Flörtümün ilk baş başa görüştüğümüz gün aynı zamanda başka bir kızla yazıştığını bugün öğrendim. Aldatmak mı bu?

Birkaç aydır tanışıyoruz. İlk baş başa görüştüğümüz gün bana açıldı. Bir aydır flörtüz. Benimle evlilik düşündüğünü, o niyetle görüşmek istediğini söyledi. İlk gördüğü günden beri bana aşık olduğunu söyledi. Birkaç senedir kimseyle görüşmediğini söyledi. İlk baş başa buluşmamızdan önce de bana asılıyordu. Samimi şeyler söylüyordu. Aynı zamanda bu kadınla yazışıyormuş. Başbaşa görüştüğümüz ilk gün bana sarılabilir miyim? dedi. Sarıldık. O gün meğer başka bir kızla yazışmış.

Kızla konuşmaları şu tarzda kısaca; hormonlarımı kontrol edemiyorum. Bekar evim var. Birlikte yanalım.

Görünce şok oldum. Çok samimi gelmişti bana tüm söyledikleri. Bugün yüzüne bakamadım. Ağzından çıkan diğer tüm şeyler artık bana yalan gibi geliyor. Ağzımı açamadım. Görmemiş gibi yapmaya çalıştım, çünkü ne yapacağımı bilemedim. Hoşlanıyorum çünkü. Dondum kaldım. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Ne tepki verilir onu da bilmiyorum. Hiç arkadaşım yok. O yüzden samimiyetinize güvenerek buraya yazdım. Sizce ne yapmalıyım? 🙏

Flörtümün ilk baş başa görüştüğümüz gün aynı zamanda başka bir kızla yazıştığını bugün öğrendim. Aldatmak mı bu?