Herkesin aklı başka yerde gerçekten çok kötü bir zamandayız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu zamanda ciddi bir ilişki kurmanın zor olması, birkaç farklı faktörden kaynaklanabilir. Günümüzde, insanlar daha çok dijital yollarla iletişim kuruyorlar ve bu durum yüz yüze etkileşimleri azaltıyor. Bu nedenle, gerçek hayatta biriyle tanışmak ve onunla samimi bir ilişki kurmak zorlaşıyor. İnternet ve sosyal medya, insanların geniş bir yelpazede insanlarla tanışmasını ve bu nedenle daha fazla seçenekleri olmasını sağlıyor. Bu, insanların karar vermesini ve bir kişiyle ciddi bir ilişki kurmasını zorlaştırabilir.
Yoğun İş Temposu: İnsanlar genellikle iş ve diğer yükümlülükler nedeniyle çok meşgul oluyorlar. Bu da insanların sosyal hayatlarına yeterli zaman ayırmalarını zorlaştırır ve ciddi bir ilişki kurmalarını engelleyebilir. Bazı insanlar ciddi bir ilişki kurmak yerine daha rahat bir yakınlık ararlar. Bu nedenle, ciddi bir ilişki için uygun bir partner bulmak zorlaşabilir. Önceki kötü ilişki deneyimleri, bir kişinin gelecekte ciddi bir ilişki kurmaktan kaçınmasına neden olabilir.
Bu faktörler, ciddi bir ilişki kurmanın zorlaşmasına neden olabilir, ancak yine de doğru insanla tanışmak, iletişim kurmak ve zaman ayırmak ciddi bir ilişki kurmaya yardımcı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorumluluk almak mı zor geliyor, hayatı paylaşmak mı bilemiyorum ama gerçekten uzun vadeli birliktelik yürütebilen insan nerdeyse kalmadı. Sadakatin ve bağlılığın ne kadar zor olduğunu son dönemlerde insanların yaşamlarına bakarak görebiliyorum. Çağımız vebası güven ne yazık ki erkek penceresinden bakarsakEskiden bir kizla konusmak, iletisime girmek hem kolay degildi hem de toplum da pek iyi karsilamazdi. 80 lerde falan. Yani cift birbiriyle goz goze gelseler dahi utanırlardi o zamanlar. Kizla konusmak, kizi elde etmek kolay degildi. Ama simdi oyle degil. Bence gunumuzde beylerin ellerinde bolluk var. Kizlari elde etmek gunumuzde daha kolay bence. Bu hem duygusal olarak hem cinsellik olarak. Cogu kizla iletisime girebiliyorlar. kimi beylerin sevgili listesi kabarik. Eskiden sevgili olayina da sicak bakilmazdi. Simdi biriyle sevgili olurken digerini yedekte tutar hale geldiler. Oyle bolluktalar. Hal boyle olunca neden ciddi düşünsünler. Ha bir de eskiden cinsellik erkekler icinde evlenince elde edilebilen bir seydi. Simdi sevgililileriyle ya da herhangi bir kadinla karsilikli riza dahilinde birbirlerinin bu ihtiyaclarini da karsilar oldular. Boyle bir durumda neden ciddi iliski dusunsunler? Seks yapabiliyorlar, bir suru kizla iletisime girebiliyorlar, sevgili cesitliligi de fazla. Bir seyin degeri ve ciddiyeti az olunca kıymetli olur, degerli olur, elde tutulmasi gerekir. Bir seyde bolluk varsa insan evladi ona deger kiymet vermez. Olay bu aslinda. Secenek cok artik. Tabi artik birtakim seyleri karsilanan erkeginde ben ciddi dusunecegini sanmiyorum. Sevgili oluyor, ordan bir duygu beslenmesi zaten oluyor. Sekste yapılıyor. Bunlar karsilanan erkek eger cokta yuva kurma, baba olma meraklisi degilse bunlar yetiyor coguna zaten. Evlenip neden sorumluluk alsin, neden sonra bosanmakla ugrassin. Boylesi daha mantikli geliyor beylere. Kisa ve öz olay bu. Seçenekleri fazla ve ihtiyaclari karşılanıyor. Bazi beylerde ihtiyaci karsilanmazsa o kizi birakip ihtiyacini karsilayabilecegi baska bir kizi da cok rahatlikla buluyor gunumuzde. Hal boyle olunca o diger kiza mi kaldim, yapmayalim trubini mi cekecegim diye düşünüyor erkek kafasi. Yani hem cinsel hem duygusal olarak beylerin gunumuzde ciddi olma olasiligi cok düşük. Erkek zaten kadin kadar duygusal degil. Duyguya yogunlasmaz. Daha cok mantigini kullanir. Mantigina ve yaşam şekline hangi kadin uyuyorsa onunla devam ediyor
36 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
söylediklerinde gerçek payı var ama, eleştirilerini tamamen erkek üzerine kurgulayarak yapmışsın ve buda sizi ele veriyor. erkekleri tanımadan fikir yürütüyorsunuz, asıl sorunuzda burdan kaynaklı, kadınların gözünde erkekler tamamen kendilerini seks objesi olarak görmeleridir, erkeğin karakteri yokdur, erkek mantıklı düşünemez, hatta düşünmez, erkekler kadınlar tarafından yönlendirilen canlılardır, erkekleri asla başı boş bırakmıcaksın, erkekler özgür kalamazlar, erkekler çalışmak ve ailesine bak zorunda olan canlılardır, her ağır işi erkek yapmak zorundadır, bir kadın bir şeyi istiyorsa söyler ve erkek yapmak istemese bile kadın illede yaptırı mantığının hakim olması, vs vs.. işde siz kadınların bu düşüncelerde olmanızı biz erkekler okadar çok iyi biliyoruzki, oyüzdende seçimlerimizde zorlanıyoruz. seçsekde karşımıza farklı bir karaktere bürünmüş biri çıktığında , ondan kurutulmak için çaba sarfediyoruz, bir erkeğin dobra olması, kadınlar gibi herşeyi en ince detayına kadar gereksizce düşünmüyor olması , erkekleri aptal yapmaz ya da siz kadınları çok zeki yapmaz, ilşkilerin başlamadan bitmesi ya da başlayamıyor olması, evliliklerin doğru temel üzerine kurulamıyor olmalarının altında yatan asıl neden kadınların ön yargılı olmalarından kaynaklıdır. işde siz kadınlar nezaman erkeklerle ilgili bu önyargılardan kurutulursanız, babanızında bir erkek olduğu gerçeğinden yola çıkarak, daha mantıklı ve insaflı davranırsanız, ve özelllikle kadınlar olarak bir birinize karşı daha anlayışlı, daha hoşgörülü, rekabetten daha uzak, art niyyeten , kıskançlıkdan onda var bende neden yok gibi bencilliklerinizden kurtulduğunuzda, hayat sizin için daha rahat, erkekler içinde huzurlu olucak, herkes istediği ile samimi sevgi ve aşkla yuva kurucakdır.
- +1 yıl
@G-Ü-V-E-N Bi sakin olsan abi😂 ben bir kadın olarak karşı cins için yazdım hemcinslerim sütten çıkmış ak kaşık değil, yalnız sadece bir yorumuma dayanarak karakterimin bu şekilde olduğunu düşünmeniz garip yine de yorum için teşekkürler
+1 yılKimsenin kimseyi tanımaya tahammülü yok. Sevgisi sabrına yetmiyor. Çabuk akan ve sürekli tüketen bir toplum olduk çıktık. Varsa düzgün ilişkiniz, sahip çıkın orta yolu bulmaya odaklanın. Meseke haklı olmak değil, mutlu olmaktır unutmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanlama meselesi. Sen ciddi ilişki istiyorsan ciddi erkeklerle ilgileneceksin. İkiniz de aynı zamanlamada olmalısınız..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
55Cevap
+1 yılinsanlar 2 sebeple boşlukta yaşıyorlar. birisi ekonomik sebepler diğeri ise cahillik. örneğin ülkede sigara içme oranları zirvede iken kitap okuma oranları aşırı düşük. ya da herkesin elindeki telefonu tableti bilgisayarı akıllı televizyonu ile yapılan araştırmada tiktok ve benzeri platformlarda saatler geçirilirken bir araştırma yapan makale okuyan sayısı çok düşük. bu sebeple de insanlar aşırı şekilde boşlukta yaşıyorlar.
ilişkilerde bile hayvan misali canları cinsellik çektiğinde önüne ilk çıkana yürümeye çabalıyorlar. aşk sevgi ilgi alaka sohbet muhabbet ortada yok. Bunlar ortada olmadığı için ciddi ilişki bulunamıyor.
Örneğin çocuğun ismi ahmet olsun, ahmet diyor ki evlenecek param yok , iş sorunum var, hayallerime ulaşamıyorum, kafede çay dahi içemiyorum bu durumda da bel altına yöneleyim ciddi ilişkim olursa buluşacaz sineması kafesi yemeği çayı kahvesi özel günde hediyesi felan diye düşünüyor ve cahillikte ekonomik sebeplerle bir araya gelince ciddi ilişki istemiyorlar. istiyor gözüküyor ama bel altları tek hedefleri olmuş oluyor.
Kısaca özetlersem, kişinin yaşam tarzına bak sonra hayallerini hedeflerini sor zaten döner arkanı çeker gidersin. 10 liralık kitaba pahalı derler ama sigara içki içerler. araştırma yapmak yerine tiktok gibi boş şeyler izlerler veya televizyon izler olan aklını da kaybetmeye çabalarlar.
kısaca evleneceğin erkeği belirle ve sadece onu ara. karşına çıkacak boş saçma kişilerle hiç zaman kaybetme.25 Yorumla- +1 yıl
bu arada ekonomi kötüye gittikçe evlenemeyen kişiler evlat özlemini kedi köpekle gidermeye çalışıyor. karşına çıkan kişileri bu kritere göre de değerlendirmeni öneririm.
- +1 yıl
@Cesur075 bir ara vine vardı o kapandı tiktok açıldı. oda kapanır başkası açılır. önemli olan insanların cahillik ve boşluktan kurtulması.
- +1 yıl
Cahil insan yok sectiği ortamın esiri oluyor insanlar bunlara sosyal medya teşvik edıyo göruyor duyuyor temiz düşünemiyor aldatıyor acık geziyor o yaptı bende yapayım dıyor Örnek vereyim 6 ay sosyal medyaya girmedim kafamı tuzeltmek şuurumu kaybetmemek için kafam rahattı boyle yerlere girince duygular değişiyo tabi kontrolündeyim yani insan bu devirde cahil olmaz ama hata yapabilir ortamlar fena
- +1 yıl
@Cesur075 olaylara dar pencereden bakıyorsun. birincisi cahil olman için yediğin içtiğin herşeyde gdo hormon kimyasal ilaçlar var. ikincisi içtiğin hazır su bile ilaçlı. çeşme suyundaki kireç desek direkt beyne etki ediyor. dişini fırçaladığın diş macunundaki florür bile beynini kullanamaman için ekleniyor içerisine. aburcuburlar fast food ürünleri asla sağlıklı değil. içindekileri anlamak için kimyager olmak gerekiyor. uçakla üzerine gaz sıkmalar dezenfektan diye gemi metro otobüslerde zehir sıkmaları izlediğin televizyon kanallarındaki haberler programlar hepsi aptallaşman için özel tasarlanıyor. ek olarak gerçek bilgiler saklanıyor. yani gerçek bilgiye illüminati üyesi değilsen ulaşamazsın. ya da isyan çıkarma haline şükret diye haberlerde 10 çocuklu aile baraka gibi evde yaşıyoruz izlersin 3+1 evinle şükredersin ama gerçekte istemen gereken villada oturmak olmalıdır. bu sosyal medya ile değil tümüyle değerlendirilecek bir konudur. örneğin lgbt bile doğuştan gelen bir şey gibi sunarlar seks nedir bilmeyen anaokulundaki çocuk bile babasına ben gay olmak istiyorum der çünkü okul çevresindekiler ona bunu aşılamıştır. aslında cinsiyetsiz toplumlar oluşturmak istenilir ki hayvan gibi seks isteyince erkek kadın demeden ilişki yaşa diye. aşılar ve zararları paris iklim anlaşması ile hayvanları karbon gazı salıyorlar diye öldürüp yapay et yedirmeleri felan hep aptallaş erken öl hastalıklarla boğuş içindir. profesyonel olayları araştırmanı öneriyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle erkekler başını elinin arasına almış kara kara düşünüyor çünkü evimi nasıl geçindiririm.
Kadını nasıl mutlu ederim diye o kadar ki bakıyor attığı taş ürküttüğü kuşa değmeyecek köşede sessizce bekliyor garibim napsın.
Bu devirde bir kadını mutlu etmek kadar zor bisey yok çünkü herkes ker istediğine özenip ister oldu karşılayamazsan vay haline🤷♂️
Benim sebebim bu valla yoksa bizde isteriz eve gelince güler yüz kaynayan bir çorba sevgi dolu bir kalp. Kim istemez ki 🤭 olmuyor işte olamıyor maalesef...20 YorumlaErkeklerin beklentisi cinsellik kadınların beklentisi yakışıklılık para ten uyumu çıkar ilişkileri üzerine kuruluyor ilişkiler cebinde paran yoksa adam yerine koyulman için yakışıklı olman lazım oda yoksa zaten kaybedensin yanlış anlamayın ben şahit olduklarımı söylüyorum. Ben yalnızlığı seçenlerdenim yeni insanlar tanımaya da uzun süre kapalı kalacağım. Ciddi ilişki de hayaller üzerine olmuyor maalesef gerçek şeyler yaşamak hayli zor bir insanı tam tanıdım derken aldatıldığını öğreniyorsun. Bu zamanda sıkışıp kalan çocuklardır 90 lar.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nesil ne istediğini bilmiyor ya da alışılmışın dışında farklı bir hayat yaşamak istiyor ve bunu toplumun tepkisinden korktuğu için kim olduğunu haklı olarak gizliyor olabilir 🤔 bu yüzdendir ki bu ülkede özgürlük diye bişey yok azılı yobaz insanlar sayesinde tüm bunlar. Biri başını kaldırsın fikrini beyan etsin özgürlükten yakınsın onu anlamak empati kurmak yerine linç ediliyor yani uzun lafın kısası bu ülkede özgürlük denen bir şey yok maalesef herkes herkesin özel hayatına burnunu sokuyor kime ne yaa
00 YorumlaÇünkü herkes geçici olarak takılıyor, sosyal medyaya giriyor flörtleştiği kişiden daha güzel daha yakışıklı yüzlerce insan görüp vazgeçiyor, dış görünüşe çok önem verdiğinden, ve kendini geliştirmediği için oturup birbirlerine bakıp konuşacak konu bulamıyorlar sıkılıp ayrılıyorlar ya da en küçük bir konu hakkında tartışıldığında çözüm için uğraşmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBeklentiler farklı, tahammüller azaldı, tam buldum dediğin insan bir bakıyorsun bir anda farklı bir kişiliğe bürünüyor. Gündelik heyecanlar insanları daha çok etkilemeye başladı. Halbuki bir kişiye bile dünyaları sığdıracak potansiyele sahipken binbir insanla o dünyayı yaşamayı tercih ediyorlar.
10 Yorumla
+1 yıl98 doğumluların hiç şansı yok bu hayatta kendi adıma konuşuyum hiç etrafta temiz güzel hayırlı bir eş göremiyorum ben
11 Yorumla
Soran+1 yılAl benden de o kadar knks
Öyle düşünmeyin daha yaşınız 23 çok gençsiniz önünüzde güzel bir ömür var. Olmaz olmaz demeyin. Bugün sosyal ağda 2 güzel cümle okudum. biri " Allah nasip edecekse önce imtihan eder" diğeri "Bir yılda olmayan, bir anda olur. Yeter ki Allah a güven" Bence böyle düşünün. Yani ben yaşım itibari ile umursamamayı tercih ediyorum daha kolay geliyor sanırım. Ama emin olun karşınıza iyi ve güvenilir bir insan çıkacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çünkü serseri Pislikler çoğaldığı için insanlıktan yoksun kişi kalple oyuncak gibi oynar gönül eğlendirir ve terk eder hiç düşünmez ki bu kişi ya beni severse onu terk etmekle ne kadar üzdüğüm yaraladım farkında miyim diye düşünmesi gerekir ama nerde böyleleri tükenir umarım ben gerçek sevenlerden im bi kıza aşık olmadan onun hayatına sevgili olarak girmem seversem hayatına girerim
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar genelde uzun ve ciddi ilişkilerdense çok çeşitli olsun ve takılmalık olsun diye düşünüyor çünkü. Seçenekler çoğaldıkça, erişebilirlik arttıkça bir kişiyle yetinme ya da çaba gösterme düşüncesi onlara anlamsız geliyor.
Benim gözümde tek sebep bu...00 Yorumla
+1 yılİnsanlar için sadakat ve güven kavramı o kadar basit bir yerde ki alışmışlar heveslerini alınca başka yere gitmeye tek bir yüreğe sadık kalmak artık herkese zor geliyor şimdiki ilişkilerin temelini Sevgi saygının yerine direkt cinsellik oluşturduğu için hep bir ciddiyeti olmuyor ilişkilerin akıllar sadece malum iş için basıyor.
00 YorumlaCiddi ilişki için ciddiyet ve güven sahibi kişiler gerekiyor.
Erkeğe bakıyorsun, 10 kızla yazışıyor ve tek derdi yatağa atmak...
Kadına bakıyorsun, 10 erkekle yazışıyor ve tek derdi parasını yemek...
Benim gibiler de bu iki tür mahluğun mezesi olmak istemiyor. Doğal olarak soru işaretleri ile zaman geçiriyor.
00 Yorumla
+1 yıl1. Herkes kendini çok mükemmel sanıyor. Ve mükemmel insan arıyo. Misal Ayşen Gruda tipli kızlar Cüneyt arkın tipli erkekler arıyo.
2. İlişkilerde fedakarlık yanlış yorumlanıyor. Fedayı karşı taraf yapsın ben kar ediyim diyo çoğunluk.
3. Sosyal medyanın etkisiyle herkesin herkese rahatça ulaşma imkanı olması. Bu yüzden aynı anda 2-3 kişiyi idare etme ve tek kişiye odaklanmama sorunu.
4. Artık insanların genelinde özeleştiri, sabır, merhamet yok ama kibir, ego çok.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana yazar misin acill
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılZaman gerçekten kötü bir zaman. Ama bu platformda geçiririm ve etrafımda gözlemlediğim süre içerisinde bende bunu anlayamıyorum. Ciddi bir ilişki bu kadar mı zor? Birini sevmek ve sevilmek bu kadar zor olmamalı. Ama insan umutla beklemeye devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılDevir değişti, insanlar değişti. Bu devirden olmayanlara denk gelmek gerekiyor. Tek bir kişiye sadık olmanın alay konusu olduğu bir devirdeyiz diye bir laf var o çok doğru. Karakteri olmayanlar çok kişiyle takılsın. Ben tek kişiye razıyım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılKötü zamanda değiliz insanların iletişimde yaptıkları olgun olmayan davranışları nedeniyle ciddi ilişkiler olmuyor olamıyor, ciddi ilişki yapan yapıyor.
10 Yorumla Evlenmek kolay değil eskisi gibi.. Millet ekmek bulamıyor, ne evlenmesi ahdjjddj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kelimeler var eylemler yok. Ve kelimeler daima ticaret için kuruluyor. Ve ticaret tamamlandığında ortaklık bitiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sorma. Ciddi ilişki insanı bulsam evliliğe kadar götürücem de çıkmıyor karşıma bi türlü.
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer öyleysen daha fazla aramakla hiç yorma beni gel hemen 😄
Soran+1 yılhahahah ☺️
Cevap sahibi+1 yılBu kahkalar belki de öyleyimdir demek mi 😄
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılÖyle misin değil misin onu soruyorum 😄
Soran+1 yıloyleyimdir 😄
Cevap sahibi+1 yılE o zaman ben seni hiç kaçırmayayim ikimizde denemeye değeriz bence bir şans için 😄
Soran+1 yılolabilir ciddiysen 😄
Cevap sahibi+1 yılÖlümüne ciddiyim takip attım 😄
Soran+1 yılhahahah Alemsin 😄
Cevap sahibi+1 yılSeni bekliyorum bak 😄
Soran+1 yılbekleme yapma 😄
Cevap sahibi+1 yılAdamsın gök-börü sağolasın 😃
Soran+1 yılGök- Börüü teşekürlerrr😄
Soran+1 yıl👍😌
Az önce arkadaşım ilişkisini bitirdi. Sevgilisine verdiği değerin karşılığını istiyordu doğal olarak ama o vermiyormuş.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef gercek ask artik yok insanlar kendi cikarlari icin iliski kuruyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaldan dala zıplamak bu kadar meşrulaşmış ve alternatifler bu kadar fazlalaşmışken kim zor olanı seçmek ister ki? Herkes kolay ve çabuk ulaşılanın peşinde. Bırakalım öylece kalsın ve herkes hak ettiğini bulsun
00 Yorumla İnsanlar anlık zevkleri, nefisleri için yaşar oldu çünkü. Dünya hayatına kapılıp gittiler maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse zora gelmek istemiyor. Kimse tek bir kisiye baglanmak istemiyor. Kimse biri icin caba gostermek istemiyor. Yiyip icelim, gezelim tozalim, yatalim kalkalim yeter kafasindayiz
21 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki bulunmaz ciddi ilişki karşına çıkar düşünmeden plansız bir şekilde hareket edersiniz karşılıklı olarak onunla ciddi düşünüyorum demeden o zaten ciddiyetliğine kavuşur.
00 YorumlaBen ilişki istemediğimden 5 yıldır kimseyi hayatıma almadım. Bu yüzden şimdi ki ilişkliler nasıl hal aldı bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla sadece aldatma olayı fazlalaştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahammül azaldı, değer veren yok, elbise değiştirir gibi arkadaş değiştirilir oldu, iletişim kolay hal böyle olunca da hersey basitlesti
11 Yorumla- 6 ay
Adınız ne
Herkesin aklı fikri başka yerde, amacı farklı çünkü :) Atı alan Üsküdarı geçiyor artık, zaman kötü, dediğin gibi ama elden bir şey gelmez.
00 YorumlaEvlenmeden yaşamak daha cazip geliyor artık herkese
10 YorumlaSözde herkes ciddi ilişki istiyor, bu yüzden bu ciddiyet sözden öteye geçmiyor şaşırmamalıyız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ilişki arayan bir elin parmaklarını geçmiyor o yüzden
00 Yorumla Merhametsiz sadakatsizlik tavan kimseye güven olmuyor ondan tbik
00 Yorumla
+1 yılAga evlilik istiyorsunuz biz nabalım evlebmek dünyanın parası olmuş hâlâ neden ciddi ilişki yok.
00 Yorumla
+1 yılbir kadının soytarısı olmak iyi olmadığı için
çok yorucusunuz!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik işleri zorlaştı evlenesi gelmiyor kimsenin.
00 Yorumla Herkes çıkarcı menfaatçi ve bel altı vuruyor onun için bence. Bu durum kadın erkek için de geçerli iki cins te aynı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin kimseye guveni yok bizide yakiolar arada ondan ben guvenilir biriyim sicakkanliyim kendim gibi olan cok az herkesde bi ego surat 5 karis iyyy
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim için her zaman zordu zaten bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç ilişki deneyimim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence her dönemin ilişki tarzı farklı. 21. yüzyılda 19. yüzyıl romantizmi beklemek doğru değil. Bunu anlamamız lazım.
00 Yorumla
+1 yılEn buyuk nedeni artik kimse kimseye güvenmiyor
10 Yorumlaher şey kolaya bindiği için insanlar kudurmaya başladı nevis agır basıyor millet bunu fırsat bilip birbirini kandırma beşinde sosyal medya herşeyi bitirdi Sen erkekleri kast ettin dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCunku beklentiler değişti. Kimse yetinmiyor
Kadına yatağa ulaşmak zor değil.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü zaman değişti insanlar değişti zihniyetler değişti
00 Yorumla Güvenilecek insan az bi de yeni nesil sabırsız
10 Yorumla
+1 yılBiri istese diğeri istemiyor garip bir devirdeyiz
10 YorumlaGüvenecek insan yok çünkü
10 YorumlaCiddi ilişki ilerleyen zamanlarda daha da zorlaşacak
00 YorumlaÇünkü insanlar birbirlerinden çok çabuk sıkılıp başka arayışlar içerisine girdikleri için
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi ilişki arıyorum harbiden. Nasılsınız?
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki harika birsey ama sevişmek daha güzel 😀😀
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk kimse almak istemiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ciddi insan yok cunku
00 Yorumla
+1 yılTemiz sevenide sevmiyorsunuz😔
01 Yorumla
+1 yılciddi ilişkiyi nerede aradığına bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hersey bacak arası olmus
00 Yorumlao yüzden yalnız kalmak daha mantıklı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. İnsanlar sorumluluk almaktan kaciniyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu kişiler kısa ilişki sebiyor.
00 Yorumla Bu da başka bir videonun konusu.
00 YorumlaAradigin yere bağlı olarak değişiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem