Merhabalar çok çaresizim?

merhabalar 14 haftalık hamileyim 2 senedir evliyim 25 yasındayım kariyerim ve ailem var fakat sorun şu ki eşimle sorunlu bir evliliğimiz var sureklı topalrmaya calıstım maddiyat vs her şey eşim sorun yapıyor sürekli yüzü asık bipolar hastası 3 gün çok iyi biri beni göklere çıkarıyor 4 gün yaşadıgım hayattan sogutuyor bu böyle 2 sene sürdü 9 ay içinde tanıstım evlendım taksı soforuydu o zaman bır ayrılık yaşıyordum ve duygusal boşlukmu bilmiyorum bana çok iyi gelmişti sormadım sorgulamadım evlendim ama şu an çok zor durumdayım bugun bebegımız kız olucak dıye eşime instagramdan video attım, videoda babalık hakkında bilgiler vardı işte kız cocugunun ilk aşkı babasıdır babası ona hayatta herseyu vermeli ki ilerde başkasına muhtac olmasın ve baska erkek gördüğünde bu babamın yanından geçemez desin diyordu hemen beni aradı işteydım bagırdı bir ton sen kimsinde bana babalık dersi verıyorsun veremezsin maddi cıkar dogrultusunda hareket ediyorsunuz diyor cocuk yetısırken maddiyatcı olmayacakmış her istediği alınmayacakmış özel okul yokmuş anladıgım kadarıyla cocuk perişan olacak bunun elinde ben herseyını yaparım cocugumun ya bu nasıl zihniyet eşimde ki anlamadım ben

Merhabalar çok çaresizim?