Ben iki senedir evliyim esimle cok sükür mutluyum.. isimizde gücümüzdeyiz… esimin ablasi oda evli ama görüsmeme karari aldik.. bana karsi iftira atti yalan dolan seyler.. oysaki benim icime dogudu ilk görüste kiz bildigimiz fesat ona göre her zaman mesafeliydim olmama ragmen.. böyle iftiraya magruz kaldim en son da esime bosan sonra ben kocamla bosanirim falan demis.. hatta demis ki iyi ki cocugunuz yok herkes dua ediyor cocugunuz yok diye.. rahat bosanirsiniz vs.. esim zaten barut gibi olmustu iliskisini ayagini kesti ablasindna haddini bildirdi… yani suya damlayan son damla olmustu.. bardak tasti… ama hic kimse öyle birsey demedi yani kendisinin uydurmasi… kin ve kaosla beslenen biri mutsuz hep kiyas icinde olan.. cocugu var yani olgunlasir diye ümit ederken iyice kafayi yemis durumda kimsesi olmayan biri…
en sonda esim haddini buldirince tabiki bizi takipten vs cikmis… banada gün dogdu..
yani sizler mesafenizi koruyabiliyormusunuz?
bu arada ben hic onu kayile alip karisma konusmadim hepsini esimi hal etti…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eşiniz erkeklere rol model olacak biri olmuş😅 ya işte böyle olmalı...
Aileler arasında bir problem varsa mantıkli olan karar verilerek erkeğin son noktayı koymasıdır. Şimdi bu konuşmayı siz yapsanız uzar giderdi.
Aynen ama durum su ki anneside konusmiyor esimle.. cünkü kizi prenses ya.. prensesi üzmüs olduk.. kadin anlamamakla israr ediyor hatta en son kayinvalidem bana dedi sen kizimla iyi olmasan onun dediklerine eyvallah dersen benimlede iyi olursan kizimla kötüysen benimlede öyle olursun.. sacma sapan seyler…
Bide hep yanlis anliyorsunuz diyor esim iyice sinirlendi.. sanki cocuk kandiriyor yani kizini harcicak diye evet siz haklisiniz dememek icin kendini yirtiyor kayinvalidem onunla da ben konusmiylrum.. esimide kayinvalidem aramiyor cünkü kizina hadini bildirdi diye…
Öyle iste😂😂😂 ya numarami halen silmemis siliyim mi gerci sona aldim hic bakmiyorum 2 senedir onun hikayesine
Validenin numarası mı? Onunkini silmeyin yine de eşinizin annesi saygıyı elden bırakmayın derim. Ama ablasının numarasinı silin gitsin😄
Yok ablasinin
Onu sil bence de.
Sildim ruh hastasini
Önemli olan senin değil eşinin ondan uzak durması, eminim yüz yüze geldiğinizde muhatap olmaya çalışacak ikinizle de yüz vermeyin
Yok ama iyi yapmisim demi ruh hastasi…
Yaptiklari gercekten anlatsam ohaa dersin.. mesela esim bana birsey yapar eder ya da mutlugumuzu görsün yemin ediom
Moreli bozuluyor.. eisiyle arasi iyi degil ya..
Tabi ki , uzak dur kimsenin kimsenin yuvasını yıkmaya hakkı yok
Aynen numarsini siliyim mi? Yoksa kalsin mi? Ben seni görmiyorum gibi.. onun zaten hikayesini sona aldim yani 2 senedir bakmiyorum
Numarasını sileceksen eğer, bidaha gerçekten hiç konuşma
Ben her zaman olayın büyütülmemesi taraftarıyım ama iftira başka tabi
Zaten hix konusmiyorum neler yapti esim bile sahit oldu ama bana boş ver dedi mesafeni koy ama arkamda dur dedi yaptim.. ama karini bosa dedigi gercekten agirimiza gitti bide herkes katti herles öyle güya düsüniyormus ama öyle birsey yok kendi uyduriyor o yüzden eskiden mesafeliyidim simdi komple cikardim.. bu kadar da yuh bu ne cesaretlik
Niye öyle yapıyor ki
İftira neydi peki
Manyak iste.. kendisi mutsuz herkesle kiyas pesinde esimle mesela tatile gidiyoruz.. onu bi sekilde duyuyor esinin cok maddi durumu iyi degil … ama mesela cildiriyor evi terk ediyor esine göz dagi vermek icin… ya da ben birsey alirim aynisini almaya calisir alamasa durumu müssit degilse cildiriyor.. tuhaf tuhaf harekletleri var tek bende degil cevresindekilere hep yapiyor o yüzden cevresi yok… sonra magduru oyniyor.
Iftira da söyle oldu.. kocasinin ne kadqr magdur oldugunu bize anlatmaya calisti iste annesine yardim ediyor vs.. bende dedim ki gayet objektif olarak.. esimde kayinvaldeme yardim etti kredi cekti ne var ki bunda annesi sonucta esiminyaninda dedim.. bu da kayinvalideme hemen söylesin o da desin ki siz benim arkamdan millete niye döyliyorsunuz tamam tamam borcunuzu ödicem yemedik heralde sacma sapan seyler…
Peki hiç iyi davrandin mi ona , yani onu anlıyormuş gibi yaptın mı
Ya da kayınvalideni o bakıyorsa eğer onun için mi böyle davranıyor acaba
Evet bir kac kere davrandim sonra esimden anladik ki milleti atmaya calisiyor herkesin dedikodusunu yapiyor.. herkes ona kötü fln… sonra bende dedim ki kendi kendime vay be demek ki benim arkamdan da konsuiyordur böyle ve konusiyormus kulagimiza geldi… ona iyi davranmal demek dedikodu bide maddi anlamda seni sömürür bunu ver arabani ver cocuguma yazik bunu al sunu al vs cikar yani
Yok o bakmiyor ki kimse bakmiyor o kayinvalidemi maddi snlamda sömüriyor esimde temizlesin isttiyorlar
Var öyle insanlar uzak dur ama gerçekten uzak dur , dedikodunu bile yapamasın
Bayramda falan da konuşma
Çok mu kötü durumları
Galiba yok be bayramda bile yazismadik aramadik esim dedi ya konusmiyorum artik seninle… zaten konusamaaam bile dedikodu yapiyor yok ben kardesini sisiriyormusum falan ama herkes biliyor ne tür insan oldugunu icim rahat cok sükür
Acaba diyorum çok yoklukta olduğu için mi öyle saldırgan
Kesin.. bende öyle düsüniyorum kayinvalidemde onu savunacam diye kendi yirtiyor.. bizimle de görüsmiyor kayinvalidem cünkü esim haddini bildirdi diye.. siz kizimla gecinemiyorsaniz benimlede konusmayin nokta kadinin bakis acisi
Bazrn
Ama
Iyi yapmisim mi? Kiz ruh hastasi cikti