Yaşamadığın konu hakkında ne kadar tecrübeli olabilirsin ki 😀😀
Düşünceni belirt o ayrı ama ahkâm kesmek falan ağzına kürekle vurasım geliyor 😂😂
Yaşamadığın konu hakkında ne kadar tecrübeli olabilirsin ki 😀😀
Düşünceni belirt o ayrı ama ahkâm kesmek falan ağzına kürekle vurasım geliyor 😂😂
Hayır komik değil bence. yani zaten evli olanların çok sorunu oluyor bekarlar en azından uzaktan gözlemiyor çoğu şeyi yani benim de hiç sevgilim bile olmadı kız eli tutmadım mesela ama evlilik konusunda. oğu kişiden daha olgunum ve düşünceliyim. kaç yaşına gelmiş insanlar mesela daha nasıl davranacağını bilmiyor çocuk gibi küsüyor iletişim kuramıyorlar ya da eşlerine değer vermiyorlar ben eşim olsa onun için her şeyi yaparım diyorum ama işte bundan olmuyor zaten
Yaşayanlar çok mu tecrübeli evli olupta başka kadının gtune bakmak çok mu tecrübeli oluyor veya evli olupta başka adama aşık olmak bu mu tecrübeli olmak? Evli olup tecrübe edinmek sadece maddi olarak geçinmek mi bizim toplumumuz bunu mu algılıyor manevi olarak insanların birbirine güveni yok ki
bekarım ama yine de düşüncelerimi paylaşıyorum çünkü çok iyi empati kuruyorum. ayrıca evlilik de nihayetinde iki insanın birlikteliğiyle kuruluyor. eşlerden biri uzaydan gelmiyor sonuçta. ikisi de insan. insan ilişkilerinden anlayan herkes evlilikteki çoğu konu ile ilgili görüş bildirebilir.
Bence komik misal evlilik hakkında en ufak bir bilgim yok 😄 bana göre yani benim düşüncem de evlilik sevgiliyle sonsuz mutluluğa giden bir yol ufacık da olsa kötü bir ihtimali aklımın ucundan bile geçirmiyorum..😄
Cevap
9Cevap
Aa bu tipik cahil insan davranışı değil mi? “Bilmediğim konularda konuşayım, bilgiliymişim gibi davranayım” fikir sahibi, bilgili, kültürlü desinler djdj
😁 neden nesiller tükendi diye haber beklerken, böylesi şeyler duyuyoruz djdj
Kahretsin 😃
En büyük kötülük tavsiyedir 😅
Bazı insanlar dikte etmeyi yönlendirmeyi çok severler hatta bu durum onların gururunu bile okşar. Bir de sürekli "Bak ben haklı çıktım" düşüncesinde olanlar var.
Evlilik konusunda birinin gerçekten tavsiye verebilmesi için evlenecek kişileri de tanıması gerekir. Ayrıca tanıması da yetmez ama iyi yönden olumlama olarak bakarsak bu sonuç çıkar 😅
Ben kendi kardeşime bile ne tavsiye verdim ne de aksini iddia ettim. Kişiler arası ilişkileri iyi yönetmek gerekir.
Türkiye bilgisi olmayan insanların fikri olduğu ülkedir. Zaten başımıza ne geliyorsa ondan gelmiyor mu?
Mesele sadece bekar olanlar için değil tüm ülke için geçerli. Büyük oyunu görenler sayesinde ülkemiz ayakta 😂https://www.mavimarmaragazetesi.com/guldur-guldur-show-da-dis-gucler-ve-lozan-parodisi-izleyicileri-kahkahaya-bogdu/22135/?t=nq8THyIXJUPjjN78qPdiTA&s=09
Ben de koşa koşa evlenenlerin bekarlara evlilik meraklısı diye üstten üstten konuşmaları garip geliyor😄
Böyle diyorsun ama aklıma buradaki cinsellik soruları ve bemceleri geldi 😃
Bazıları diyor ki tecrübem yok ama gümbür gümbür yardirip fenomen oluyorlar cinsellikte. O nasıl oluyor Fatma 😃
Evlilik başka bi dünya evliyim öyle bekarlık gibi olmuyor öyle ha deyince rest cekemezsiniz🤣🤣
Bekara karı boşamak kolay mı ne diyorlardı sanırım 😂
Duyduklarından ve gördüklerinden yola çıkıyor olabilir..
Çok evli abiler nasihat eder, ondan belki 😬
Zenginlerin fakirlere tavsiye vermesi daha komik
Cahilliginden haberi olmayan cahiller çok itici
Benim yerimede vur knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?