Siz olsanız istemeye gönderir miydiniz ailenizi?

Arkadaşlar 29 yaşındayım ve ailem beni evlendirmek istiyor. Daha önce sevgilim oldu ağzım yandı daha da sevgili evlilik düşünmedim. Bir yakınımızın evine misafirliğe gidiyorduk annemler sana bu kişinin kızını layık gördük dediler ama yolda söylediler hiç haberim yoktu bende hiç umursamamıştım. Eve gittik benden 5-7 yaş arası fazla veya eksik en fazla bu aralıkta 22-24 arası bir kız olduğunu gördüm. Aradığım kritere uygun fiziksel olarak ilk izlenim , neyse es geçtim içeriye oturdum. İkramlar falan derken sürekli yakınımız oldukları için annesi evde senden hep bahsediyoruz efendi işinde gücünde diye takdir etti sağolsun. Ondan sonra kızları içeri çay getirdi içerde oturmuyor servis yapıyordu sadece. Çayı verirken bakıp utanarak bir tebessüm etti ben hatırdan dedim. 2. ci de beni süzdüğünü fatkettim merak etmiştir evin içinde konuşulmuşum o kadar dedim. En son kalkarken acil işim çıktı 5 dakika erken çıkmak zorunda kaldım herkes kalkıyordu bana telefon geldi ayakkabımı giydim tam hatır isteyip ayrılıcam annesi ve babası vardı sadece, arkamı döndüm veda için hemen kızda gelmiş gülümsedi Allah'a emanet dedim çıktım. Acaba kafamda kuruyormuyum diye düşünüyorum ama hoşlanmasa veya merakı boş çıksaydı süzüp gülümseme bakma olmazdı diyorum kendi kendime orada bi takıldım. Daha sonra boş ver düşünme dedikçe evdekiler onu övmeye başladı ama karşı taraf habersiz tabii sadece uygun görmüşler bende geçiştiriyorum bir yandan da aklım o gülüp bakıp uğurlamasında kaldı. Aradan 1 ay geçti ve babasıyla bir yerde gördüm bi saçını düzeltmeye kafasını öne eğmeye çalışıp utandı. Sizce evdekiler soruyor ne diyorsun diye kışa kalsın diyip geçiştiriyordum. Şimdi bir hoşlantı veya merak ettiğinden dolayı albeni mi gördü bende veya ben mi evham yapıyorum anlamadım ama uzun süre sonra ilk defa etkilendim. Evdekiler benden cevap bekliyor kızla yaş farkı var , kızın yaptıkları bana biraz benden etkilendiği yönünde kanaatimce.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar önemli lütfen tavsiye verirseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir saate eve gideceğim lütfen yardımcı olur musunuz?