Ya ben zayıflamayı düşünen biriyim boyum iyi gideri var, ama kiloda gel gitler yaşıyorum. bir arkadaşım diyo kilo al kalıplı ol ama kızlar sevmiyo ki türkiye de böyle kalıplı erkekleri diyorum. bence de bu adamında kalıbı iyi.
Ben dış görünüş konusunu sevmem, önem de vermem. Halince beğendiğim aktör kavramım da yoktur. Ancak Kellan Lutz'un vücudu, kalıbı sahiden iyi. Asıl bu soruyu sana sormalı. Sen, bu kalıptayken kendini nasıl hissediyorsun?
Öncelikle hissettiğimi soran tek sen çıktın sağ ol, ayrıcalıklı geldi :) Ben ne istediğimi pek bilen birisi değilim, bana sorarsan ben zayıflığı hiç bir zaman sevmedim hep biraz iri olmak istedim ve öyle oldum. Bazen bu yüzden bile kaybettiğimi düşünüyorum insan en iyi görüntüsünün olmasını ister normal olarak. 1.85 Boyum var ve ona uygun bir vücudumun olmasını istiyorum kilomda 80 şu an, ne yapacağımdan emin olmadığım için böyle bir soru sormak istedim.
Madem ki sen bu halini seviyorsun, bırak beğenmesinler. Sevmesinler. Seni sırf kalıbın için beğenecek, sevecek yahut sevmekten vazgeçecek birisinin varlığının düşüncesi dahi burukluk vermez mi insana? Sen bu halinle kal. Kilo verip, herkes seni sevip, sen kendini sevmeyeceksen, bırak kimse sevmesin. Son olarak, senin sorunun benim için cevabı şudur ki; eğer o erkek, adam olduysa, 120 kilo da olsa, 60 kilo da olsa, kalıbı aynıdır. O kalıbı destekleyen, hatta oluşturan, kişinin karakteridir. Mutlaka yaşamışsındır, bazı insanlara tanımadan ısınır yahut soğursun. Bunun nedeni, kişinin karakterinin gözlerine, aurasına, davranışlarına yansımasıdır. Sağlıklı ol. Daha da önemlisi, mutlu ol. Nasıl göründüğün kimseyi ilgilendirmez.
Abi ben böyle birşey yapmayı düşünüyorum da bu ülkede kalıplı adamlar sevilmiyo, göbekli adamlarla kıyaslanıyo falan. Bence çok sağlam duruyo yani. Ama kızlar cılız adamlar hastası malesef.
Kardeşim boşver sen cılız sevenleri hep böyle güçlü erkeğin kollarında hayalleri olacak.. Ve imrenerek vakacaklar kocası veya sevgilisiyle kıyaslayacaklar.. Sporu bıraktım yaz mevsiminde işler yoğun olunca omuz geniş olunnca farklı bir hal alıyor vücut.. Sen devam et böyle olmaya hem dayanıklı olursun sağlık açısından 😎😊
Abi bana göre de best bu adamı örnek alıyorum biraz fazla görüntüsü var bir tık altına insem ya da 2 dediğin gibi yeterli bana. 1.85 falan boyum var zayıf olmak istemiyorum bir bakımdan ama kararsızda kaldım, çünkü zayıf seviyo herkes.
Sen yap kardeşim boyunda müsait.. Fazla abartmadan yüklen omuz kol ve göğüse. Sırtını şişirme fazla birde omuz derken omuz başları boyun kısmını kabartma fazla.. Karın kasınıda yaparsan biraz tadından yiyemezler taş derler (;
Konu bu adamın tipi mi veya hayran sayısımı? Adamın bir kücük modeli kalıpsız erkek grubana mı giriyor? Ve kabul etmelisin ki kaba gösteren bir kalıbı var.
Yanlış anlamış olabilirsin, hayran sayısı falan alakasız benide senide bağlamaz kaç kişi varsa var, demek istediğim sırf bu kalıbı için beğenenler bile var. Ben böyle olmak istemiyorum bu maximum bir vücut kalıp bakımından benim 2 tık aşağısı falan yani. 1.85 - 85 ya da 80 kilogram minimum olmak istediğim şu an da öyleyim zatende. Evet adamda kaba bir görünüm var, rolleri de öyle zaten.
En İyi Cevaplar