Güncellemeler
+1 yıl
Ben açıklara bikini giyene laf etmedim etmemde ama siz benim kocama yok bakan adam mı olur dersenix bana mağarana git derseniz asıls siz terbiyesizsiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bu tür bir tatil planlaması, ilişkiler arasındaki dinamiklere, aile üyeleri arasındaki ilişkilere ve kişisel tercihlere bağlıdır. Tatil planlamasında herkesin rahat ve mutlu olacağı bir seçenek bulunmalıdır ve herkesin fikirleri göz önünde bulundurulmalıdır. Şahsen asla gitmem.
Bende gitmemem tarqftarıyım ams mecburum özellikle ben kapalıyım o açık birisi bu beni rahatsız edecek
Bak lütfrn haddini aşma ben sana bir şey demedim
Daha ne diyeceksin sen açık kadınlara erkeklerin bakmasını hak görüyorsun? Tecavüze de belji görüyorsun? Sen kaslarını atan açan erkeklerw bakıcak mısın yani açıyor diye. Senin kocan yani açan herkese bakacak mı? Bu nasıl kadınlık
Bak konuyu saptırıyorsun ben bana hakaret edene dedim sen uzatma lütfen
Kardeşim sen hasta mısın ne kudurcam sende kadınsın. Bu kadın. Kadın eğer açık giyinirse erkekker bakar diyor? Siz nasol kadınsınız? Erkek yapar zihniyetini hala kaslarını açan erkeklerw bakacak mısınız yani? Bu nasıl bi kadın düşmanlığı
Ben senden özür dilerim seni katmadım başkalarını katmadım o bana çirkin torum yapanı kattım lğtfen uzatmayalaım
Hoşgörü ve anı yaşamak bu durumlarda her şeyi çözer
Evet bende öyşe düşünüyorum ama eltim biküni giymeyi seviyor bendr eşimin yanında giymesini istemiyorum ama bunu kimseye söyleyemedim
İstemiyorsan tatile gitmeyeceksin o zaman Eltinin hayat şartları yaşama biçimi sana uymuyorsa bu topa hiç girmeyeceksin madem.
Ben istemedim eşim ve kardeşi planlamış
Ben yok mok dedim ama ayıp olur diyor eşim villa tutmuşlar onlar vermiş parasını oraya gidilecrk
O zaman saygı duyup hoş göreceksin bikini ile dolaşmak kötü bir şey değil yaşam biçimi seninki gibi
Ben kötü demedim isteyen giyebilir ip parçasını benim sadece eşimin benim yanımda giymesinden rahatsız olurum dedim
Tamam rahatsız Olcan da bunun çözümü yok şu an
Teşekkür ederim
Rica ederim
Söylemi oldukça yanlış neden böyle bir şey söyledin ki
Ona göre kadın açarsa herkes bakarmış açan erkeklere bakıyor kendisi sanırım kadın kadınınu düşmanı. Zorla kapatılınca böyle oluyor yengesine bakar diye korkuyor bu basıl zihniyeti. Rabbim koru
Hoş değil evet
Bak ben bana hakaret edene yazdım onu size değil
Özür dilerüm ben tecavüz falan demdim özür dilerim tekrwrdan
Açarsa bakar hoş bir düşünce yapısı değil bacım ama farkındasın değil mi
Ben bir sinirle bana yobaz diyen mağarana dön diyene dedim rşimi terbiye et diyrnr dedim özür dilerim brnfr kadınım farkındayım hatamın
Tamam ben seni bir şey ile itham etmedim zaten farkındaysan benim için konu kapanmıştır herkes dağılsın lütfen iyi geceler