O gözle hiç bakmadım ama ilk anda bakilabilecek dikkat çeken tek şey gözleri ve dudakları benim için. O yüzden türbanlı kadınları ciddi manada seviyorum. Allahin nasibine Mazhar olmak herkesin nasibinde yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılDirekt yüz dikkat çekiyor haklısın
Soran+1 yılİstek attım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için kadının giyimi önemli değil. ilgimi çeken karakteridir ve zekasıdır bir de bana olan davranışlarıdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken buu
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılMerhabalar soruyu moderatörler benimle iletişime geçebilir mi olarak güncelledim iletişim amaçlı ama gormediniz sanirim bir şey isteyebilir miyim çok ihtiyacım var lütfen kötü bir niyetim yok yemin ederimmm
Soran+1 yılŞuanda yorum attığınız soruyu silebilir misinizz (tesettürlü kızda ne ilginizi çeker) ailem hesabımı gördü sil diyor silemiyorum bilerek silmiyorsun diyorlar zaten iletişim amaçlı güncelledim kurallara uymuyor
Soran+1 yılyemin ederim içim içimi yiyor silemiyorum ne olur yardım edin iiletişim amaçlı güncellenmiş zaten kırmayın beni lütfenn bana mesaj atabilirsiniz detaylı anlatabilirim olayı takip ettim sizii
Soran+1 yılKötü bir niyetim yok size karşı mesaj atın durumu anlatayımm
+1 yılGizem... kapalı kapılar ardında yatan gizli bir hazine gibi düşün... tahmin edilememezligin verdiği haz...
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladımmm
- +1 yıl
🌹
+1 yılGenelde tam anlamı ile tesetturluler dikkatimi cekiyor.. sadeliği ve edebi ile hayran oluyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
@Veratoprak genelde demi unutma Genelde
- +1 yıl
@XxSertaçılıcalıxx kolay kolay insan dikkatimi çekmez
Sertaç Bey ne demek istediğinizi ya da neyi ima ettiginiz anlamadım
- +1 yıl
boş ver ozaman siz size botlarla takılın bana musade
- +1 yıl
@XxSertaçılıcalıxx gercekten anlamamıştım..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgizem, bilienmezlik, merak edilenler... Şahsen, benimde fazlaca ilgimi çeker
016 Yorumla
Soran+1 yılTesettür giyim şekli vücudu kapatıyor sadece yani niye erkekler bunu gizem diye yorumluyor ki
- +1 yıl
işte bilirsin. biz erkekler. Nasıl anlatsam ki bunu şimdi. Karışık
Soran+1 yılVücudu merak ediyorsunuz sebebi budur bence tesettür fetişinin de sebebi bu
- +1 yıl
evet bu bir fetiş... Bu doğru. ama sanırım sadece vücudu merak etmek değil. Tesettürlü olunca,, bilirsin işte, daha tutucu olarak görüldüğü için, yani o tarz bir kadınla olabilmeyi başarmak, bi zafer gibi. onun yasaklarını kırıp, fikirlerinin tersine hareket etmesini sağlayabilmek, bir zafer gibi geliyor sanırım. bende bu yok. Ama sanırım böyle birşeyde var. Ego tatmini yani
Soran+1 yılVayy bee özet geçmişsin açıklayıcı olmuş teşekkürler
- +1 yıl
gerçek bu. Yoksa emin ol ki, kimse, tesettürlü diye ilgi çekmez. İlgiyi çeken tesettürün gizledikleri, ve o gizliliği açığa çıkartmayı başarabilmenin verdiği ego tatmini. Hepsi bu.
Soran+1 yılDoğru bı insan kapalıysa niye ilgi çeksin ki
- +1 yıl
halbuki, gülüşüyle ilgi çeker bir kadın. mesela nelere güldüğü, zeka seviyesini gösterir. nasıl güldüğü ise, edebini gösterir. bence ilgi çekecek en önemli detay budur. tesettürün kapattığı kalça kıvrımlarından daha önemlidir.
Soran+1 yılHaklısınız cidden
- +1 yıl
Sen tesettürlü müsün?
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Allah gülüşüne güzellik versin, bide güzel gülüşünü farkedecek birini :)
Bu fetiş... :) Neyse...
Saygıyla hanımefendi.
Soran+1 yılBu fetiş derkenn
- +1 yıl
herşeyin farkında olmama rağmen, bu fetiş, çok heyecan verici nedense... Diyecektim. ve dedim işte.
Soran+1 yılErkekler çok garip cidden hahhshhsj
- +1 yıl
itiraz edemeyeceğim. Evet garip yanlarımız var. Ve emin ol ki, bende, bu garipliklerden booolca var... Duysan linç edersin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakmasınlar diye örtünmüs tessetturlü birine bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılHelalll
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce düzgün tesettür giyimi çeker temizliği güzelliği sonra işte fiziğinde bazı yerler
010 Yorumla
Soran+1 yılFiziğimiz belli olmuyor ki ama nasıl anlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen detayları görürüm ama anlıyorum hani oturma kalkma vs anlar vardır ya belli de olmasa nasıl desem ki detaylı şimdi açıklarımda
Soran+1 yılVücut hareketlerinden yani anladım şimdi
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açsam yazarmısın sapık flan değilim aksi bişy olursa engellersin zaten olur mu
Soran+1 yılXper seviyem düşük gizliliği aç takip edeyim sen yaz
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılAçmadın
Cevap sahibi+1 yılAçtım şimdi
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yıltamamdır bakabilirsin şimdi
+1 yılTesettür olsa da kız kızdır. Bence hepsinde ilgi çeken şeyler aynıdır ama bunu algılayana göre değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru cidden
- +1 yıl
Yani böyle bu işler.
Gizli Üye(18-24)+1 yılbilmiyorum vallah
ama abim bikeresinde şey demişti bana tesettürlü kızlar çok hoşlar beğeniyorum ama kızarlar diye konuşamıyorum yjtyuhjt
01 Yorumla
Soran+1 yılOff biri bana bu yüzden söylememişti sevdiğini niye kızalım kii ahhshhs
tesetture uymayan şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğruu
+1 yılYüzü konuşmasi yazismasu
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzü nasıl olmalı illa çekici mi yoksa ten rengi mi önemli olan
- +1 yıl
Ten rengi bilmiyorum seni görmeden yorum yapamam ama ben sesden etkilenirim en çok. Konuşmandan. İstersen fotoğraf at yorum yapayim. Gerçekleri soylicem söz
Soran+1 yılFoto atamam beyaz tenliyim çevrem güzel buluyor beni ama çekici değil tatlıyım genel olarak
- +1 yıl
Sen bilirsin. Severim ben beyaz tenli kızları. yüzünü biraZ kapatip atsan? Merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Makyaj konuşma tarzı etkileyici şeylerdir
01 Yorumla
Soran+1 yılMakyajı ağır olmalı ilgi çekmek için o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Sohbeti ve eğlenceli yapısı.
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çok değişik yorumlamışş
Soran+1 yılPeki tesettürlü olması ilgi çekmeni azaltır mı
Soran+1 yılHmm anladımm
+1 yılNe alakası var utangaç ile cilve yapmak
03 Yorumla
Soran+1 yılGözlerimi kaçırıyordum utandığım için hoşuna gittiği için cilve yapıyorsun diyordu
- +1 yıl
Yani bu cilve olarak yorumlayan birisi için farklı şeyleri ele almamız gerekiyor
Soran+1 yılAhshhahsh bence de cilve bu değil sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey desem ayip etmiş olur muyum acaba
021 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
Soran+1 yılAma sebebini sorabilir miyim
- +1 yıl
Bana çekici gelmiyor açıkçası tabi ki saygım sonsuz benim ablamda tesettürlü biri sadece benim hoşuma gitmiyor
Soran+1 yılAnladım tabi ki herkes sevecek diye bişey yok
- +1 yıl
Yani benim kafamda ki kadin her zaman açık kadin olmuştur mesela bir ortamda iki güzel bir kadin var diyelim biri açık biri kapalı ikiside güzeldir ama benim ilgileneceğim kadın açık olan olur hoşuma giden tarz o çünkü
Soran+1 yılBen de erkek olsaydım öyle düşünürdüm ben de tesettürlüyüm ama bana da garip geliyor tesettürlü kızlara ilgi olması o yüzden bu başlığı açtım açık kızlar daha alımlı özellikle saç zaten güzel gösteren bir şey vücüttan ayrı olarak
- +1 yıl
Ama bu benim düşüncem yani benden daha farkli düşünen erkekler de vardır ama yinede çok büyük konuşmamak gerek belkide ileride yüzüğü parmagima takacak kendine aşık edecek kadin kapali bir kadın olur hiç bir şeyden emin olmamak lazım
Soran+1 yılO da doğru insan ileride ne olacağını bilmiyor
- +1 yıl
Bide genelde kapalı kadinlar aile baskısı ile kapanmış oluyor kendi irasiyle kapanan kadın sayısı çok azdır
Soran+1 yılBen kendi isteğimle kapandım ama haklısın zorla kapatılan arkadaşım vardı ve çok mutsuzdu
- +1 yıl
Sen niye böyle bir soru sordun ki
Soran+1 yılHangi sorduğum soru
- +1 yıl
Tesettürlü bir kızda ilginizi ne çeker diye
Soran+1 yılİşte niye ilgi çektigini merak ettim çünkü yani bence ilgi çekecek bişey yok
- +1 yıl
Benim düşüncem de yanlış olamaz mı sonuç olarak bir kadın da ne varsa aynısı kapali kadinda da var ilgi cekmesi çok normal değil mi
Soran+1 yılOlabilir normal tabiki
- +1 yıl
İlgi çekecek bir şeyler illa vardır bem sadece tarz olarak beğenmiyorum ama tesettürlu biriyle cikan birinede ne buldun diye sormak ahmaklik olur ya 😂
Soran+1 yılYaa bende tesettürlüyüm sadece bazılarının ilgisi sadece tesettürlülere oluyor işte niye ilgi çekiyor o ilgi neden oluyor gibisinden sordum yani kendim için kimseyi sorgulamıyoruz yani öylesi zaten ahmaklık olur yanlış anlaşıldım gibime geldi şu an üzüldüm
- +1 yıl
Sadece kapalilara ilgi duyan var evet benim bir arkadaşımda hep kapali olsun istiyordu ben oyle seviyorum diyordu
Soran+1 yılAnladımmm ona da öyle güzel geliyor demekki
- +1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha sexiler bence..
03 Yorumla
Soran+1 yılAma her yerimiz kapalı nasıl Seksi oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılulasamamanin verdigi merakla bi anlatmak lazim sana neler oldugunu
Soran+1 yılAnladımm
+1 yılutanırım bende
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenn kii
- +1 yıl
Öyle ben de senin gibi aşırı utangacığım
Soran+1 yılNapıcaz bizz
- +1 yıl
Ay bilmiyorum ne yapacağız daha kız eli tutmadım böyle ölürsem üzüleceğim
+1 yılAlakası yok ama giyim tarzı nasıl
07 Yorumla
Soran+1 yılPantolon tunik giyiyorum fiziğim güzel
- +1 yıl
Fizik zaten işi görür baskisarda cekiciyse zaten 5/0, ondesin
Soran+1 yılNe çekiciyse orayı anlamadım tam
- +1 yıl
Bakışlar demek istedim bişi solicem özele gelsene bişi anlatacam hem vakit geçiririz
Soran+1 yılXperim düşük istek attım
- +1 yıl
Yazdım sana mesaj kuruna bak
- +1 yıl
Sana yazdım mesaj kutuma bakarmisin
+1 yılNasıl yanı konu ne anlamdım
015 Yorumla
Soran+1 yılYani göz kaçırmak cilve değil ama tesettürlü olduğum için cilve sandı o yüzden de tesettürlü bir kızda ne ilginizi çeker diye sordum
- +1 yıl
Tesettürlu olup olmaması çok önemli değil ki ilgi göstersin şevkat göstersin yeter
Soran+1 yılEn iyisi bu düşünce
- +1 yıl
Ben insanların tesettürune bakmam ilgisine güvenine sadakatini ve vicdanına bakarım
Soran+1 yılOlması gereken bu tebrik ederim siziii
- +1 yıl
Teskkur ederim
- +1 yıl
Ben anlamıyorum kadınları bı et parçasından ibaret gören insanları. Yok başı açık yok açık giyiniyor vs. İnsanlar özgür dür istediğini giyer başı açık kapalı yadirgamalarini. Bı kadının önce kalbini sevmeli insan duygularıni sevmeli. Kadın et parçasından ibaret değildir. Duyguları vardır onların önce insan orayı sevmeli.
Soran+1 yılDoğru ya haklısın herkes kadınları eleştiriyor
- +1 yıl
Onlar kendini zirvede görüyor da ondan
Soran+1 yılEvet sinir bozucu
- +1 yıl
Ama öyle insanlar tercih ediliyor işte
- +1 yıl
Siz ne düşünüyorsunuz Peki
Soran+1 yılBen genelde kalp temizliğine bakarım
- +1 yıl
Çok şükür öyle bı sıkıntım yok
- +1 yıl
Keşke senin gibi biri olsa hayatimda
Gizli Üye(18-24)+1 yılrenk uyumu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılTesettürlü kızlar beni çok etkiliyor gerçekten ya
011 Yorumla
Soran+1 yılPeki sebebi ne
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama çok haz alıyorum onlardan çok ciddiyim. Çok istiyorum tesettürlü sevgilimin olmasını
Soran+1 yılFetişin falan mı var
Cevap sahibi+1 yılHayır. Onlara temiz düşünüyorum. Ama onu yaşamak ta isterdim tabiki
Soran+1 yılVarmış işte hshshhs tesettür bı insana niye çekici gelir ki
Cevap sahibi+1 yılGenelde sinirli oluyorlar galiba o yüzden
Soran+1 yılBen de sinirliyim de o halimin birine çekici geleceğini düşünmüyorum açıkçası hshhshsh
Cevap sahibi+1 yılYa mesaj atar mısın rica etsem 🙈🤗
Soran+1 yılMesaj atamıyorum xper seviyem düşük
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yılMesaj attım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şey
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıll yani
Cevap sahibi+1 yılİlinmezlik var sonuçta. Kapalı. Her şey ilgi çekme nedeni
Soran+1 yılÇekingen olmak ilgi çekmeyi arttırmı yani
Cevap sahibi+1 yılBenim gozumde evet hoşuma da gider. Sonucunda bana cekinmeyecegin günlerde geleceği için acele de etmezdim
Soran+1 yılAnladımmm
Cevap sahibi+1 yılBirazda güzelsen daha da hoş
Soran+1 yılE tabi o da var
Cevap sahibi+1 yılAma sonuçta bu da bir bilinmeyen ve ilgi çekici işte. Yazarken bile düşünüyor insan bunu
Soran+1 yılDoğruuu
Cevap sahibi+1 yılVe bunu sende biliyorsun şimdi ne düşündüğünü bu da farklı bir şey ama güzel
Cevap sahibi+1 yılGördüğün gibi bir çok kişi kapalılara ilgi duyuyor
Güzelse fark etmez
07 Yorumla
Soran+1 yılTabi doğru
Soran+1 yılGüzel olduğuma mı
Soran+1 yılEvet eminim yani
+1 yılTenleri
08 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz ten mi esmer ten mi
- +1 yıl
Beyaz
Soran+1 yılBeyaz ten güzeldirr