı düğün isteyecek karakterde değildim ama bende diğerleri gibi güzel dügündür, gelinliktir hayallerim oluyordu, küçüklügümden beri gelinlik dergilerini inceledigim olurdu yani o yaşlarda bile model bakardım. Dügünü ucuza getirmeye çalışan erkeklerin de kıza değer vermedigini düsündürürdü bana. gel gör ki şu an dügün umurumda bile değil. hayallarimi kaplayan o çok neşeli kına gecesi de hakeza. evlenecek olursam sadece nikah yeterli. dügün istemiylrum. gelinlik olarak da siyah elbisemi bile giyebilirim. Yeter ki Allah hayırlı, ahiret yoldaşı nasip etsin.
@1DNR_1 Benimde satafatta gozum yok sukurler olsun ki. Ama erkegin de gelin aldigini hissetmesi lazim. Yoksa deger verilmedigini goruyorum cevremde. Orta halli bir dugun kafidir benim icin. Eviminde luks olmasina gerek yok. Tipki seninde dedigin gibi hayirli bir yoldasa ihtiyacim var benimde. Gozum yukseklerde degil yani
1 edebiyle
2 sadakatiyle
3 evlat sevgisiyle
4 anne babayi tanımakla
5 erkek kadın görevini bilmekle.
6 hayat yaşanır ama her şey dünya değil.
7 düşmek var. Ama kalkmak için gayretiyle.
8 asla insanların lafina bakmamasiyla
9 evliliğin birlikte yaşamak oldugu şuuruyla
10 birlikte ahirete yürümek sözüyle.
O vakit başıma taç gönlüme sultan. Evime can evladima canan. Banada eş olabilir.
Kibar olmalı
Eğlenceli olmalı
Asla trip atmamalı
Sert mizaçlı ama bi o kadarda samimi olmalı (sadece bana)
Anlayışlı olgun olmalı
Korumacı olmalı
Kısıtlayıcı olmamalı
Modern olmalı kro veya keko olmamalı
Siyasal islama oy vermemeli
Foto video çekilmeyi sevsin
Bana değerli hissettirsin
Erkek egemen pis düşünceleri olmasın
Dindarlık ile kafayı yemesin
Kısacası kafam uysun eğlenebileyim
5 yıl sonraki beklentini yazıyorum.
İnsan olsun
Tüh erkek egemenliğinden kaldım 😂😂. Şaka bi yana arkadaşın dediği gibi öyle kötü insanlara denk geleceksin ki gördüğün kötünün iyisini isteyeceksin
Sen kötüleri çekiyorsun, sizin sorununuz bu. İyileri gözünüz görmüyor ki
Alakası yok benim yakın arkadaşlarım var, iyi niyetliler ama bakıyorum kızlara ulaşamıyorlar, özgüvensizliklerini geçtim kızlar onları görmüyor. Nerde it kopuk kızım bak ben seni üzerimciler var onlara tutuluyorlar. İnan çevrende bile çok iyi insanlar var görmüyorsun sen
Ha it kopuk ha kötü ne farkeder. Senin ilgini onlar çekiyor, bi farkına varsanız da keşke
O zaman sorun yok, bir sonraki de onlardan biri olacak
Ben bir kere evlilik yaptım bana büyük ders oldu. Kesinlikle kültür seviyesi ve eğitim seviyeleri aynı ya da yakın olmalı. Kıskançlığı yüzünden arkadaşlarımı çevremi kaybettim. cok şey aldı benden yani bundan sonra ikinci evliligimi yaparsam yetişme tarzımız kültürel birikimimiz yakın olmalı. Sadece paraya bakmakla olmuyor yani ben öyle yaptım bak yine elde var sıfır
Valla ben baya bir süre tanıyıp her şeyini bilmeliyim hatta ailesini bile çünkü biriyle evlenince aileler de evlenmiş oluyor bir nevi 😄 yani bu çok ciddi bir mesele olduğu için ve hayatımın geri kalanını etkileyeceği için bayağı zor evlenirim. En erken 28 yaşında evlenebilirim yani daha en azından 8 senem var 😌
Hal-hazırda bu haqda düşünmürəm gələcəkdə bəlkə olar. İlk növbədə güvənli biri, yalan danışmayan, gözəl bir iş sahibi olsun normal daimi gəlirli bir işdə işləsə daha yaxşı olar. Çox qısqanc olmasın, heyvan sevər biri olarsa gələcəkdə evliliyi düşünə bilərəm. Nişanda min 2il olmalıdır mən hazır olmadan evliliyə tələsdirərsə razı olmaram. Həm mütləq ayrı evi olmalıdır. Qaynanalı ev istəmirəm. Bununlada xoşbəxt bir ailə olunacağına inanıram gerisi mənim fikrimcə zaman itkisidir.
"Sen benim artık kocamsın evleneceğiz" derse ben tamamım 😄
Yakışıklı olsun, iyi bir işi olsun bana uygun, kendi de karakterli olsun, yaşlarımız yakın olsun, ailesi temiz olsun, bide beni çok sevsin pesimde koşsun bende onu seveyim ailemde sevsin tamamdır.
bir de ketçap mayonez
Olur ayranda olsun
açık ayran?
Yok kapalı olsun büyük boy
Pipette koy
açı biber?
Azıcık olsun kornişon turşusuda olabilir
Seviyorum pesimden kosulmasini🤭
Senin kızın burcu ne?
Hmm ben ikizlerim
Ama burçla ilgili değil her kız sever bunu
İnan bizde sizi anlayamıyoruz
Öyle
Yok o kadarda abartmayayim ya insan olsun yeter
O ne demek aaa
Hee evet ve ailelerinde birbirini sevmesi gerek. Bi an hakaret ettin sandım
Yok ya iyiyse niye korkayim o beni kizi gibi severse bende ona annem gibi saygı gösteririm
Tenks
Bende İkizlerim Hep ikizler kadınını merak etmişim
Haydaa niye bu kadar çok kisi yorum yaptı daa
Engelledim zaten sonuncuyu ışığı gören geliyor
Hahahahh
İkızlerim
Evlendikten sonra degsmeyecegnin ailesine ezdirmeyecegnin asla ve kattiyyen sadakatsizlik güven kırıcı şeyler yapmayacagna ikna etmesi lazım öncesinde.
bu basıt iş
hayır bu kısılık meselesı boyle cok ınsan var onemlı olan bunu sadece yapacak ınsanı bulmak aslında senın soyledıgın her erkegın yapması gereken
erkegın bır seyı ıkna etmesıne gerek yok bence durum hal tavır gıdısat vs ıkna olmak ıstemeyen kadın ıkna olmuyor ıkna olmak ıstıyorsa da bır kac kelıme yetıyor
o konuda cok haklısın ama dedıgım gıbı ikna konusu o zaman tamamen benı nasıl kandırırsaya gelıyor yanı ıknadan cok senın kendını ıkna etmen gerek
Dini, imanı, aşkı, yuvayı, haysiyeti, mutluluğu, huzuru, sevgiyi, kısacası yaşamı PARA belirler.. var mı paran evliliğe direk çekerler rahat ol.. oda, na yemekde gelir kafanı yastığa rahat, da koyarsın
Düğün istemezse, asker karısı olmanın zorlukları ile başa çıkabilecek psikolojik yeterlilikteyse ve Denizli'de yaşamayı kabul ederse gelsin anamdan istesin beni 🥰🥰
Ben tamamım.
Dügün istemiyorum asker karisinin getirdigi zorluklari üstlenebilirim snirim yalniz tek kosul beni senin gelip istemen. Kabulümsün ozaman
Allah aşkına böyle şeyler söyleme umutlanıyorum sonra. 🥺🥺
Bende umutlanmanicin yaptim
Cok Özür dilerim amacim sizi kirmak ya da incitmek degildi haddimi astiysam Özür dilerim yalnizca niyetimi beyan etmek istemistim 🥹🥹
Tamam evlenmeyiz. En azindan arkadas olalim
Gitme burdan sen olmadan ben aslaaa yasayamam kesmiyor ne ilac ne antidepresan
İkna edilerek evlenmem ben. Mantığıma, kalbime, duygularıma ve güven hissiyatıma göre ben kendim seçer evlenirim veya evlenmem. İlla evleneceksin diye bir şey yok.
Aslinda hic edemezler ortada güven olmadigi surece hic bir sey olmaz
Bazi insanlar evlendikten sonra bile degisiyor ve insan kiminle gelecek yuva kuracagini dahi bilemiyor
Size Adam Sözü Versem🙂
Yok sagol ben almayim kardesim
Bi dk bur lütfen
çok seveceğim biri olmalı aşık olduktan sonra onunla daha çok birlikte olmak için evlenmek isteyebilirim ama öyle birini bulacağımı düşünmüyorum anca tesadüfen karşıma çıkarsa belki
Maalesef aşk karın doyurmur hem aşkın gözü kor kötü özelliklerini göremiyorsunuz bu yüzden bence mantık evliliği daha iyi.
Ömür boyu sevip anlayışlı olacağına inandırmalı. Maddi açıdan da sadece beklentim yoksulluk çektirmesin. Orta halli bir ev yaşamımız olsa bile yeter. Gözümde fazla bir şey yok
Evlilik sözleşmesi yaparız sözleşmede eğer ki boşanma durumunda nafaka almayacağına dair başka haklar talep etmeyeceğine dair ıslak imzasını oraya çakarsa ancak o zaman ikna olabilirim
Bana göre de dış görünüşü sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli olacak ya da kumral saçlı yeşil gözlü en son kahve rengi göz tercigim olur maddiyat olarakta zengin biri olsun isterim tabi bunların yanında Allah korkusu da olsun merhamet de vicdan da tabi güven ve sadakatte ve yalan sozlemeyen biri olacak ondan sonra evlilik teklifini kabul ederim. oda gökyüzünden ederse
"Senden çocuğum olsun" derse eğer o kişi galiba 2 gün şoka girer 3. gün bitkisel hayata geçer 4. gün uyanıp hadi nikah dairesine gidelim gün alalım daha çok işimiz var derim galiba..
Çağımızda erkekler yuva kurup mutlu olmak için kadınlar ise boşanıp nafakayla zengin olmak için evleniyorlar. O nedenle ben evlenmem. Zaten zengin de değilim.
Çocuğu olmamalı ve evlenince hemen çocuk yapmayı istemeli.
Aramızda hem beyinsel hem de cinsel uyum olmalı.
Peki
Fotoğrafla how i met your mother spoileri yesem de. soeuya cevap vereyim.
1. Cocugumuz olduğunda iyi bir baba olacağı potansiyelini görürsem hemen evlenirim
2. benimle her gün evlendigimizde yapacağı şeyleri hayal kurdugu zaman daha çok evlenmek isterim
3. Beni koruyup kolladigini ve ne olursa olsun yanımda olduğunu gördüğüm sürece mutlaka evlenilir bir erkekle
Valla bisi vadetmesine gerek yok sonucta bu evlilik bi cikar değil kafa yapisi aile yapisi konusmalar bile farkediyor ailesini ve evlencen kisiyi iyi secmelisin ni butun olarak düşünmek gerek Şu an ben bunun acısını cekiyorum iki taraftanda yuzum gülmedi ne esimden ne ailesinden ama Şu an hersey sanki cikar uzerine gibi
Çok uzun bir süre Güven sağlamış olması lazım yanında öyle prenses hikayesindeymişim gibi hissetmem gerekiyor artı onunla Hayatımın her anını geçirebileceğim hissini yaratırsa o zaman olur ama Diğer türlü zor yani çünkü gerçekten kimseye güvenim kalmadı
1) Beni çok sevmeli ve değer vermeli
2) SADIK olmalı
3) Güven vermeli
4) Ailesinden ayrılmış olabilmesi gerekir.
5) Kötü günümde de yanımda olmalı
6) Beni kusurlarımla kabul etmeli, sevmeli
7) İyiyim dediğimde iyi olmadığımı anlamalı
8) Bana zaman ayırmalı ve ilgilenmeli
9) Benimle birlikte yaptığı şeylerden keyif almalı (ben de aynı şekilde)
10) Sevgisini somut olarak da gösterebilmeli
...
Kanka çok kasma biraz güven sevgi değer verdiğinde değişmeyecek biriyse doğru kişidir zaten yanlış insana ne yaparsan yap olmaz zaten sadece düzgün sev ona değerli hissetir ne istiyorsan güzel yönden onada öyle davran hissetir doğru kişiyse dediğim gibi ortak karar olur zaten
Güven sadakat kisilik nefsine hakim kendini bulmus ve evlilige hazir birisiyle Aile kurmayi niyetlenen. Allah hepimize Hayirli esler nasip etsin
Ne parada ne pulda gözüm var. Onun bir şey yapmasına da gerek yok. İyi huylu olsun yeter.
Güvenilir ve sadakatli olduğuna, beni sevdiğine beni ikna etmeli..
peki
Aşktan gözüm kör olmazsı lazım 😂 belki öyle kabul ederdim gerçi o göz evlendikten sonra açılıyor oda ayrı 😂
Bunun için benimle aynı kafa yapısına sahip olmalı böyle bir insan olmadığına göre no evlenmek
Tamamen dürüst, güvenilir ve sadık olursa
İlgili ve hoşsohbet
Zamanın nasıl geçeceğini bile anlamayacağım ömürlük biri olursa evlenirim
Evliliğe hiçbir zaman ikna edemezler. Evlilik konusunda kararsızım. Bir yndan kız canım istiyor. Ama bunu da ücretle halledebilirm galiba
İkna edemezler önce benim kendi içimde onu ikna etmem gerekiyor ki diğerleri beni ikna etmiş gibi görünsün
Huzur vermeli saygı göstermeli beni dinlemeli ve anlamalı. Tüm bunlar karşılıklı oluyorsa zaten evlilik yolu kendiliğinden açılır.
Ben bu gidişle kimseyle olmam zaten abim evlenecek nasıl ikna olurum seversem kendisini güzel kalbini güvenirsem belki olabilir
Bana sahip çıkmaya çalışmamalı.
Ben kendime sahibim zaten.
Benim ailem olmalı evlenecegim kisi
1 sadık olmalı
2 cahil olmamalı
3 beni cok sevmeli
4 maddi acıdan kötü olmamalı
seviyosam evlenirşm sevmiyosam dunyaları verse fayda etmez
Hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde yanımda olursa karakteri iyi olursa işi düzgün olursa her kararımda beni desteklerse ailesine karşı ezdirmezse düzgün bir işi olursa anlayışlı merhametli çalışkan akıllı olursa.
Karşı cinsin de kendi cinsiminde, hepsinin Allah belasını versin
Güzel gülsün gözleri ve hayat beklentilerimiz uysun ben okeyim
Mutlaka bana maaş baglanmalı ya da menkul vede gayri menkulleri olan bir kadın olmalı
Para sağlık hariç her sorunu çözer😎
Benim için ona aşık olmam ve ona sonsuza kadar güvenmem yeter
senden minnoş bir şey olmasını istemez misin desinler ikna olurum gibi dkldkldkl
İkna ederek evlenirseniz sonu hüsran olur, gerçekten iki taraf da istemeli.
Sanırım ikna olmam için önce kendimi ikna etmem gerekiyor.
Evliliğe karşı değilim o yüzden ikna etmelerine gerek yok ama daha okul bitmediği için kabul etmem.
İkna olmuş durumdayım ama evlenecek kimse yok 😅😅😅
Ikna etmelerine imkan olmadigini dusunyorum simdi buyuk konusmayayim...
Sonra niye kilo aldım…
Karşı taraftan çok bir şey istemiyorum fakat benim yapmam gereken bazı işlerim var.
şu an kendimi buna hazır hissetmiyorum. İkna edilmek şöyle dursun lafı edilince bunalıyorum.
Dünyayı ayağıma serse yine ikna olmam sanırım çünkü korkarım
Baba evindeki gibi bir hayat yaşayacağımı söylesinler, ikna olurum. Ne güzel hayal, değil mi? 😂
Benim evlenmek istemem lazım. Kimse beni ikna edemez
İkna Olmaya Gerek Yok ki Peygamberimizin Sünneti Evlilik..
Benı dusuncesı bıle yoruyor ondan dolayı ıkna olmam muhtemelen
zeki kültürlü benle kafası uyan yaşıtım batılı avrupai biri gelirse tamam derim
Bir ilişkinin dahi sorumluluğunu almak istemiyorken evlilik de neymiş yaylansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?