Iyi geceler ,29 yasindayim bi sevgilim var ve evli. Ankara 'da eşi ve cocugu.. Bix eskisehirdeyiz, islerinin çoğu burada arada bir gidiyor oraya..6 aydir birlikteyiz onu cok seviyorum yani hayatimda ki hersey berbat giderken yalnızlık, hastaliklar iş durumlari v. s herseyden yorulmusken onunla tanistim.
Daha dogrusu tesaduf degildi görüp takinti haline getirmistim, bi kacta ortak tanidigimiz var, yakısıklı, zengin komik kibar efendi biriydi hep onu dusunuyordum daha tanismadan bile, evli oldugunu bile bile ona gittim, instagramdan takip etmeye basladim oda beni etti 1 ay sonra ama, sonra biseyler yazdim oyle basladi. Psikolojik anlamda inanilmaz zarar goruyorum bu iliskiden hatta psikologa danistim , kendine tutunacak bir dal olarak gorup onu takinti haline getirmissin , aylarca fotograflarina bakman tanismak icin oyunlara girmen bunu gosteriyor dedi. Ben ailemle yasiyorum , çalışıyorum da ama arada bir onun evine kalmaya gidiyorum. Bu zamanlarda kendimi cok kotu hissediyorum. Bosanma davasi actı eşine anlasmali bosanıyorlar, bugun tartistik ben daha ne yapıyim senin icin? bosaniyorum işte daha nasil sevgimi ispat edebilirim bazen beni çok yıpratıyorsun, yapma lütfen ne oldu sana son zamanlarda? dedi herkes ayni seyi soyluyor hic iyi degilim sebebi bu iliski mi sadece bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer