Darıldım darıldım ben sana canım Böyle mi olacaktı
Bir Mahzuni Şerif türküsüyle hepinize kocaman selamlar 😌👑
Dargınlık ikili ilişkilerde yaşanan ve bireyi etkileyen olumsuz bir durum sonucu ortaya çıkan davranış biçimidir. Darılsam soğukluk kadar ileri seviye bir durum koymam ortaya ama gönlüm alınsın isterim.
Peki sizde canlar bu durum nasıl işler?
Darıldığınızda araya mesafe koyar mısınız yoksa gönlünüzün alınmasını mı beklersiniz?
Şu söylediğimi ancak yaşayanlar bilir bir şekilde kâlbim kırılsa bile benim için kıymetli bir insansa karşımdaki hiç yüzlemem ve gönlümü almasını dahi beklemeden ben O'nun gönlünü yeniden kazanırım, iletişimimizi daim kılarım. Sevdiğim kıymetli insanlara hiç gurur ve inat yapmam. Net.
Bir insana kıymet veriyorsam bu bir dost da icabında bir aşk ta olabilir, iletişim elçisi genellikle ben oluyorum bundan hiç gocunmuyorum çünkü fikrimce zaman kısıtlı ve sevgi değerli..
Ben darılınca gönlümün alınmasını beklerim. Bir süre boyunca acaba ne zaman özür diler, ne zaman yanıma gelir selam verir? diye düşünürüm. Ama bunu sadece sevdiğim insana yaparım, yoksa umrumda değil. Baktım gelmiyor sıfır beklenti, sıfır sevgi, hayat devam ediyor.
Gönül alma meselesi benim için farklı bir şekilde ilerler Karşımdaki beni kırdı ve gelip özür diledi telafisi bu olamaz Karşımdaki insanın bana karşı tavrının değişmesi budur telafisi Herhangi bir hediye veya tatlı sözler bunlar bana hitap etmiyor karşımdaki insanın bana insan gibi davranması benim için yeterli ఌ