AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
çok seçenek
doyumsuzluk
sabredememe kmse kimseye katlanamıyor
ego savaşları vs vs
Sosyal medya paylaşımlarında, dizi ve filmlerdeki algılarla insanları korkutuyorlar, tek nedeni bu.
Takılmak gezip tozmak daha cazip geliyo herkese sevdiğini söylemek değer vermek zaman kaybıymis boş seylermis gözüyle bakılıyo
Bilmem ki. Sanki bana herkes ciddi ilişki kuruyor da bana saçma s. lak insanlar denk geliyor gibi hissediyorum
Ne zorlaşması yahu? Çalıştığım yerde kadının oğlu nişanlandı. Düğün için boş salon bulamıyoruz diyor
ulaşılabilirlik var. hemcinslerim kusura bakmasin ama bir erkek sizinle evlenmeden sizin vajinanızı görüp dokunabileceğini adı gibi biliyor. neden evlensin milyarlarca insana bu denli ulaşım ve cinsel özgürlük varken?
... xD
https://www.youtube.com/embed/ky0BUdCfjfgYani artık gerçekten hızlı tüketiyoruz bence. her şey hızlı yasayip hızlı sona variyoruz. Hayat yabas yasanmali bence tadını cikara cikara
Ben aşk meşk ilişki sevgili falan kendi zevklerimden yanayım harikayım ve programımı bozmayı sevmiyorum
Alternatif çoğaldı. sosyal medyanın etkisi büyük diye düşünüyorum
Ciddi bir ilişkim var ama sosyal medya gerçekten algıyı bozdu yani
kadın erkek fark etmeksinizin çoğu ilişkinin ilk aylarında cinselliğe yöneliyor.
Sosyal medya gerçeklik algısının kaybolmasına neden oldu artık alternatif çok ya
Cevabım : Ciddi bir ilişkim var, iyi ki birbirimizi bulduk! Hıhhh çatlayın 💅🤣
Çatlamayiz emin ol çok mutlu oldum senin adına inşallah ömür boyu mutlu olursunuz ne zamandan sonra karşına çıktı gerçek sevgi çünkü ben artık aşka inanmıyorum da
Bana kalırsa sırf ciddi ilişkilerde değil her durumdan çok çabuk sıkılma durumu var. Daima insanlar daha iyisini istiyor. İlişkilerde bu yüzden yıpranıyor olabilir.
Bence de ciddi ilişki zor bir şey çünkü çoğunluk takılmalık, gönül eğlendirmelik istiyor.
İnsanlar empati anlayış alışkanlıklarını yitirdi hep bana hep bana oldular
Sosyal medya, gerçeklik algısının kaybolmasına neden oldu. Artık alternatif çok.
Kabul mu ediyonuz
Hep bi tipler bi tripler. Erkekler de aynı
özgürlük adı altında yapılan bunca pislikten sonra daha çok ararsınız ciddi ilişkiyi
Sosyal medya, gerçeklik algısının kaybolmasına neden oldu. Artık alternatif çok artık maalesef
herkes eglenmek istiyor ondan bende oleglenmek istiyorum evlenmek istemiyorum
Güven sorunu ve herkes kendi penceresinden bakiyor. Karsisindakini anlamama olayi..
Birbirine güven gün geçtikçe azalıyor ve bu nedenle birbirimizden uzaklaşıyoruz.
Bana göre tek neden güven problemi. İnsanlara güvenmiyorum genel anlamda.
Herkes sadakat ve güven duygusundan mahrum olduğu için
Hızlı yaşa, hızlı tüket, kolay eriş ve hemen kaybet! sen söylemişsin
Kızlar önüne gelene vermeye başladı kim niye ciddiye alsın ciddi ilişki mi kaldı onlar eskidendi
çünkü normal olarak değişen koşullar sebebiyle değişiyoruz, daha doğal bir şey yok.
Altarnatif çok algı düşük olmazsa bu olur havasında insanlar sorumluluk almamakta çabası
“Sosyal medya, gerçeklik algısının kaybolmasına neden oldu. Artık alternatif çok.”
Ciddiyetsizlik dizboyu. Sosyal medyada çok seçenek var çünkü
Sosyal medya hocam ve sosyal medyanın pompaladığı yanlış hayatlar.
Insanlar fazla basit ve oksijen israfı oldukları için.
İlişkiler insan etkilerinden oluşur ciddi olmak zamana karşı
İnsanlar tahammülsüz ve maymun iştahlı oldular.
Hayır ciddi iliski yapmak oldukça kolay. Kişinin neyi nerede aradığıyla ilişkili bir durum bu.
bencee herkes çok cool, ilişki istemek duygusal zaaf olarak algılanıyor.
Kendi kusurlarına bakılmaksızın herkes mükemmel kişi istiyor da ondan
Seçeneklerin çok olması kaybetme korkusunu azalttı.
Duygusal yorgunluk sebebi bide altarnatif çok
Sosyal medya, gerçeklik algısının kaybolmasına neden oldu. Artık alternatif çok.
Sosyal yalnızlık nedeniyle biriyle tanışmak çok zorlaştı, kabalıklar içinde çok yalnızız!
namus kavramini bitirdiler onemsizlesti ondan dolayi evliligegerek kalmadan yasiyolar
eskiden bu kadar rahat cinsellik yasanmiyordu ondan
Başta sosyal medya bu temeli ve zemini sarstı ama statü, sosyal konum ve tip devreye giriyor bunlar çok çok önemli toplumumuzda.. nadiren evlilik mefumunu tam derin manasıyla gerçekleştirebilen ve yaşayabilen oluyor...
Herşeye cok cabuk ulaşıldı Maddiyat konfor lüks hhayat istegi herkesi bozdu
Parası ya da dış görünüşü nedeniyle binlerce alternatifi olan kişi ya da kişiler tek kişide odaklı kalmak istemiyor sebebi bu.
Artık herkes ilişkiyi tek kullan-at mendil kafasında görünüyor özellikle sosyal medya vb internet ortamında olan ortamlardan dolayı
ikinci öncül ne oluyor tam olarak aciklar mısınız
Ya sevgiliyi geçtim normal arkadaş bulmakta zorlanan insanım
Neden
@SeyyahÖküz1 bilmiyorum yapı olarak çok çekingenim bunun muhtemelen büyük etkisi var
Yaş aralığın doğru mu peki senin
@SeyyahÖküz1 evet neden
Merak edip sordum
Peki bir işin mesleğin var mı
Çalışıyor musun bir yerde
Yoksa hep evde misin
@SeyyahÖküz1 çalışıyorum ama evden
Çağrı merkezi i
.. mi *
İki insan olgun olunca mesafe ilişkiler etkiler mi bir de kadınlar bu yaşta baskasiyma tartışır mi karşı cinsle ve bu insanlar fotoğraf ne zaman sosyal medya koyar
Sen ilk türkçe konuşmayı öğren
Sanane benim Türkçe'mden ahmak
Evlat olsan sevilmezsin
Doğru senin gibi sevilmedim sen önce bir aynaya bak ahmak küstah terbiye yoksunu ahmak seni
Sosyal medyada kusura bakmayın ancak o kadar çok erkek arayan kız var ki. İnsanlar artık ayran gönüllü oldu. Sanal alem insan ilişkilerini resmen parçaladı. Ya bu olmazsa şu var zaten.
Sosyal medya nedeniyle insanlar asosyal olmaya başladı... İnsanlar doğru düzgün sohbet etmeyi bilemiyor, iletişim eksikliği var.. Kendilerini ifade etseler her şey çözülecek
Cevap şıklarda yok artık ciddi ilişki bundan istenmiyor herkes evlenmeden birbiri ile cinsel ilişki yaşıyor bundan dolayı gerek duymuyorlar bence böyle olmaması lazım
toplum ciddiyetten uzaklaştı. çabuk tüketiyoruz.👍
Neden olcak turk kizi ksrlasti ona buna veren varlik oldu
Herkes kırılmış öncekinden kazık yemiş daha doğrusu kırılmış güveni kalmamis doğru insan da olsan geçmişinden dolayı anlamıyor
bence kişilikle ilgili. İsteyen ciddi ilişki bulabiliyor. Bazıları da evlilikten kaçıyor bundan dolayı da ilişki ciddileşmiyor.