Üniversiteden arkadaşım olan çocuk birden dudağıma yapıştı, ne yapmalıyım?

ortak arkadaş grubundan tanışıyoruz aramızda arkadaşlık muhabbeti dışında hiç ilerisi olmadı ara ara final sınavlarına çalışmaya kütüphaneye bazen de kafeye giderdik o kadar bugün arkadaşlarla buluşmaya karar verdik yine o da gelmişti takıldık gezdik biraz da starbucksta falan lafladık sonra dağılalım dedik ben giderken gratise uğruycam dedim o da ben de birine hediye alıcaktım seni de bırakayım dedi e peki o halde dedim aklımdan sevgilisine hediye alacak benden yardım ister diye düşündüm ben rujla oje aldım kasada benden olsun dedi gerek yok dedim şşt yanımdaki güzel kızlara para ödetmem itiraz istemiyorum dedi nezaketen kabul ettim sonra arabasına bindik kemerini bağlamamışsın böyle olmaz dedi üstüme eğilip kemerimi taktı ve sonra birden dudaklarıma yapıştı şoka girdim o an kalbim durucaktı nerdeyse var gücümle kafasını ittirdim kemeri başımdan geçirip indim hemen nasıl böyle bir cesareti buldu daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım asla beklemezdim hele ki ondan her şey normalken neden yaptı böyle bir şeyi

Üniversiteden arkadaşım olan çocuk birden dudağıma yapıştı, ne yapmalıyım?