Aşk İlişkileri Bazen gece 12ye doğru geliyorum evde 3 işten ve diyorum ki biri olsa da beni alsa, merak etse? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunu yapacak biri nasıl bulunur? Siz nasıl ulaştınız böyle birine? Güncellemeler+1 yıl Soru başlığı saçma olmuş, klavye birşeyler eklemiş farkına varmamisim ama anlaşılıyor yine de Bazen gece 12ye doğru geliyorum evde 3 işten ve diyorum ki biri olsa da beni alsa, merak etse? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O nasıl başlık oku oku daha zor anlaşılmıyor 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet klavye birşeyler eklemiş hiç fark etmedim Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Gece seni alacak kişi senin ile aynı vardiyada olması lazım bu 12. Araba lazım bir iki kere olur sonra sen istemezsin motorin oldu 34 tl Yorumla Soran +1 yıl Paranın lafını edecek biri zaten gereksiz Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Sen edeceksin o değil. Ay sonu yakıt olarak maaşın yarısı cebinden çıkınca bırak beni ben eve koşmak istiyorum diyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Ben niye edeyim adamın parası yoksa zaten arabası niye var Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Seni geceleri okadar yoldan alacka kişi kocan olacak kişidir o yüzden seni doğrudan etkiliyor Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Hem arabamız var diye paramızda olwcak değil bankada 13 tl var Yorumla Soran +1 yıl Ya biraz saçma değil mi bu yorum sevgili vs olan hiç mi kimse bunu yapmıyor Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Ayda 1 -2 kere yapar nede yapmasın Yorumla Soran +1 yıl İşte konuda bu. Sevdiğini merak etmeyen sahip çıkmayan adamdan zaten hayır gelmez Yorumla GopÇocuğu +1 yıl He he sürekli kalkıp sevgilisi işten alacak adamı bulmak için bekle sen ben öyle birini tanımadım Yorumla Soran +1 yıl Sürekli dediğin haftada bir iki Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Şimdi tehlikeli bir yerse hafta 2 bende alırım hatta sevgili filan değil bir tanıdık olur çok uzak mesafe değilse gider alınır eve getirilir ama senin senin çıkışın hep aynı saate ise belirli birşeyden sonra baban alsın seni denir ama Yorumla Soran +1 yıl Tehlike olduğu için değil aslında ama geç olduğu için. Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Bek diyorum benden rica edilsin komşumu bile gider alırım ama sürekliliği zor bir durum. Olay yakıt paradıda değil zaman. Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sen ne diyorsun be oğlum ne anlatıyon abla sen 1 0 Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olmuyor be, istedikçe olmuyor böyle şeyler 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu göreve talibim😊 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Göreyim o zaman pp Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Gör hazırım ben Yorumla Soran +1 yıl Koy profile Yorumla Soran +1 yıl Olmaz profil lazım Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Peki keyfin bilir Yorumla
Ovarlokcuu06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunun ne önemi var sonuçta eve geç gelmek konu Yorumla Ovarlokcuu06 +1 yıl Nasip kısmet ne denilebilirki ayrıca birgün seni bulur o herşeyin zamanı sırası var derler Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bu da çok klişe ve geçersiz Yorumla Ovarlokcuu06 +1 yıl Öyle ama senin sorunun başka bir cevabı yok gerçekten. Ben falanca kafede buldum orada çok falan mı denilmeli sjsj Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Sevgilin yapar 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Olsa diyorum işte belki Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Edin bi tane Yorumla Soran +1 yıl Bakkal markette satılıyor mu Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Bu cuma bimde Yorumla Soran +1 yıl Gidip bakayım hemen Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Hadi yine iyisin Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaç kaç çalışıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İlgisi yok soruyla Yorumla peraaa16 +1 yıl Sadece 3 iş falan dedin ondan şaşırdım ama seven birisi olduğu sürece merak eder seni hiç çıkmadı mı karşına böyle birisi Yorumla Soran +1 yıl Denk gelse de karşılıklı hayır Yorumla peraaa16 +1 yıl Şaşırtıcı illski seni merak eden düşünen olmuştur Yorumla Soran +1 yıl İşte bende ona evet demem lazım bu karşılıklı mümkün olmadı, olan da işe yaramadı Yorumla peraaa16 +1 yıl Böyle birisi çıkar illaki karşına fazla acele etmemek lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok şey istiyon 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden senle uğraşayım , ya da sen neden benle uğraşıcaksın geçerli bir nedeni olmalı Yorumla Soran +1 yıl Aradaki sevgi bunu gerektirmez mi. Erkek adam sevdiğini merak etmez sahip çıkmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O "Sevdiği" kısmı önemli işte neden sevsin seni Yorumla Soran +1 yıl Sevmeyen zaten bunu yapmasına gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lakin sevmek dediğin öyle herkese olmuyor çiçeğim Yorumla Soran +1 yıl Herkes sevilmez zaten beni sevenlerin sevseydim şimdiye kadar ohoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyodun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
ozgurofficial Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Yaşın büyük mü senin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Neden sordun ki, soruyla ilgisi ne Yorumla ozgurofficial +1 yıl Çok ilgisi var Yorumla Soran +1 yıl Neymiş ilgisi Yorumla ozgurofficial +1 yıl Hislerin yok Yorumla Soran +1 yıl Ne saçma Yorumla ozgurofficial +1 yıl Of sus ya Yorumla Soran +1 yıl 🤣😅 Yorumla ozgurofficial +1 yıl Neye güldün Yorumla Soran +1 yıl İşine gelmeyip sus demene Yorumla ozgurofficial +1 yıl Senin çeneni çekmemek icin Yorumla Soran +1 yıl Ahaha🤣 Yorumla ozgurofficial +1 yıl Deli misin acaba gülüp duruyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O nasıl başlık oku oku daha zor anlaşılmıyor
Ahaha evet klavye birşeyler eklemiş hiç fark etmedim
Gece seni alacak kişi senin ile aynı vardiyada olması lazım bu 1
2. Araba lazım bir iki kere olur sonra sen istemezsin motorin oldu 34 tl
Paranın lafını edecek biri zaten gereksiz
Sen edeceksin o değil. Ay sonu yakıt olarak maaşın yarısı cebinden çıkınca bırak beni ben eve koşmak istiyorum diyeceksin
Ben niye edeyim adamın parası yoksa zaten arabası niye var
Seni geceleri okadar yoldan alacka kişi kocan olacak kişidir o yüzden seni doğrudan etkiliyor
Hem arabamız var diye paramızda olwcak değil bankada 13 tl var
Ya biraz saçma değil mi bu yorum sevgili vs olan hiç mi kimse bunu yapmıyor
Ayda 1 -2 kere yapar nede yapmasın
İşte konuda bu. Sevdiğini merak etmeyen sahip çıkmayan adamdan zaten hayır gelmez
He he sürekli kalkıp sevgilisi işten alacak adamı bulmak için bekle sen ben öyle birini tanımadım
Sürekli dediğin haftada bir iki
Şimdi tehlikeli bir yerse hafta 2 bende alırım hatta sevgili filan değil bir tanıdık olur çok uzak mesafe değilse gider alınır eve getirilir ama senin senin çıkışın hep aynı saate ise belirli birşeyden sonra baban alsın seni denir ama
Tehlike olduğu için değil aslında ama geç olduğu için.
Bek diyorum benden rica edilsin komşumu bile gider alırım ama sürekliliği zor bir durum. Olay yakıt paradıda değil zaman.
Sen ne diyorsun be oğlum ne anlatıyon abla sen
Olmuyor be, istedikçe olmuyor böyle şeyler
Bu göreve talibim😊
Göreyim o zaman pp
Gör hazırım ben
Koy profile
Olmaz profil lazım
Peki keyfin bilir
Ne iş yapıyorsun
Bunun ne önemi var sonuçta eve geç gelmek konu
Nasip kısmet ne denilebilirki ayrıca birgün seni bulur o herşeyin zamanı sırası var derler
Ahaha bu da çok klişe ve geçersiz
Öyle ama senin sorunun başka bir cevabı yok gerçekten. Ben falanca kafede buldum orada çok falan mı denilmeli sjsj
Sevgilin yapar
Olsa diyorum işte belki
Edin bi tane
Bakkal markette satılıyor mu
Bu cuma bimde
Gidip bakayım hemen
Hadi yine iyisin
Kaç kaç çalışıyorsun
İlgisi yok soruyla
Sadece 3 iş falan dedin ondan şaşırdım ama seven birisi olduğu sürece merak eder seni hiç çıkmadı mı karşına böyle birisi
Denk gelse de karşılıklı hayır
Şaşırtıcı illski seni merak eden düşünen olmuştur
İşte bende ona evet demem lazım bu karşılıklı mümkün olmadı, olan da işe yaramadı
Böyle birisi çıkar illaki karşına fazla acele etmemek lazım
Çok şey istiyon
Neden🤣
Neden senle uğraşayım , ya da sen neden benle uğraşıcaksın geçerli bir nedeni olmalı
Aradaki sevgi bunu gerektirmez mi. Erkek adam sevdiğini merak etmez sahip çıkmaz mı
O "Sevdiği" kısmı önemli işte neden sevsin seni
Sevmeyen zaten bunu yapmasına gerek yok
Lakin sevmek dediğin öyle herkese olmuyor çiçeğim
Herkes sevilmez zaten beni sevenlerin sevseydim şimdiye kadar ohoo
Nerde yaşıyodun
İstanbul
Yaşın büyük mü senin
Neden sordun ki, soruyla ilgisi ne
Çok ilgisi var
Neymiş ilgisi
Hislerin yok
Ne saçma