Ben sevgiyi hak etmeyecek ne yaptım?

Merhabalar yaşım 22 Ben bir kaç kıza teklif etmiştim red yedim sonrasında bana öyle bir davranışları vardı ki sanki cinayet işlemişim gibi davrandılar bende kendime dedim ki hiç boşuna uğraşma sana göre değil bu işler dedim ve 4 sene oldu ne bir kızla konuştum ne bir kıza mesaj attım markete felan girdiğimde veya yolda bir kız geçse kafamı öne eğiyorum bakmamak için bunu naz olsun cilve olsun diye yapmıyorum canım benden hoşlandı imajına kapılmasın diye çalıştım işime baktım ve evime studio kurdum müzikle uğraşıyorum kafam rahat istiyorum elbette kız arkadaşım olsun ama eskiler aklıma gelince boş ver ya sana göre değil bu işler oğlum zaten tipin yok çenen de yok boşuna uğraşıp kendini küçük duruma düşürme diyorum tabi bunlar yaşanırken önceden aile sıkıntılarımda üstüme gelmişti iyice içime kapanık biri oldum bilgisayarın başına geçiyorum kafam zehir gibi çalışıyor isteğim müziği yapabiliyorum fakat biriyle konuşurken iki lafı bir araya getirip konuşamıyorum veya ne konuşacağımı bilmiyorum neden ben bu hale geldim onu da bilmiyorum artık. umrumda değil demiyeyim de umrumda değilmiş gibi davranıyorum benim ailem 8 yaşındaydım ayrıldılar boşandılar ve mahkeme beni babama. ufak erkek kardeşimide anneme verdi babam beni yıllarca dövdü ve sokağa attı sokakta yaşadım en masum zamanlarımı banklara sarılarak büyüdüm babam benim çocukluğumu elimden aldı anne sevgisi görmedim baba sevgisi görmedim sevgiye hasret kaldım dedim belki beni düzgün bir kız severde annemin babamın vermediği sevgiyi onda bulurum dedim o da olmadı abaza değilim teklif ettiğim kızlara hiç bir şekilde bel altı gözüyle bakmadım dedim ya hep eksik büyüdüm içim hep param parça ama nafile galiba benim bu duruma kabullenmem gerek ben sevgiye layık bir insan değilim ben bunu anladım ki ben sevgiyi hak etmiyorum size soruyorum lütfen ne olursunuz dalga geçmeyin başıma gelen sıkıntıları artık birilerine anlatmak zorundayım lütfen kız arkadaşlarım okursa bunu onlarda destek olsun bana biraz yardımınıza ihtiyacım var

Ben sevgiyi hak etmeyecek ne yaptım?