#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Flörtözüm
Ciddi ilişki insanıyım
Ruh halime göre değişir
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Flörtöz nedir ya yeni yeni kavramlar çıkıyor.
Bir bayanla telefonda konuştuğumda oturup bir yerde sohbet ettiğimde onunla flört ettiğimi düşünmelerin sıkıldım ya.
Gerçekten sıtkım sıyrıldı.
Ya ben çok yaşlandım iliskilerin nasıl olduğunu unuttum,
ya da insanlar için ikili ilişkilere bakışı değişti.
Her masaya beraber oturduğum kadınla geceyi beraber bitirmek zorunda mıyım?
Geçen iş yerinden bir bayanla oturduk sohbet ettik , birşeyler ictik.
Ortak arkadaşımız geldi ilişkin hayırlı olsun dedi.
Ne zaman dedim şok olarak.
Benim niye haberim yok.
Dedim.
Eeee yemeğe gitmissiniz ya dedi.
Benim o zaman burdan İstanbul'a kadar sevgilim var.
Ama haberim yok.
İlginç gerçekten.
Kavram kargasindan çıkarsak insanoglunun düze çıkıp daha düzgün ilişkilere sahip olacağını düşünüyorum.
Bir konuya Yeni isim takma konusunda gerçekten üzerimize yok.
Bir bayanın elini tutmadan , onu öpmeden gözlerinin içine içine bakılıp dalmiyorsam onunla bir şey yaşama ihtimalim yok.
Böylede söyledim.
Eskilerinin bir lafı ile bitirmek isterim.
Anlayana sivri sinek saz, Anlamayana davul zurna az.
Bariz şekilde belli oluyor ama bunun olmamış gibi davranılıyor.
Ve üstüne üstelik de kabul edilmiyor.
Hani dedim ya insanın ilk kendine doğruyu söyleme durumu hükmü kabul görmüyor.
Bizim lise yıllarında öyle flört falan yok gider teklifini sunarsın, hatun kişisi kabul ederse yolculuk başlar.. Şimdi test sürüşü deneme gibi bir şey olmuş ilişkinin etapları.
Kolay ilişki diye bir şey olduğuna inanmıyorum ama geçici ilişkiler peşinde olmadım hiç. Tercihim ciddi ilişkiden yana olurdu
Has ve karşılanmaz egosu olanlar hariç herkes ile iyi anlaşırım önemli olan karşılıklı saygı ve güvendir.
Mehcap maalesef bu devirde bağıran haklı gösteriliyor ya da acımasız olmak en iyi bence eğer acırsa bir insan acınacak hale geliyor maalesef fakat şunu keşfettim genelde kötü düşünen insanların genel tek o motor çalışir başka yerde o kadar iyi becerileri olmaz şahsen fazla iyimserim maalesef bunun farkındayım çoğunlukla karşıdaki insanı kırmamak için alttan alırım ama o beni hiç düşünmeden kırar iyi insanları saf olarak görüyorlar çoğu insan ama saf insan her yönden saftır bence kafası derse basmaz karşıdaki insanların dediklerini anlamaz ama şahsen ben öyle old. düşünmüyorum çünkü okulda en şeytan sinsi insanlar var ben onlarla asla kendimi karşılaştıramam ama ders konusunda hiç benim kadar iyi değiller hiçbiri sınıfta benim birinci olan fakat ders konusunda hiçbir şey anlamıyorlar benim kadar benden çok kurnaz olmalarına rağmen demek ki sinsi insaların o kadar iyi gelişmiş beyinleri yok bence başka bir yönden öyle düşünüyorum
Çok haklısınız gerçekten karakter olarak ta fazla çekingen bir yapım var ondan dolayı insanlarla konuşurken göz teması kuramam kuramadığım için genel o insanın gövdesine veya ayaklarına bakarım öyle baktığım içinde bunu bambaşka algılamışlar😅 onlar konuşurken ayak uclarına baktiğım için benim onları aşağıladımı düşünüyorlar düşünsenize göz teması kuramıyorum gövdesine baktiğım için üstündekileri ya da kendisini aşağıladımı düsünüyorlar hatta herkes o şekilde düşündükleri için kimse benimle konuşmuyor nedeni işte insanlara aşağılarak bakıyormuşum ve hiç farkında değilim bu durumun demek ki karşında ki insan kötüyse kötü düşünür iyi ise iyi algılar yaptığın hareketi aslında karşıdaki insanda bitiyor bu durum maalesef hiç kimseyle anlaşamıyorum diye okulda adım çıktı resmen hatta hocalar bile bu kız hiç kimseyle anlaşamıyor diyorlar fakat genelde derslerim iyi old. için artı sinsi ve kurnaz olarak görüyorlar dediklerimi hep kötü yönden algılıyorlar ben bir iki kelime diyince hemen saldırıya geçiyorlar demek ki dediklerim kötü bir anlam içermezken diyorum ya karşıdaki insan kötü yse kötü algılıyor dediklerimi hemen saldırıya geçiyorlardı ondan dolayı hiç arkadaşım olmadı mesela sınıfın çalışkanıyım diye beni düşman olarak algılıyorlardı örnek kopya çekiyorlar bana bakarak şimdi bu kiz bizi hocalara ispiyonlar diyolar şahsen bu benim umrumda olmaz o şekilde milleti şikayet etmek bana düşmez fakat her konuda beni düşman gördükleri için aslında beni sevmedikleri için o da bize düşman diye düşünüp bizi söyler diye düşünüyorlar maalesef neyse benimle konuştunuz için teşekkür ederim şahsen ilk kez. rahatladım
Cevap
43Cevap
şu zamanda ciddi ilişki diye bir şey yok. Al gülüm ver gülüm var. Menfaatler üzerine kuruluyor her şey. Sevgiler sahte, seviyorumlar ağıza sakız olmuş falan. Aslında ciddi ilişkiden yanayım fakat bize de hep flörtözler denk geliyor :D
al gülüm ver gülüm demek :D
Hıı ondan 😃
Artiz ne arar la KS de
@Catutigernos ondan çok ne var burada :D
kim var say bakalım :D kendini ilk sırada mı sayacaksın :P
Kaşınma olm 😃 çekil şurdan.
bah bah bah öyle bir konuşuyor ki gören de bir şey yapacak sanır :D
Baaaak :D sabrımı sınama 👊
kuru gürültü hep :D
@Catutigernos senin yaptığın mı? Evet. 😃
yok senin yaptığın :D şakacı seni :P
Ben ciddi ilişki insanıyım her zaman tabi ki de yani günlük takılmak ayda eğlence ilişkileri bana göre değil hiç bir şekilde
Ben artık bu yaştan sonra öyle liseli ergenler gibi flört etmek sevgili olmak şeyleri ile uğraşacak kafada değilim benim için ciddi ilişki ve bu saatten sonra olacaksa evlilik önemlidir artık o heyecan arama durumlarını çoktan geçtim yani, zaten Bir de şöyle bakarsanız flört olarak takılan insanların birçoğuna hep böyle mutsuzlar çünkü aradıklarını bulamıyorlar gerçek bir şey aramıyorlar sadece geçici heveslerle kendilerini kandırıyorlar e bugün siz flörtöz biriyle beraber olursanız bugün siz de olur yarın başkasıyla olur yani o zaman hayattan bir şey anlayamazsınız ki, zaman geçiyor Ömür bitiyor insanlar yani bir dakikası bir dakikasını tutmuyor O yüzden ben artık ciddi ilişki peşinde olurum.
Flörtözlüğü tercih ederim. Çünkü ben yakalanmadan çapkınlık yapmayı öğrenemedim. Evlilikte aynısı başıma gelse evlilik biter nafaka ödemek zorunda kalırım. Ama flörtözlük de öyle olmuyor. Sadece ayrılıyorsun. Bu kadınlar, çok vefasız. Bir kaçamak yaptım diye hemen terkediyorlar.😅🤣😂😆😁😄
Seda akgül denen kişinin sözleri seni tasdiklemesi için yeterli gelmiş çünkü sen kendine seninle aynı düşüncede olan birini aramışsın o da senin kalkanın olmuş, o kişinin dışında da milyonlarca insan senin söylediğinin zıttını söylemiş ama onları dikkate almamışsın, İnsanlar genelde kafaında bir olgu oluşturur bunu oluştururken icraata geçirmek için de arz ve talebe bakar. Senin bu düşünceni tasdiklemeselerdi rafa kaldırırdın ama birini buldun bi baktın orada bunu bekleyen başkalarıda varmış ve bunu benliğine kabul ettirmişsin. Sadece yanlış düşündüğünü, düşündüğümü belirtirim
Birde madalyonun şu yüzü var, ( Kadın, kendisini varlıklı konforlu yaşatacak tek erkeği arar) bir insanı çok sevdin aşırı sevdin evlendin konforun kadının istediğini karşılıyordu , bir gün geldi bir rüzgarla savruldun maddi durumun artık onu tatmin etmiyor. Bu durumda tamam artık sen git diyebilecekmisin?
@Maritimo Ben kal desem bile kalmaz ki. Şöyle düşün. Kadınlar, Tarkan'ı niye sever. Yakışıklı olduğu için mi megastar olduğu için mi? Megastar olduğu için tabi. Tarkan gibi milyonlarca yakışıklı var bu dünyada. Ama milyonlarca megastar yok. Tarkan, elindeki şöhreti, zenginliği ve sanatsal statüyü kaybetse bir kadının gözünde sokaktaki herhangi bir erkekten ne farkı kalır söyler misin?
Sen hiç toprağa salatalık tohumu ekip o üründen domates aldınmı, ?
Bahsettiğin gibi neye nasıl bakıyorsan ona göre hizmet alırsın. Para için huzur arayan paran bitince Sevgi için huzur arayan insan ise sevgi bitince bırakır. Paranın amaç değil araç olduğunu anlamak lazım önce, Sakıp sabancı o kadar zenginken evladı ile ilgili videolarını izledinmi. Sap la samanı karıştırmayalım, Tavsiyem abi de kardeş de sit... lan de ne dersen de ama yanlış düşüncelerdesin. Bu da benim görüşüm teşekkürler sohbetin için canını sıkmak istemem daha fazla konuşmak devam ettirmek istersen yazabilriim sorun yok. Sadcee seni sıkmak istemiyorum.
@Maritimo Yoo sıktığın falan yok. İki medeni insan gibi konuşuyoruz. Burada kimseye küfür etmedim, etmem. Görüşlerine saygı duyuyorum. Dediklerinde doğruluk payı varsa ya da doğruysa bu hayat en acı gerçekleri yüzüme çarpar bir şekilde.
Ama eğer ben haklıysam şunu iyi bil. Sen bu feminiter anlayışla hayatın boyu tek bir kadının uydusu olursun ama ona asla yaranamazsın. Çünkü o kadın seni ne kadar ezip horlasa da ondan başkasını gözün görmeyeceğini bildiği için seni hep yönlendirip manipüle edecektir.
Konunun Seda Akgül ile ilgisi yok. O kadın, bu realiteyi dillendirmeden önce de böyle düşünüyordum ama bir taraftan da acaba diyordum. Bu gerçek, feminist bir kadının ağzından teyit edildiği andan itibaren bütün şüphelerim izole oldu.
İnsanlarda kadın cinsinin tek eşli, erkek cinsinin çok eşli olduğunu sadece feodal dinler değil modern bilim dahi kabul etmiş durumda artık.
Saçma sapan bir Medeni Kanunun, tabiatıma aykırı olarak bana dayattığı tek eşlilikle kendimi sınırlandırıp yaşamımı b. ktan bir tane kadının uydusu olarak geçiremem arkadaşım kusura bakma.
Bu, kendime hayatım boyu yapacağım en büyük kötülüktür.
( Dediklerinde doğruluk payı varsa ya da doğruysa bu hayat en acı gerçekleri yüzüme çarpar bir şekilde. ) Umarım olmaz istemem böyle bir şeyi, dediğin gibi iki medeni insan olarak konuşuyoruz. ( Sen bu feminiter anlayışla hayatın boyu tek bir kadının uydusu olursun ama ona asla yaranamazsın. Çünkü o kadın seni ne kadar ezip horlasa da ondan başkasını gözün görmeyeceğini bildiği için seni hep yönlendirip manipüle edecektir. ) Hocam mutluluk evlilik sevgi bunlar gerçekten hiç birbirine benzemeyen benziyormuş gibi görünen siyahla beyaz gibi değil ama siyahla füme gibi bir şey, evlilik kağıda atılan imza resmi işlerin yapılabilmesi için bir dayatmadır. Evlendim artık o benim uydum bende onun uydusum durumu değil, Yaradılışımızda ruhun özgürlüğü vardır, bir gün bizden sıkılır ve çeker gider buna ölüm deriz ama aslında ruh içimizdeyken ona zarar vermemeye çalışırız koruruz kollarız başına bir şey gelmesin deriz, o da bazen canımızı sıkar bi hal gelir ona çıkıp gitmek ister seni darlar nefessiz bile kaldığını düşündürür sana ama ondan vaz geçemezsin sadece onu düzeltmeye çalışırsın ne oldu niye böyle yapıyor diye sorgularsın ne yaptımda onun canını sıktım neden bana böyle bir tavır aldı dersin, ama ona bağlısındır. evlilikte böyle bir şeydir artık 2 değil bir olman gerekiyor kalın bir hatta çabucak kırılmayan dal gibi sağlam dik , unutmaki hiç bir zaman bu benim felsefemdir, birinin özgürlüğü diğerinin başladığı yerde biter.
@Maritimo Evet son yorumunu şimdi okudum. Eğer bir gün evlenirsem bu yorum ancak o zaman benim kriterim olabilir. Bizim tartışma konumuz evlilik değil çünkü. Erkeğin çok eşliliği üzerine sofistike bir tartışma. Hepsi o kadar. Görüşlerin için sağol. Uygar bir fikir tartışması oldu ikimiz adına da.
ben flört kelimesinden bile nefret ederim öyle söyliyim çünkü; flört demek sen şurada dur seninle birlikte 4/5 kişi ile daha fingirdiyim hanginiz işime gelirse tercihimi o yönde değiştiririm demek
Biriyle flört etmek bana gereksiz zaman kaybı geliyor takılıyorsun sonra herkes yoluna bakıyor gibi oluyor ciddi ilişki daha iyi ama her ilişki başlıyor sonra bitiyor ciddi ilişkide de zedeleniyorsun
Cidiyet tabiki flört nedir ya :) bana göre adi bile acayip flort cidi olmayan hiç bir şey kabul etmiyorum
Ben ciddi ilişki insanıyım
Ciddi ilişki. O yüzden boşum aslında sağlamciyim hayatta
Ruhumu bedenimden ayıran her ilişkiye açığım ben buradayım
Ciddi ilişki tabiiki. Zamanımı boşa harcayamam.
Ciddiyetli ilişkini içinde flörtözlük hoş olabiliyor
Yaklaşık bir 10 senden fazladır ciddi ilişki konusunda şüphelerim var geçer mi bilmiyorum
Ciddi ilişki insanıyım ama ruh halime göre de değişebilir
Ciddi ilişkiler ciddiyet ister. Bu zamanda ciddi insanı bulmak zor.
Flörtöz olmak sürekli rol yapmayı gerektirir. Yorucudur
Ciddi ilişki ise doğal seleksiyon içinde gelişir. Varsa vardır, yoksa da yok. Ve içinde saygı barındırır
2 diyorum
Evlilik planım olmadığından ciddi ilişki yaşayamıyorum.
Ben ilişki adamı değilim arkadaşlığım güzeldir ama işin içine hisler girdi mi kılıçdaroğlu gibi çuvallarım
Arkadaşlar soruyu neden yanlış okudunuz, hangisi daha kolay ilişki türü diye sormuş insanlar hangisini tercih edersiniz anlamış.
İkiside jsjsjs nabza göre şerbet hak edene hak ettiği değer
Daha cok nasıl bir insan olduguna baglı kendin nasıl biriysen ona göre bir ilişkin olmalı
Az biraz Flörtözüm 😅
Ciddi ilişki insanıyım
Ruh halime göre değişir
Ruh halime göre değişir
Ciddi ilişki insanıyım
Ciddi ilişki insanıyım...
flörtöz daha iyi
Ciddi ilişki insanıyım
ciddi ilişki şart
flörtle zamanımı harcayamam
yanlız olmak tercihimdir.
ciddi ilişki insanı değilim