Aşk İlişkileri Sevgiliniz bir keskin nişancı katil olduğunu öğrenseydiniz ne tepki verirdiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz bir keskin nişancı katil olduğunu öğrenseydiniz ne tepki verirdiniz 🤔#Aşkİlişkileri Güncellemeler+1 yıl Vay arkadaş aramızda ne çok katil olmaya meraklı varmış ben korkmaya başladım şimdi 😄😄 Sevgiliniz bir keskin nişancı katil olduğunu öğrenseydiniz ne tepki verirdiniz? Cevapla Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Belliydi senin keskin nişancı olduğun, beni kalbimden vurdun ahsjjs derim 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. tepkim olmaz 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hem havalı bulur hem de korkardım. Bana da öğretmesini isterdim ajxjsh 2 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl "Imm, birlikte cinayet işlemeye ne dersin bebek?" derim. 😃 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Gözcün olayım derim 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. işte benim aşkım derdim 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok etkilenirdim 😍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belliydi senin keskin nişancı olduğun, beni kalbimden vurdun ahsjjs derim
tepkim olmaz
Hem havalı bulur hem de korkardım. Bana da öğretmesini isterdim ajxjsh
"Imm, birlikte cinayet işlemeye ne dersin bebek?" derim. 😃
Ava çıkardık :D
Gözcün olayım derim
işte benim aşkım derdim
Keskin nişancı katil. ne amw dhsjsjw
Çok etkilenirdim 😍