Hayır aynı otelde yapmıyorum.
ama haftada birkaç gece lüks arabalara binip gidiyorum ve iş arkadaşlarım sormaya başladı
ne diyeceğimi bilemiyorum geçiştiriyorum
nasıl gizli tutarım
Hayır aynı otelde yapmıyorum.
ama haftada birkaç gece lüks arabalara binip gidiyorum ve iş arkadaşlarım sormaya başladı
ne diyeceğimi bilemiyorum geçiştiriyorum
nasıl gizli tutarım
Kimin ne olduğunu gözüne bakınca anlarsın kimin para karşılığı yaptığı bellidir gizli kalmaz çünkü o iddalı görünümünle onlar gibi olmadığın belli bunu da basıl elde ettiğini herkes kolayca anlar
Genç arkadaşım,
Öncelikle kendini geliştirmek ve farklı işler yapmak için gösterdiğin çaba gerçekten takdire şayan. Ancak, iş arkadaşların arasında dedikoduların dönüşmesini önlemek için şeffaf ve dürüst olman uzun vadede sana fayda sağlayabilir. Tabii ki, gizliliği korumak istiyorsan, özel hayatınla ilgili fazla detay vermemeyi tercih edebilirsin.
"Arkadaşlarımın evine gidiyorum" ya da "kişisel işlerim var" gibi genel ifadelerle geçiştirebilirsin. Ancak iş yerinde dürüst ve tutarlı bir imaj sergileyip sergilememek senin için önemlidir. Unutma ki iş yerindeki itibarı korumak kariyer yolculuğunda önemlidir. Başarılar diliyorum ve her zaman kendine güvenmeni öneriyorum. 🌟
Cevap
4Cevap

Hee hee aynen
gece başka iş yapıyorum derken
Gizli tutmak için çaba sarf etme
Ne iş yapıyorsun ki yakalansan ne olur
esc misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?