Arkadaşlar, ben nişan hazırlığı yapıyorum. Daha önce arkadaşımın kuzenininin başına şöyle bir olay gelmişti; kız nişanlanmıştı, bunu kaldıramayan eski sevgilisi de hırsından kızla ilişkisi olduğu dönemdeki özel konuşmalarını nişanlısına atmıştı. Aralarında bir birliktelik de geçmemişti bu arada, sadece konuşmalar vardı. Neyse kızın nişanlısı da mesajları görünce bayağı bir kızın üzerine gidiyor, durumlar ayrılığa kadar geliyor. E tabii olaya aile büyükleri girdi sonrasında bir şekilde toparladılar. Şu anda ise evliler. Benim de daha öncesinde eski erkek arkadaşlarımla buna benzer konuşmalarım var, çok ileri seviyede olmasa da. Aynı şekilde benim de bir birlikteliğim de olmadı. Bu bahsettiğim kişinin yaptığından dolayı biraz çekindim açıkçası. Açıkçası bana sevgilimle o şekilde konuşmalar normal geliyor, benim başıma gelse garipsemezdim hem benden önce olmuş bir durum olurdu zaten ama biraz daha erkek görüşüyle istiyorum. Eski sevgilim böyle bir hamle yapsa bile sizce şu anki sevgilim anlayışla mı karşılar yoksa az önce bahsettiğim arkadaş gibi işi ayrılığa getirir mi? Eğer getirir diyorsanız hesabımı falan hep kapatacağım. Lütfen konuları çarpıtmayın veya dalga geçmeyin, gençlik döneminde böyle şeyler elbette oluyor. Kendinizi yerine koyarak görüş bildirmenizi istiyorum. Teşekkürler şimdiden. :)
Hesabını Kapat
Hiçbir Şey Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat