Konuştuğum kisi biranda uzaklaştı?

Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandir kimseyle konusmuyordum biri çıktı değer verdi önemsedi aradı sorunlarımda yanımda oldu sonra dediki ben sana oyun oynadım sen ufak tartışmada gidiyorsun dedi sonra ben yazmadım sonra dediki ben çok aldatıldım o yüzden denedim dedi ama pişmanım dedi telafi edicem dedi bnde her aradığında konuştuğumuzda o yaptığı şeyi yüzüne vurdum sonra yarın yanına gelicwm dedi bnde gelme dedim ailemede seni söyledim yaptığımdan çok pişmanım dedi bnde oyun oynadin belkide benim üzerime iddiaya bile girmissindir dedim yüzüne kapattım sonra bana bir daha karsilasmayalim yazmjs sonra sabah ailesine yaptığım hatayi telafi edicem deyip benim yanıma geldigini söylemiş benim. yanima gelmedi bnde biranda böyle davranmabi anlayamadım dedim bir sürü mesaj attım yüzüme kapattın bunu kaldiramadim dedi o yüzden bitti artık bnde dedi nedense takıntı haline getirdim bu arada kendisi evlenmiş boşanmış ben hiç evlenmedim kötü yorum yapmayın lütfen sadece amacını çözemedim siz cozermisuniz diye yazdım
Konuştuğum kisi biranda uzaklaştı?