Şişmanlığın çeşitleri var mesela şişmanmış spor yapıp daha diri kıvama gelmiş hatun sevilir..
Ama yemiş yemiş beni beğenen böyle beğensin olduğum gibi beğensin kafasında olanlar var.. onlarda mesela şu tarz kızlar he bazıları yumurtalık kisti falan sağlıksal sebeblerden de obez oluyor o da var evet ama yani mesela şu örnekteki bi kadının aşk hayatında fazla bi şansı olduğunu düşünmüyorum
Yüzü güzelse gebetigine bakarım benle beraber olsa zaten 2 ayda nays bi kıvama getiririm brn onu genetik altyapısı önemli şişman fark etmiyor ben hemen onun troidlerini trdavi eder hızlı bi şekilde kilo veridiririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Şişmanlığın çeşitleri var mesela şişmanmış spor yapıp daha diri kıvama gelmiş hatun sevilir..
Ama yemiş yemiş beni beğenen böyle beğensin olduğum gibi beğensin kafasında olanlar var.. onlarda mesela şu tarz kızlar he bazıları yumurtalık kisti falan sağlıksal sebeblerden de obez oluyor o da var evet ama yani mesela şu örnekteki bi kadının aşk hayatında fazla bi şansı olduğunu düşünmüyorum
Yüzü güzelse gebetigine bakarım benle beraber olsa zaten 2 ayda nays bi kıvama getiririm brn onu genetik altyapısı önemli şişman fark etmiyor ben hemen onun troidlerini trdavi eder hızlı bi şekilde kilo veridiririm
Sempatik esprili ve zeki olması
Bazıları çekici oluyor zaten. Ekstra bir şey yapmasa da...
Bence her kadın çekicidir ilk başta kadın olduğu için tabi sonrasidagoreceli
şu an be söylesem yalan olur bu o ana bağlı 😊 samimi olmam gerekirse.
valla gene eleştiri gelirse bir daha yazmam , Türkler abaza direk fiziğe bakar. çekicilik ve etkileşimden anlamaz.
Balık etliyse sorun olmaz obezite zaten hastalık
kilolu olan kızların hepsinin yüz güzelligi çok güzel oluyorlar
Kesın sadece kılolusundur şişman degılsındır
Yanlış anlama ama bende 18 yaşındayım şişman kızların kalçası hoşuma gidiyor gerçekten birde yüzleri çok tatlı
Durumunu kabullenmeyip zayıflamaya çalışması…
Kilo verip sağlıklı olmak için cabalamasi
Tatlı gülümsemesi
göğüsleri güzelse
Halay çekmesi
bence mantıklı ksaıcşwlxpqkz
Hiç bir şeyi çekici ve güzel kılmaz bana.
cok kırıcısınnnn 🦭🦭🦭🦭
Neden ki kötü bir yorumda bulunmadım bu kişisel söylemim sonuçta
şaka yapıyorumm tabii ki kişisel görüşün 🫶
Kılan hiç bir şey yok kilo ver zor değil
tamam not edildi jsjdlwksomq
Aslında daha cekici oluyorlar
Sevdiğim kız kilolu , bayılıyorum her haline