O ilişkiyi düşünemiyorum 😂 bugün temizlik işi var gel dese , bende dışarıdayım işim var desem. Düşünsene gelmezsen seni öldürürüm diyor ve bu mecazi değil 😂 ve ben ne yaparım tamam aşkım der gelirim onu bir yere kelepçeler öyle temizlik yaparım 😂😂😂
Ne zaman sonra öğreniyorum ne zamandır birlikteyiz bunlar önemli detaylar. Öldürmeye hala devam ediyor mu? Bunlara göre cevaplarım değişir :D. Tanışır tanışmaz evlendiysek ve hemen gördüysem ihbar ederim. Önceden tanışıklığım varsa abayı çoktan yakmışsam susma hakkımı kullanırım ama onu tedavi etmeye çalışırım. Öldürmeyi bıraktıysa susarım bir de kimleri öldürdü acaba o da önemli. ohoo bu böyle gider sdsd
Ne zamandır birliktesiniz emin değilim ama 6 yaşında kızınız var. En sevdiği insan annesi. Tanışmadan önce de öldürmüş, evliyken de devam ediyor. Sende onun cinayet davasından sorumlusun 😂
İnsan en yakınındakini hiç göremezmiş ya o mesele en kötü 7 yıllık birliktelik var ve hiç farkında değilim iyi polis olmuşum kesin torpil skdljjskd. Benide öldürür düşüncesi olur ama kızımız var ben çekiliyorum 🥺
Ondan şüphe etmen çok zor ama ya. Yanında çalışırken ilerleyişini görüyor ona göre tedbir alıyor o da. Çok büyük hayal kırıklığı bence kaldırması çok zor
Kore yapımı bir dizi izlemiştim. Onu anımsadım bir an. Dizide çok dokunaklıydı katilin hikâyesi ama gerçek hayatta bu kadar duygusal yaklaşmam olaya. Katille aynı çatının altında yaşamak... Ürkütücü. Ne gerekiyorsa onu yaparım.
Bunu da biliyorum ama izlemedim. TLC kanalında Türkçe dublajlı halini yayınlıyorlardı bir ara. Orada denk gelmiştim ama dublajlı diye izlemedim. İnternetten de izleme ihtiyacı hissetmedim. Güzel bir diziyse bakarım buna da :)
Kişilik & Karakter konusunda 204,4b cevap paylaştı.
Ben eşime hiç bir şekilde zarar gelsin istemem. bu yüzden de artık birilerini öldürmesini yasaklarım ama onu ihbar etmem.. anca beraber kanca beraber :D