Köpek gibi sevdiğim adam benim yanımdan ayrılıp soluğu başka bir kadının yanında aldı dayanamadım bugün bir ton mesaj attım ona beni kimlerle aldattığına dair ama sonra pişman oldum yazdıklarım için bir erkeği nasıl pişman ederim bensiz yapamıyor çünkü sürekli kapımda ama aldatıyorda beni sevdiğini sanmıyorum seven aldatmaz sanırım beni kolay lokma olarak görüyor üslûbunuzu aşmadan yorumlarınızı bekliyorum 👑
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan bir erkeğe verilecek en güzel cevap, kişisel tercihlerinize ve değerlerinize uygun bir yaklaşım olacaktır. Burada dikkate alınması gereken önemli nokta, kendi değerinizi ve duygusal sağlığınızı korumaktır. Size yapılan bir ihanet karşısında vereceğiniz cevap, kendi içsel gücünüzü ve saygınızı yansıtmalıdır.
Öncelikle belirtmeliyim ki, bir ilişkide pişmanlık yaratarak veya başka duygusal manipülasyonlarla birini geri kazanmak sağlıklı ve sürdürülebilir bir yol değildir. Eğer bir erkek sizinle ilişkideyken başka bir kadınla ilişki yaşıyorsa, bu tür bir davranışın altında yatan problemler daha derin ve ciddi olabilir.
Unutmayın, bir ilişki güven, saygı, anlayış ve sevgi temelinde olmalıdır. Eğer sizinle birlikteyken başka biriyle ilişkisi varsa, bu güveni sarsan ve saygıyı zedeyen bir durumdur.
Bir erkeği geri kazanmaya çalışmak yerine, kendi duygusal refahınızı ve sağlığınızı önceliklendirmeniz önemlidir. Eğer bir ilişki size mutluluk ve huzur getirmiyorsa, kendi değerinizi düşünerek ilişkiye son vermek en sağlıklı seçenek olabilir.
Eğer bu durumu anlamak ve hislerinizle başa çıkmak için destek arıyorsanız, profesyonel bir terapist veya danışmandan yardım alabilirsiniz. Kendi duygusal sağlığınıza odaklanarak, daha sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişki için fırsatlar yaratma şansına sahip olabilirsiniz.
Sonuç olarak, başka birini pişman etme veya geri kazanma süreci yerine, kendinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı önemsemek ve onları karşılayacak sağlıklı bir ilişki aramak daha önemlidir. Herkes sevgi ve saygıya layık bir ilişkiyi hak eder, ve siz de buna dahilsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle anladığım kadarıyla yaşadığınız durum oldukça zorlu ve duygusal bir süreç. İlişkilerde yaşanan aldatma ve güven kaybı gibi konular, her zaman kolay olmayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:
Kendinizi koruyun: Yaşadığınız olumsuz duyguları anlayışla karşılayın ve kendinize olan saygınızı koruyun. Pişmanlık hissetmek normaldir, ancak kendi duygusal iyiliğinizi göz önünde bulundurun.
İçsel gücünüzü bulun: Bu süreçte, kendinize dönüp içsel gücünüzü bulun. Başkalarının sizin değerinizi belirlemesine izin vermeden kendi değerinizi fark edin.
İletişimde sakin olun: Eğer bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız, duygusal bir patlama yaşamak yerine sakin ve yapıcı bir şekilde konuşmaya özen gösterin. Duygularınızı ifade etmek önemlidir, ancak kavgalar ve saldırganlık durumu daha da karmaşık hale getirebilir.
Dürüstlük ve açıklık: Eğer ilişkiyi kurtarma niyetiniz varsa, açık ve dürüst bir iletişim kurun. Sizde yarattığı güvensizlik hissi hakkında konuşun ve sizin için önemli olan şeyleri ifade edin.
İhtiyaçlarınızı belirleyin: İlişkinizdeki eksiklikleri ve ihtiyaçlarınızı belirleyin. Partnerinizle birlikte bu ihtiyaçları karşılama yolları bulma konusunda çalışabilirsiniz.
Profesyonel destek: Eğer bu süreçte başa çıkmakta güçlük çekiyorsanız, bir terapistten destek almak faydalı olabilir. Profesyonel bir danışman size rehberlik edebilir ve duygusal olarak daha sağlıklı bir yola yönlendirebilir.
Olası sonuçları düşünün: Partnerinizin aldatma eğilimi devam ederse ve size olan saygısı yoksa, böyle bir ilişkiyi sürdürmek sizin için uzun vadede daha fazla zarar verebilir. Bu nedenle, ilişkinizi tekrar değerlendirmek önemli olabilir.
Unutmayın ki, sizin değeriniz ve mutluluğunuz her şeyin üstündedir. Kendinizi sevin ve saygı gösterin. İlişki süreçlerinde zorlu anlar yaşanabilir, ancak her zaman sağlıklı bir şekilde başa çıkma yolunu seçmek önemlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüle güle ama aldattığın ben değil senin kendi kişiliğin. Sen bunu bana itiraf ettin belki vicdan belki de başka bir şey ama mutluluk artık çok uzaklarda senin için çünkü bir ilişkide kopukluk olursa sonrakilerde de dikiş tutmaz. 😉 (göz kırpma önemli)
00 Yorumla
+1 yılbence siz bir seçeneksiniz.
yani tek seçenek değilsiniz ve her defasında buna müsade ettiğiniz için sizin zaafınızı bildiğiniz için böyle oluyor
ona kapıyı kapatmanız lazım ve tek kelime etmemek
bazen sessizlik bir çok kelimeden daha etkilidir10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÖlene kadar Aşkı k. hpelerin gözlerinde ara. 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKayıtsızlık en büyük tepkidir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılmak ve hayatından tamamen silmek
11 Yorumla- +1 yıl
Tamamen silemiyorum çünkü seviyorum
Çok çok iyi anlıyorum bende yaşadım. İçinden saymak geliyorsa say bağır çağır ağır sözler et ama sonra pişman olacak kişi sensin. şu an yediremiyorsun kendine bukadar emeği hiçe sayıp beni nasıl aldatır diyorsundur ama o bu saydıklarını üzüldüğünü görmez bile. Hatta daha çok tatmin olur vay be neymişim ben der kendi kendine. Kapında köpek olur yalvarır ama sırf seni kazanmak için ve elinde tutmak için , gerçek seven ikinci kadın aklına bile gelmez. Yani şu bir gerçek seni sevmiyor bunu bil. Ona göre davran derim.
Kendini yıpratma gidene dur deme.. kapıyı göster ona, ve kendine saygın olsun onu af etme bir kere aldatan hep aldatıyor yaşadım çünkü.. güzel manipüle ederler dikkat et uyma , aklını kullan duygularını kontrol etmeye çalış37 Yorumla- +1 yıl
Aksine çekici ve güzelsin
- +1 yıl
Yanlış ellerdesin
- +1 yıl
hiçkimse bulunmaz hint kumaşı değil 😊 en güzel ünlüler bile aldatılmış seninle alakalı bir durum değil yani. Onun yaptığı hatayı üzerine alınma..
elin ayağın tutuyorsa şükür et gerisi serilir ayaklarına..
onunla aynı göbek bağıyla gelmedin bu dünyaya onsuzda yapabilirsin kendi iyiliğin için uzaklaş ondan
+1 yılBenim arkadasimin sevgilsi bir kere aldati , arkadasim bunu duyunca soguk bir sekilde mesaj atti : Rahatsiz etmiyorum inshallah , beni aldatigin kizla mutluluklar " ve direk engeli basti.
Cocuk baya cabaladi kendini afetirmek icin hemde baya surundurdu arkadasim. Sonra affeti , ve seneye duyunleri olacak Allah nasib ederse..
Bunu anlatmamin sebebi , bir kere olduysa baya bir surundur derim. Ama sen bilirsin , icinde nasil geliyosa ne geciyosa oyle davran. Biz sadece sana tavsiye verebiliriz.16 Yorumla- +1 yıl
Ozaman tamamen birakman gerekiyor , geri donmemek uzeri. Ama buna sen razi degilsin?
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum
- +1 yıl
Bende aynı durumdayım ama aldattığını şüphem var fakat ispat olmadığından birlerini bir türlü yakalayamadığımdan emin değilim fakat her internette yakıştığımızda whatsaapdan sürekli bir ileri bir geri mavi tik geç düşüyor ve sevdiğim için kaybetmek istemiyorum be bu onun gayet farkında onu öyle bir pişman etmek istiyorum ki ayrılmaya karar verdiğim anda sürüm sürüm sürünsün bana yaşattığı bazı hislerim yüzünden ve söylediği bazı kırıcı sözlerden mutlu olmak istiyorum fakat son zamanlarda yanımda olsa yüzüne bir okkalı tokat atmak istiyorum aşırı sinirliyim ona karşı çok yalan söylüyor farkındayım kaçamak sözlerinden ben seni seviyorum hayatımda kimse yok diyor ama sürekli şüpheli haller tavırlar saçma sapan insanlar eklemeler konuşmalar yeter artık hem ayrılmak istemiyorum hemde pişman edip ayrılmamak affff afffff😢😢😢😢
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan aldatmazdı. Seni elinin altında tutmaya çalışıyor. Kendi iyiliğin için onu hemen hayatından çıkar ve yok say.
25 Yorumla- +1 yıl
Utanma olabilir. Kendini daha çok sevmeye çalışırsan aslında onun sana zarar verdiğini göreceksin. Biraz üzülürsün ama her gün üzülmekten iyidir.
- +1 yıl
Rica ederim ❤️🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöpek gibi davranip bir köpeği seveceginize, insan gibi davranip insan gibi sevseydiniz düzgün bir adami, bunlarla harap olmazdınız. Insanin kalbi bir insan uğruna köpege dönüşmek icin yaratılmadı. Siz bundan daha degerlisiniz. Her insan kiymetlidir. Kiymetini kendi düşürür. Kendi kıymetinizi ayaklar altına almayin
11 Yorumla
+1 yılFarkli bisey arama o bensiz yapamiyor diyorsun ozaman engelle gec onu yok saymak en bykkk intikam unutma her tarafdan engele ve sen mutlu ol mutlu gözük
33 Yorumla- +1 yıl
Yap duygularini bi kenara birak
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben ona değilde aldattıgı kadına yazardım köpeğimi bendne almışsın ama tasmasını sıkı tut salyaları kapımın önüne akıyor derdim😎
41 Yorumla
☝🏼 En güzel cevap kendinden her türlü mahrum bırakmak
23 YorumlaRomantik akşam yemeği hazırla tadına baksın değişik bir aroma koy içine sonra içeceklerinizi tokuşturun beni aldatmanın şerefine bu son akşam yemeğin de istifini bozma ağzına götürdüğün lokmayı geri bırak kusmak için debrlensin şerefsiz
Şaka bir yana kendini hiç bozmadan heryerden engelle ansızın çık hayatından noldu diye delirsin sana da ulaşamasın yıllarca yer etsin içine noldu acaba diye sil gitsin böyle bir insana hayatında hiç bir yeri olmamalı senden son bir sözü kendini açıklama çabasına girmeyi bile haletmiyor00 Yorumla
+1 yılUzak kalıp onla başka olduğunu göster en büyük pişmanlık senı kaybettiğini görmesi olacaktır.
16 Yorumla- +1 yıl
Başka biriyle oldu..
- +1 yıl
Ne duygusu onun sana karşı duygusu olsaydı aldatmazdı duygusuz o sende duygusuz olmalısın
- +1 yıl
Rica ederim böyle srfszler için üzülme değmez ❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıldız tilbenin yürü anca gidersin şarkısı geldi aklıma
Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
Senin önünden geçip sana bakmayacağım
Beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
Beni dinlemedin ya, seni duyamayacağımyürüüü anca gidersin diyoruz. sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur demiş aynı zamanda...
Allah işte bazen büyük yanlışlardan erken döndürüyor bak seni gereksiz bir adamdan kurtarmış şükret kısaca daha iyilerine layıksın.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi öncelikle onu umursamayacak ve bakmayacaksın. Hayatına odaklanman o yokmuş gibi davranman en güzel cevap olacaktır. Çünkü güçlü kendini bilen ve kendi ayaklarının üzerinde duran kadına ulaşması her zaman zor olur, o da aptallığına yanar :)
12 Yorumla- +1 yıl
Değmeyecek kimseler için kendinizi yıpratmayın. Adı üzerinde değmez ve kimse de sizden değerli değil 🤗
+1 yılEn yakın arkadaşıyla yakalanacak sekilde aldat. Zamanlamayi iyi ayarla. O gördüğü manzarayi hiçbir erkeğin psikolojisi kaldıramaz. Seni sevmiyor olsa bile bir sammiyetiniz olduğundan feleği şaşar. Toparlayamaz kolay kolay.
02 Yorumla- +1 yıl
En yakın arkadaşı kardeşim dediği arkadaşı benden hoşlandığını söylemişti onu kaldıramamıştı ama arkadaşı onunla sevgili olduğumu bilmiyordu arkadaşına hayır dediğim için pişmanım zaten o bana bebek gibi davranıyordu küçük bir kız çocuğuna yaklaşır gibi yaklaşıyordu bu karaktersiz için ona hayır dedim
Öncelikle böyle bir adamı hayatından çıkarmalısın ve ondan uzak durmalısın sessiz kalmalı ve o yokmuş gibi davranmalısın hiçbir şekilde seninle iletişime geçmesine izin vermemelisin
02 Yorumla
+1 yılSeven insan aldatmiyor çünkü bunu içinde bir yere koyamaz. ki.. defalarca ağlasın kapında yatsın bir anlamı var mı seni böyle uzmusken.. o kendi haline ağlasın birak
04 Yorumla- +1 yıl
Mesele sadece dış görünüş de değil at hırsızı adam ama dili ile seni kandırır.. buna izin verme.. sevgine karşılık vermeyene , sana Zaman ayirmayana kıymet bilmeyene sende verme.. sen önemli değil misin sen Kendine böyle bir insanı layık görüyor musun bunu hak ediyor musun bir kendine sor bakalım
- +1 yıl
Kendini seversen yaparsın..☺️
+1 yılBu tarz ilişkiler bir tek bana çok boş geliyor. Bilmiyorum. Terk etmelisiniz. Kapınızda olması sizde devam etme isteği yaratıyorsa sıkıntı var demektir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyordur, ama cok cahil demek, senden önce sevgilisi varmiydi? Belki hic senden baska kimseyle sevgili olmadigi için böyle sacmalik yapmistir. Ilk defa mi oldu, pişman mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Ozaman gözleri hep disarda olacak, ayrilman gerekiyor, yoksa hep sen üzülürsün
+1 yılOnu görmezlikten gel. Hayatına kaldığın yerden devam etmeye çalış ve kesinlikle mesaj atma, duygularını belli etme. Emin ol yediği haltın farkına varacaktır.
01 Yorumla
+1 yılHayatından tamamen çıkar. Zaten pişman olur. Klişe olacak ama en büyük cevap, ve intikam onsuz mutlu olman olur. Asla iletişim kurma, iletişim kurma çabalarına karşılık verme. Sil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey dememek en güzel cevaptır, tonlarca mesaj atmak sadece onun egosunu besler. Hiçbir cümle bir insanı yok sayılmak kadar üzemez.
11 Yorumla
+1 yılBence onunla ilgili herşeyi umursamaz gözük ona karşıda öyle ve bu ondan o kadar pişman olacak ki. Sen onu severek ne yazik ki hayatın kuralı seni zaten sevdiğin için kopamaz benden diyerek aldatmaya meyillenmiş senden hala vazgeçmediğide bu belkide senden alamadıklarını başka birinden almak istedi bilemem ama bence olma o kişiyle ve umursamaz davran. Bir erkek eğer gerçekten seviyorsa zorla bile bir kadın onla olmak istese bile gururuna yediremez bence.
00 Yorumlaİntikam istiyorsan onu tamamen unutmalısın. Kalıcı olarak dışlamalısın. Hiçbir şey yazma. Cevap verme. Sil gitsin. Aksi halde uzak olmayan bir gelecekte başının belası olması kaçınılmaz.
00 YorumlaYani sizi seviyor olabilir ama bazı adamlar böyledir. Özellikle parası varsa. Siz bunu öğrenip devam etmeyin ederseniz artık daha ilerisine gitmeye başlayacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılSana geri dondugunde net bir sekidle hayır de o surkeli yarabandi olarak kullandigi kiz defil güçlü kemdidmen emin kizi gorsun bqzi yerlerde duygular arka planda kalmali
00 Yorumla
+1 yılCevap vermemek umursamamak i yokmuş gibi davran. En güzel cevap bu. Ve onunkisi sevgi değil arzu.. 🙄
04 Yorumla- +1 yıl
Işte tam tersini yapmalısın şimdi. Kendine değer ver kendini sev. Hayatının merkezine onu degil kendini koymalısın. Gidip gelmek seni yokluyor çünkü hep oradasın ulaşılır olmuşsun. Bu sevmek değil canım.
- +1 yıl
Aşk güzel şey de gözü kör ediyor ve can yakıyor biliyorum.. Sevdiğin icin katlanıyorsun ama senin sınırlarını aşınca dur demen gerekir. Bu yüzden kendini sevmelisin kendi değerini kendin belirlemelisin.
Senin o köpek gibi sevgini kullanıyor nasılsa benden vazgeçmez seviyor cepte elimin altında deyip başka kızlara gidiyor sürekli kaşında olmasında yine sevdiğini değer verdiğini başkasının bunları yapmadığının farkında olmasından. Biran önce Yolları ayır yapan yine yapar değer verseydi sana herşeyi sende arar başkasına gitmezdi. (Dipnot) lütfen aklınla hareket et duygularınla değil 👍🏼
00 Yorumla
+1 yılOndan uzaklaşmalısın benzerini yaşadım sayılır. Kendine saygını yitirmeden uzaklaş, kendi hayatını kur. Lütfen kardeşim kendine yapma bunu.
01 Yorumla
+1 yılEminim silmek çok zordur ama onu bırak $siktir et ve hayatına bak ondan adam olmaz aldatan aldanır unutma kendi kalitenden ödün verme.
02 Yorumla- +1 yıl
İlkin miydi acaba çok mu anı biriktirdin?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba senin hatan yokmudur tabiki vardir.%50 sende %50 onda sende bulamadigini karsidan bulduysa gider tabiki. kendini bi yargila istersen fazlada burada ağlama kendinide sucsuz görme.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/PQnVc1IWqD0Sakinlik süper güçtür diyorlar ya aynen öyle... İyi seyirler...
00 Yorumla
+1 yılSensiz yapamıyor kismi sizinde ona karşı zaafini bildiği için kullanmak amaciyla dönüyordur. Bence kararli ve net şekilde bir konuşma yapin kabul etmeyeceklerinizi dile getirin ve iletisimi kesin belli bir süre
14 Yorumla- +1 yıl
Siz hayır deyin her istediğini vermeyin
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılCevapsızlık kanka şerefsiz boyu posu devrilsin Onun İnşallah
11 Yorumla
+1 yılÖyle erkeğe bir kelime etmek bile vakit kaybı olur
13 Yorumla- +1 yıl
Hayatta bazen öyle acı tecrübeler olur umarım bir daha böyle bişey yasamazsin
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Sessiz ve tepkisiz kal. Mesafe her zaman durumu kurtarır.
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Bana karşı dürüst olamadın pekala ama bari kendine karşı dürüst ol bakalım yapabilir misin?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Shakira'nın dediği gibi Ferrari'yi Twingo (oranın tofaşı) ile değiştirdin.
02 Yorumla
+1 yılCevap vermemek en iyisi. Susmak en büyük cevaptır aslında...
02 Yorumla- +1 yıl
Yazmasaydın keşke. Neyse iş işten geçmiş. Yoluna bak bence artık...
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Aldatılsam cevap bile vermem. En iyisi sessizlik. Zaten o zaman anlar hatasını ve geç kaldığını
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılvazgecip
hayatindan cikartmadan :)
hep onun ara duragi olursun
02 Yorumla- +1 yıl
öyle birsey yok :)
duygu degil oradaki agirlik :)
ya olursa kumar cunku eziksin ona karsi
+1 yılLaf anlatılmaz hayatını s2ersin birdaha aynı anda 2 kariyi yan yana dusunemez
06 Yorumla- +1 yıl
Sen bana bırak para konusunda anlaşırsak ben suçu ustlencek arkadasta bulurum kefen lazım onu da sen hazırlayıp getirirsin bı zahmet yane
- +1 yıl
Yav sen işi bana bırak bir kefen al gel mk kurek falan da alırsan iyi arabayı falan ben halkederim
- +1 yıl
Olursuuuunnnnn nihahagah yaşasın kötülük
+1 yılAdamda ki karizmaya bayıldım. Şener Şen olmaktan geri adım atmıyor anlaşılan 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Orta boylu, orta yakışıklı, güler yüzlü ve sempatik bir tip sanırım. Ve çapkın 😄
- +1 yıl
E hâla niye konuşuyorsun bunla? Yalvar yalvar ikna eder seni
Altaran x kişisine ister kadın ister erkek neden cevap vermek için uğraşıp onla kafanı mesgul edesinki bacım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam karaktersiz işte neyini soruyorsun kurtul ne yaparsa yapsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSusmak en güzel cevaptır.
her yerden engelle ve sana ulaşamazsın hiç bir şekilde.
00 Yorumla Umirsamamazlik görmezden gelmek en büyük ceza bnce görme onu hayatina devam et
00 Yorumla
+1 yılGit kendine bi sevgili bul.
Aldatan kişi sevmemiştir00 YorumlaNe denir ki Senin gibi güzel ve kişilikli bir bayan nasıl aldatilir, akılla mantıkla izahı olur mu
00 YorumlaYaşandı ✔️
Onaylandı✔️
Doğru olduğu tespit edildi✔️00 YorumlaKendi yoluna bakmaktan daha guzel cevap olamaz da sen de dedigin gibi basitsin belli ki
00 YorumlaSeven aldatmaz o yüzden ne cevap versen boş. En güzeli adam yerine koymayıp gitmek.
00 Yorumla
+1 yılboş ver abla gel dertleşelim Allah aşkına
12 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atilmiyo sana abla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında sorduğun sorunun cevabı sorunun içinde de sen göremiyosun
04 Yorumla- +1 yıl
Seni sürekli aldatan birinin peşinden koşuyosun be arkadaşım 😀 balinadan havlamasını bekleöek gibi filan
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versimin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü adam biliyor ki seni aldatmasaydı birgün sen sıkılıp aldatacaktın. Tebrik ediyorum enişteyi, seni kuyruk etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu boş ver de profilindeki kimdir onu desene
05 Yorumla- +1 yıl
Yan komşum
Cevap sahibi+1 yılHoş ve arzulatici bir vücudu var komşunun. Tanıştır beni onunu
Cevap sahibi+1 yıl.. onunla *
- +1 yıl
Benim tabiki başkasının resmini niye koyayım
Cevap sahibi+1 yılO zaman acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar bir vücudun olduğunu bilmelisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın gelip 2 güzel söz söylese yine düşersiniz siz ezik insanlar
01 Yorumla
+1 yılSen beni aldatarak kendi kişiliğine en büyük zararı verdiğini yaşadıkça göreceksin
Yazık bana diyordum ama aslında sana yazık00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Profildeki hatun sensen ve seni aldatıyorsa furr tekmeği hiç düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamaz davran dikkate alma yanına yaklaştırma köpeğin olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca benimle bir gece aldat kısasa kısas
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri