Merhabalar bir derim var bitmiyor?

arkadaslar 2 senelik evliyim 25 yasındayım işim gücüm meslegım var bir derdim var herkes hemen boşan diyor yol gösteren yok eşimi seviyorum eşim bipolar hastası ama kabul etmiyor maddi sıkıntılarımız var 2 senedir borcumuz bitmiyor eşim aslında ben ne istersem yapıyor ama bu son 4-5 aydır sürekli benım moralım bozuk olunca ayrılmak istiyor sonra ben iyi olunca barısııyor bieşy yok mus gibi davranıyor herneyse benım derdim şu 2 senedir evliyim borc bitmedi bende calısıyorum ortada bir cocuk dahi yok cocuk hayali bile kurmuyor eşim gelecege yonelık konusmuyoruz el ele verip bir ev bir araba alamıyoruz benım 3 tane bılezıgım vardı evlenırken esım sattı mobılya borcu kapattık ya gözüm altında değil ama dün bir yüzük begendım bır tane kızda yuzugun cok guzelmıs nerden aldın dedim eşim yanımdaydı birazda bilerek yaptım benımde ıstedıgımı bılsın dıye eşim yine kızdı git kendıne al benım butcem yok dıye allahaskına ne kadar bır yuzuk ya 2 senedır karısıyım bana bır kuru cıcek almıyor almam dıye kendını yırtıyor pazar gunlerı dısarı cıkıcaz cıkmıyor bılet aldım dün konser ıcın agzıma sıctı yuzumun gulmesını beklıyor ama bana cok hatası var ortada gercek bir evlilik yok cocuk yok ev arkadası gıbıyız calısıyoruz eve gırıyoruz butceler de ayrı ne yapacagımı sasırdım artık sizce ben mı abartıyorum yoksa herkesın evlılıgı boyle mı?

Merhabalar bir derim var bitmiyor?